A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Markusovszky Dániel

 
Beosztása: a Fogadó a füstölő zsiráfhoz csaposa
Nem: Férfi
Életkor: 44 (születésnap: február 09.)
Testalkat: 166 cm, leginkább 'senemmel' jellemezhető alkat. Se nem sovány, se nem kövér. Se nem izmos, se nem girnyó.
Vonások: Kifejezetten állatkás. Amúgy átlagos borostás képével és a szeme körüli nevetőráncokkal.
Szem: A pupilla körül zöldesbarna, amit erőteljes, kék színű írisz vesz körbe, kifejező szemöldökkel.
Haj: Aranybarna, nagyon ritkán lát fésűt, és nem ritka hogy megtapadnak a kunkori tincsek a kicsit csatakos hajvonalon.
Általános öltözet
Nem túl változatos, és leginkább viseltes. Farmer, tornacipő és póló. Ez utóbbiból túlnyomórészt pár együttes nevével a szürkülésig mosott, vagy valamilyen cég logójával ellátott mörcsöndiájz-termékek vannak.
Első benyomás, kisugárzás
Kicsit talán hangos, rekedtes, szemléletes mimikájú, szeretnivalóan egyszerű figura... mármint nagyon egyszerű. Néha egyenesen valószínűtlen a naivitása, a gondolatai logikai kapcsolatát pedig lehet belülről kellene értelmezni, mert néha eszetlen sületlenségeket tud teljes meggyőződéssel előadni. Nem válogatós, mondhatjuk igénytelen - minden munkát elvégez a patkányvadászaton keresztül a vécépucolásig a kocsma körül. És mivel a természetes élettere általában ez a hely néha a személyes higiéniájával is van gond. De aki ezen túlteszi magát ezen az mégis kedvelheti valami miatt. Rejtély.

Leírás

Valószínűleg az egyik legfurcsább ember akivel találkoztál. Egyszerre van meg benne a gyermeki naivitás, a képtelen ötletek és suttyón valóságos a tény, hogy sosem tud helyesen leírni semmit, vagy hogy egyszerűen úgy elkezd izzadni, mint egy ló, ha egy bejövős nő áll meg a pult előtt. Furcsa a szaga, furcsa a mimikája, mindig koszos a körme, a farmere szára rojtosra lejárva, mert midnig hosszú, és nincs ki felszegje. Sosem látod igazán elfoglaltnak de mindig csinál valamit. Saját szavakat zenés mondókákat gyárt, állatokat rajzol, ha nem épp száll a valóság előlt, aztán véletlen kiköp egy pulitzer díjas bölcsességet, és visszatér a felmosórongyhoz. Nem egészen felnőtt nem egészen gyerek, nem lép előre, nem lép hátra.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.09.15. 21:56:18

Ez a karakter a Fogadó a füstölő zsiráfhoz céghez tartozik.

Üzenet küldése