A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Matthew Barnes

 
Beosztása: Egyetemista
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: január 13.)
Testalkat: 185 cm-es igazi sportoló alkat megfelelő izomzattal, de semmiképp sem túl kigyúrt.
Vonások: Egészen finom vonásaival erős ellentétben áll markáns állkapcsa.
Szem: Kissé mélyen ülő zöld szempár.
Haj: Középbarna, göndör, dús. Rövidre vágva hordja, mert a hosszú, göndör férfi haj a Hair óta nem volt divatban.
Általános öltözet
Farmer és póló leginkább, az is viszonylag semleges színekben, csak semmi rikító. Sokszor látni rajta a kedvenc egyetemi dzsekijét.
Első benyomás, kisugárzás
Első pillantásra az amerikai filmek tipikus sztár sportoló egyetemista srácának tűnik, ami gyakorlatilag így is van. Sokan feltételezik, hogy ezzel a titulussal együtt jár, hogy felfújt, önelégült hólyag is legyen, ami viszont egyáltalán nem igaz rá. Rendes srác megfelelő mennyiségű hibával persze.

LeírásNem is tudom, hol kezdjem. Valamikor egy pár hónapja apám ki akart próbálni egy varázslatot. Mert hogy egyébként ilyesmivel foglalkozik, wicca szertartások levezetésével. Ehhez elég sokat kell kísérleteznie mindenfélével, szóval a házunk egyik-másik része gyakran esik áldozatául a munkaszenvedélyének. Lényeg a lényegben, ő nem kevésbé döbbent meg rajta, mint én, hogy kisült, nem vagyunk rokonok. Kérdőre vontam anyát, aki végül elmesélte, hogy anno viszonya volt egy nős férfival. A pasas eléggé erőszakos természetű volt, de anya tizenhat volt és fülig szerelmes. Mikor teherbe esett velem, a hapi mindennek lehordta, kijelentette, hogy nem alkalmas anyának és vetesse el a gyereket. Anya el is indult ezen az úton, és már gyakorlatilag a célegyenesből hátrált vissza, és eldöntötte, hogy meg fog tartani. Vett egy csak oda jegyet Amerikába, munkát is szerzett egy étteremben, és itt ismerte meg apámat is.
Nem igazán voltam elragadtatva anya sztorijának bizonyos részeitől, hogy hogy adta be apának, hogy tőle terhes, összeházasodtak és a többi, de őszintén szólva nem tudtam annyira hibáztatni. Nagyon fiatal volt és beijedt, szóval... igazából már mindegy. Kicsit mérges is voltam rá, apa sem mondhatnám, hogy örült. Most leginkább ők sem tudják, hogy állnak köztük a dolgok.
Utána kerestem ennek a pasinak... Mondjuk úgy voltam vele, hogy nem érdemli meg a figyelmem, azután rájöttem, hogy van egy másik fia. Egy kis ideig megint pihenni hagytam a témát, ott volt a suli is meg minden, de folyton ott motoszkált a fejemben, hogy van egy féltestvérem, akit nem ismerek.

Család
Anya mágus szülők gyereke, de a mágiája olyan minimális, hogy gyakorlatilag nem létező. Apa, már akit én apámnak tekintek ő wicca mágiával foglalkozik. A szülei magyarok, de már itt nőtt fel. Testvérem nincs, habár mindig szerettem volna. Suli
Szeretném azt mondani, hogy kiemelkedő tehetség vagyok mágia terén, de nem igazán. Az elméletét értem és tudom, a gyakorlat megyeget, de nem lesz belőlem korunk legnagyobb tehetsége. Amiben viszont igazán jól teljesítek, az a sport, az egyetemre is ösztöndíjjal kerültem be. Talan és mágikus tárgyaim is vannak, igazából nagyon érdekelnek a varázstárgyak, és ezzel is szeretnék egyszer majd foglalkozni.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.01.04. 15:50:27

Üzenet küldése