A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mandula Aliz

 
Beosztása: A Gödöllői Garázda Griffek vezérszurkolója
Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:Gödöllői Garázda Griffek
"Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen."

Nem:
Életkor: 22 (születésnap: november 21.)
Testalkat: magas (177 cm), vékony (55 kg), csontos testalkatú.
Vonások: bájos pofi: szív alakú arca van, keskeny orral, lefelé ívelő pici ajkakkal és karakteres szemöldökkel. Tekintete komoly, mágikus, szuggesztív, mindenbe és mindenkibe bele akar látni. Ha indulatos lesz, vagy ha mély gondolatokba merül, a két szeme között függőleges ráncok jelennek meg.
Szem: mandulavágású, zöldesbarna
Haj: hosszú, kócos, barna hajzuhatag
Általános öltözet
Egyszer szakadt farmer, másszor szőrbunda. A szélsőségek embere, de mindig egyenes tartással jár a világban. A divatvilágban is kiismeri magát, bármit visel, jól mutat rajta.
Első benyomás, kisugárzás
Más mint a többi. Modora kedves, olykor elbűvölő, szemével megigézi "áldozatát." Társaságban gyakran a különc szerepét játssza, váratlanul toppan be, hirtelen tűnik el, hogy tudatosan, furcsaságával felhívja személyére a figyelmet. De eredeti öltözködésében, véleményalkotásában is. Magnetikus egyénisége van, csinos, gyakran veszedelmesen hipnotikus a megjelenése. Akár szeretik, akár gyűlölik, annyi bizonyos, hogy nem tudnak nem tudomást venni a személyéről.

Leírás

Egyszer kérdeztem meg, milyen körülmények között születtem, a válasz az volt rá, hogy az a novemberi nap esős volt és hideg. Ezek után inkább kerültem ezt a témát, de ugye engem senki nem kérdezett meg, hogy ugyan Aliz, szeretnél-e erre a világra jönni. De hát nem csak én nem akartam, hanem a szüleim (Seres Anna, Mandula Géza) - akik akkor még gyerekek voltak - is rájöttek, hogy ehhez ők még éretlenek. Sose tudtak úgy igazán velem foglalkozni, kivéve a nagyapa (Seres János). Ő tanított meg rengeteg bölcs dologra, nagyon sokat mesélt nekem és megvigasztalt, amikor az iskolában bántottak. Ami előfordult, mert a tanárok kedvence voltam. Egyszer valamelyik kölyök elvette a kedvenc könyvem és összefirkálta. Tornaórán meg Szandra lökött fel, ha jobban csináltam valamilyen gyakorlatot. Az előbbi fejét elborították a ragyák másnapra, a másiknak meg olyan szőrös lett a karja, mint egy majomnak. Most már tudom, hogy ezt én csináltam, de akkor kicsit betojtam, hogy mi is történik itt körülöttem. Nagyapa csak azt mondta, hogy ne foglalkozzak velük, megérdemlik az átkokat.
Nagyapa rengeteget mesélt varázslókról és boszorkákról, akiknek velünk párhuzamos életük van, vámpírokról, vérfarkasokról. A főszereplő a történetben egy Aliz nevű boszi volt.
Mikor 11 évesen jött a levél, minden világos lett. Nagyapám és szüleim - akik nem is tudtak erről a világról -, arca leírhatatlan volt. És végre jöhetett a történetben nagypapám fejezete is. Elmesélte, hogy ő egy átlagos, öreg máguspár egyetlen gyermeke, aki ráadásul suttának született. Én akkor még fel sem fogtam mibe csöppentem igazából, de kíváncsian vártam az iskolakezdést.
Amikor megérkeztem szerintem napokig sokkban voltam, mert nem emlékszem az első hétre. Természetesen arra igen, hogy a Neredin lett az én ösvényem, szerintem a kitartásom és a szabadságszeretetem miatt. Én előtte nem gondoltam volna, hogy ennyi barátom is lesz az életben, mint amennyit a Martionban szereztem. És ahhoz képest, hogy talan származású vagyok, nem mennek rosszul a varázstárgyak.
Minden szépen és jól alakult, amikor 14 éves koromban jött egy levél a családtól, hogy okvetlenül haza kell mennem. Otthon várt nagyapa halálhíre és az ezt követő további gondok. Apa úgy gondolta, hogy nagyon elkanászodtam és akkor épp hiányzott neki az olcsó munkaerő, fogott és benyomott a pékségébe. Jó egy évig dolgoztam ott, a hócipőm tele volt vele, a napjaim szürkék és bánatosak voltak. Egy este - több eseménysor után - elhatároztam magam, összepakoltam és hajnalban leléptem. Soha többet nem mentem vissza.


Részletesebb személyiségleírás

Energikus, bátor, önállóságra törekvő egyéniséget alakít ki, aki azonban szenvedélyessége miatt túlzásokra és szertelenségekre is hajlamos. A kitartás jellemzi, mindent állhatatosan csinál. Igényli a függetlenséget, az önállóságot. Fogékony a misztikus dolgok iránt, minden titkot szeretne megfejteni, szinte az emberek veséjébe lát. Nagyon határozott ízlése van. Ugyanakkor a modorában van egyfajta tudálékosság, ami erős önbizalommal párosul.
Az érzelmei jégbe vannak zárva, ezért nehéz őket felszínre hozni. Mintha szégyellné, hogy tud szeretni, gyűlölni, hogy együtt érző és segítőkész. Inkább visszavonultan él, függetlenségre vágyik. Ha rossz hangulata van akaratossá, önzővé válik, mindenbe beleköt és semmit nem hagy megtorlatlanul.
Merész, eredeti gondolkodás, gyors következtetések, kritikai érzék és szókimondás jellemzi. Van hogy szertelen, csípős nyelvű, gúnyolódó, cinikus, bizalmatlan és gyanakvó. A külvilág elől elzárkózik, visszavonul saját gondolatvilágába. Szívesen filozofálgat, és lelke mélyén őszintén és mélyen hisz valamiben. Mély gondolkozású, de tudását, gondolatait nem szívesen osztja meg másokkal. Ösztönösen keresi az egyedüllétet, szeret könyvtárak csendjében elmélkedni. Komoly hangulati ingadozások, aggodalmaskodás jellemzik az életét.
Megvan a képessége önmaga és a külvilág megváltoztatására.


Pálcája: 14 hüvelyk, diófa (+10% bónusz sebzésre), turultoll maggal (átkok)
Genotípus: semleges/halál//User Budapesthez közel élő, egyetemista lány, bármi kérdésed, kérésed van, dobj egy belső üzenetet. :)//


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.11.25. 10:43:57


Ez a karakter rendelkezik egy Epszilon nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése