A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Markovics Béla

 
Beosztása: Védelmi szakember
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: április 17.)
Testalkat: Tökéletesen átlagos férfialkattal bír, nincs itt semmi látnivaló és takargatnivaló.
Vonások: Ovális fejformája nem lenne meghatározó, sőt, meglepően férfiatlan volna az ívekkel és a húsos ajkával, ha nem keretezné körszakállal és gyakorta összevont szemöldökkel.
Szem: Egymáshoz közel ülő, zöldeskék szempár.
Haj: Barna, középhosszú és kicsit rakoncátlan, a homlokából hátrafésülve vagy sapka alatt hordja.

Általános öltözet
Laza és fiatalos. Farmer, tornacipő, ingek, pólók, illetve elengedhetetlen dzseki. Olykor sapka takarja a fejét, ha nem találja prezentálhatónak (magyarul lusta megmosni) mindig növésben lévő haját.

Első benyomás, kisugárzás
Az "én vagyok a kedves srác a szomszédból" imázs rögtön megcsap... na. Amennyiben hagyná, hogy a mosolya, mély basszusa, és az átlagosan kedves fizimiskája alapján ítéld meg. Ez ellen szokása tenni: kimértsége nem hajaz egy úriemberére, egyszerűen, normális keretek között szól ha sok vagy, ő meg kevésbé nyitott a világ hülyéire. Egyébként nem kell semmi extrára számítani ezen a módszeres üvegfalon kívül. Nem fecseg minden jöttmentnek a személyes dolgairól, de cserébe próbál emészthetően átlagos maradni.... amilyen mindig szeretett volna lenni.
Leírás

1989 tavaszán látta meg a napvilágot Sopronban. A mágiával nem bíró, rendezetlen családban nem kis sokkot jelentett, mikor a fiuk masszív fizikai védelmi gömbbel az aurája körül indult volna egy nap suliba, miután több éjszakát átvirrasztott az iskolai bántalmazásai miatt. Azt a szülei sem tudták, hogy ekkoriban már - mikor a kormány és a Martion kirendeltje is meglátogatta őket - az otthon gyakori veszekedésekre is módszeresen csendharangot bájolt.

Martionos tanulmányait úgy várta, mint egy tündérmese legifjabb hercege. Abból mai fejjel már nem fogott fel sokat, hogy szüleivel lényegében a bentlakással együtt megkezdődött a tökéletes eltávolodás, ami hullámvölgyekkel tarkított hat év után teljesedett ki.

Tanulmányait tekintve előbb Lorton ösvényét koptatta, és a származása miatti hátrányait eszes srácként könnyen faragta le. Kiváló érettségije után azonban szülei támogatásának hiányában egy évet kihagyott, míg alkalmi munkákat vállalt, hogy megalapozza az egyetemi éveinek a kiadásait. Nem volt kétséges ugyanis, hogy egyenes út vezet az ELTE-EMK mágiaelméleti szakára, ahol a védelmi bűbájokra szakosodott.

Alapképzése után visszatér Sopronba, egyetemi kapcsolatait, és évközi gyakorlatát kihasználva veszik fel eleinte részmunkaidőben a Megóv-lyuk, háztáji védelmekkel foglalkozó máguscéghez. A tehetsége egyértelműen túlmutat a cég keretein, a főnöke pedig e miatti éretlen félelméből tartja a rutinfeladatokban, és nem ad az előrelépésre teret. Ő pedig, bár bosszantja a nyilvánvaló tény, de nem tesz semmit, azt hangoztatja az értetlenkedő ismerősöknek, hogy kellően lefoglalja a tömbösített egyetemi master képzése, amit a munkája mellett sikeresen el is végez.

2013-ban jutott el hozzá az információ, hogy az 5-ös birtok úrváltása miatt szakembereket keresnek a birtok és a székhely védelmeinek felmérésére és javítására. Megfelelő kiugrási lehetőségnek vélte - megpályázta és megnyerte.
Azóta Weiß Ádám birtokán él és működik, mint a birtokúr személyes védelmi szakembere.

Aktuális állapot:
- hav

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.20. 21:38:52

Ez a karakter a Defendo Biztonságtechnikai Bt. céghez tartozik.

Üzenet küldése