A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Marosi Dorián

 
Beosztása: Egyetemi hallgató
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: január 12.)
Testalkat: Vékony, törékeny, finom. Nem egy égimeszelő, kb 170 cm magas.

Vonások: kimondottan lányos vonású arc, elkeskenyedő áll, telt ajkak.

Szem: zafírkék

Haj: fekete, félhosszú.

Általános öltözet
Leginkább jól öltözöttnek mondható, már ha veszed a fáradtságot hogy végignézz rajta. Azt nem tudni, hogy jómódú-e vagy sem, mindenesetre az öltözködése igényes, mondhatni divatos.
Ha farmer, akkor az biztos nem a kínairól való. Elnyűtt, kopott pólót se fogsz rajta látni soha. Ha pólót hord, akkor az valószínűleg valamilyen szinten testhez simuló fazonú, ami ugyan megmutatja nemkívánatos soványságát, de egyben azt is, hogy összetéveszthetetlenül fiú az illető...

Első benyomás, kisugárzás
Csendes, komoly, magának való, visszahúzódó.
Ha teheti, inkább észrevétlen marad. Nem különösebben keresi más emberek társaságát, a tömegben kényelmetlenül érzi magát, az üres fecsegés pedig nem csak untatja, hanem egyenesen irritálja is. Lehet hogy öt évig ugyanarra az egyetemre jársz mint ő, és soha még csak meg sem pillantod egyszer sem.
Ha ugyanarra a szakra jártok, akkor már más a helyzet. Akkor biztosan tudod kiről van szó. Ő az, akinek mindig hibátlan minden ZH-ja, mindig 5-ös minden vizsgája, és minden tanár az ő nevét jegyezte meg először. Igen, elhivatott. Egyesek szerint kimondottan fanatikus, de az biztos, hogy az összes évfolyamon ő ért a legjobban a bájitalokhoz. Ha ebben a témában szólítod meg, meglepően kommunikatív embert ismerhetsz meg benne, és ijesztően műveltet. Nem tudsz olyan kérdést feltenni neki, amire ne tudna felelni. Ha mégis, akkor másnap ő keres meg téged a válasszal. Az is lehet hogy csak egy hét múlva, de addig úgysem nyugszik, amíg van bármi, amit még nem tud a bájitalokkal kapcsolatban.
Igen... talán mégis fanatikus egy kicsit.

Leírás


//forrás: images.sodahead.com --> muchlikefalling//


Aktuális állapot:
.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.06.11. 21:31:57


Ez a karakter rendelkezik egy Faraday nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése