A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Masaru Haruka

 
Beosztása: Műkorcsolyázó
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: december 14.)
Testalkat: Mikor jó formában van, vékony, nyúlánk, rendkívül hajlékony. Valójában genetikájából adódóan igencsak hízékony, így nagyon kell figyelnie magára.
Vonások: Tipikus keleti megjelenés; harminc évesen is legfeljebb huszonkettőnek fog kinézni.
Szem: Mandulavágású, barna. Alapvetően szemüveges, általában szeret elbújni mögötte, ám a jégen kénytelen kontaktlencsét használni.
Haj: Feketébe hajló sötétbarna.
Általános öltözet
Sokszor piszkálják műkorcsolyázóként, hogy biztosan olyan feminin ruhákat visel hétköznap is, mint a programjai alatt – valójában úgy öltözködik, mint akármelyik huszonéves ma. Szereti a kényelmes farmereket, pólókat. Inget ritkán látni rajta, nem szeret a gombokkal bajlódni.
Első benyomás, kisugárzás
Teljesen más az első benyomás attól függően, hogy valaki a jégen vagy az utcán látja először.
A mindennapi Haruka átlagos fiú, a japán sztereotípiáknak megfelelő diszkrét, kissé félénk habitussal. Könnyű zavarba hozni, és gyakran nem tudja, hogy bizonyos dolgokra hogyan reagáljon, nehezen bánik az emberekkel. Ugyanígy sokszor az atmoszférát is nehezen olvassa, emiatt lassúnak tűnhet. Kevés önbizalma van, nem érzi úgy, hogy elég érdekes lenne a beszélgetőpartnere számára, emiatt elbizonytalanodik, hajlamos bezárkózni.
Mindebből semmi sem érzékelhető, amikor jégre lép. Magabiztos minden mozdulata, bátran kinéz a közönségre, a mozdulatain és a zenén keresztül kapcsolatot mer velük teremteni. Légies, könnyed, törékeny jelenségnek tetszik, s kívülről nézve minden ugrása és forgása végtelenül egyszerűnek látszik. Ha el is ront egy elemet, akkor sem roppan össze, képes úgy folytatni a koreográfiát, mintha a hiba majdhogynem szándékos lett volna.

Leírás


Masaru Haruka az elmúlt évek egyik nagy felfedezettje a férfi műkorcsolya sportágában. Kétszeres japán junior bajnokként senior karriere biztatóan indult, és a folytatás nem is hagyott csalódást a sport kedvelőiben. A Négy Kontinens bajnokságon bronzérmet szerzett 2011-ben, majd két évvel később, 2013-ban aranyéremmel távozott. Háromszoros japán nemzeti bajnok. Az elmúlt két év Grand Prix döntőinek győztese, valamint a 2014-es Sochi-ban tartott téli olimpia férfi műkorcsolya kategóriájának aranyérmese.[1]

Masaru híres dinamikus lépéssorozatairól, valamint bonyolult, a férfi kategóriában kevésbé gyakori, hajlékonyságot igénylő forgásairól, mint a Biellmann és a doughnout forgás. Ezen kívül ismert még a komplikált (hátulról vagy spread eagleből indított) belépéseiről a tripla axel ugrásba. Szereti a program második felére hagyni a magasabb fordulat- és pontszámú ugrásokat, amikor nagyobb szorzóval számítják a technikai pontokat (egyszersmind ekkorra fizikailag megterhelőbb a különböző elemek végrehajtása).
A kedvenc ugrása egyben az az ugrás is, amit a legkésőbb sajátított el: a quadruple (négyszeres) salchow. Majd’ minden programjában feltűnik, annak ellenére, hogy nem mindig sikerül neki.Masaru nem szívesen vesz részt forgatásokon, reklámokban, interjút is főleg a versenyeken ad, ha teheti, kerüli a nyilvánosságot. Ellenben lelkesen adományoz alapítványoknak és szervezeteknek, a 2011-es Japán földrengés és cunami károsultjainak.

Van instagram profilja, amit időközönként frissít is, igen találó masaruharuka94 névvel fut. A fiatalabb lányrajongók, tumblr és instagrammerek „precious cinnamon roll” megnevezéssel hivatkoznak rá. (Amivel, ha szembesítik, mindig borzasztóan zavarba jön.)

Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy szereti a puha és aranyos dolgokat; emiatt a programok végén a nézők sokszor dobálnak be a jégre ajándékként plüssállatokat neki.

Szintén egy nyilatkozatban vallott arról, hogy nem tudná egyik programját sem elképzelni egy történet vagy egy erős, domináns érzelem nélkül, ami a koreográfia mögött áll. Emiatt az emocionális megközelítés miatt mindig egyértelműen megállapítható a zenén kívül (amit sosem enged, hogy az edzője válassza meg) magának az előadásnak is a tematikája.

Nevének írásmódja:
MASARU 勝 (masaru) jelentése: "győzelem"
HARUKA 晴 (haru) jelentése: "tiszta idő" ; 香 (ka) jelentése: "illat"
[Galéria I.]

[Galéria II.]


1. ^ a b c junior
1. ^ a b c d e senior
Maszaru Hikaru adatlapja az isuresults.com-on URL hozzáférés: 2014. február 02.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.01.07. 16:55:23

Üzenet küldése