A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Marcus Diamant

 
Beosztása: Üzletember
Nem: Férfi
Életkor: 46 (születésnap: január 08.)
Testalkat: Átlagos száznyolcvan centimétere ellenére vékonysága az egekig nyújtja. Nem is jó ránézni csontos alkatára, hosszú ujjai pókká válnak, könyökével, vállával, térdeivel mintha lyukat akarna vágni azokba a ruhákba. Meglepő ezek után léptei ereje, mozdulatai.
Vonások: Halvány bőrét mintha szűkre szabták volna a koponyája körül, nincs kerekded vonal, puha párna; csupán a kor ráncai nem engedik, hogy teljesen csontra feszüljön a lepel. Száj-szemöldök; kritikus vonal-vonal, az állkapocs erősen húzott. Metsző minden, nem bizalmas.
Szem: Rezignált heterokróm.
Haj: Egyenes, annyira hosszú, hogy kedvére rendezhesse; a szeme elé bukhasson, egy mozdulattal hátranyalhassa. Színe a fejtetőn szőke, a felnyírásnál barnább. Ősz hajszál nincs, de a borostája sejteti, hogy volna.

Általános öltözet
Kiemel, sosem elfed. Marhára egyszerűen, minden ünnepélyes sallang nélkül viseli az öltönyt, koptatja, tűri-túrja, és mégis ugyanúgy áll rajta. Nem skatulyából húzva, hanem mint egy második bőr. Semmivel nincs gondja, mindenben van valami retro-karizmája, ezért nem fecsérel fölösleges időt trendekre, meg hogy kikupálja a stílusát. Nem kell, az övé örökérvényű.

Első benyomás, kisugárzás
Komoly, érett férfi, aki nem szórakozik hülyeségekkel, és legfőképpen hülyékkel nem. Határozottan nem tűnik irgalmas szamaritánusnak, valószínűleg egy olyan világban él, ahol minden kis kedvességen, vagy cselekedeten ott fityeg az árcédula, így nem költekezik könnyelműen. A rideg jégszobortól azért távol áll, inkább kényesen kiméri a távolságot. Ebből a biztonságból előfordulhat, hogy talán még mosolyogni is láthatod, ha a nagy többséggel ellentétben egy kicsit is kevésbé vagy érdektelen számára. Teszem azt, ha üzlet van a dologban.

Leírás
Néha felbukkan Magyarországon, de sosem látni egyedül grasszálni az utcán, sorban állni a közértben, vagy várakozni a metró aluljáróban. Nemzetközi piacot mozgat meg, folyton mozgásban van, csak itthon Budapesten és a két nagyobb vidéki városban van egy antikvitásokkal, antik varázstárgyakkal foglalkozó üzlete.

Leírás

Lásd fent

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.09. 21:12:12

Üzenet küldése