A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Matusek Kevin

 
Beosztása: a Határtalan tesztelője
Nem: Férfi
Életkor: 19 (születésnap: február 06.)
Testalkat: Szeret különféle sportokat kipróbálni, a rendszeres mozgás lételeme és ez testalkatán is meglátszik.
Vonások: A "kisfiús sárm" még ott ül képén a serdülés különféle rettenetei - úgy mint pattanások és arcszőrzet - közepette. Mindenért kárpótolja, hogy nem "echte az apjára ütött", jutott bele anyukából is.
Szem: Kékes-zöldes-barnás. Leginkább szürke.
Haj: Divatosan rövidre nyírt, barna.
Általános öltözet
Dorkó, farmer, dzseki... csak lazán, de lehetőleg márkajelzéssel ellátott darabokban! Kamaszként nem követ ugyan egyetlen erőteljes stílusirányzatot sem - sőt, a divat-rockereket egyenesen lejárt lemeznek tartja -, mégis nagyban befolyásolja környezete az öltözködését (is).
Első benyomás, kisugárzás
Tipikus kamasz. - Ha épp jó pillanatában kapod el, könnyedén megkedvelheted. Lelkes és érdeklődő; a korosztályáról szóló híresztelésekkel ellentétben éppen olyan szívesen mozdul ki otthonról, mint ahogy a gép előtt ülve vadászik virtuális ellenségeket le.
Ugyanakkor könnyedén tűnhet nemtörődömnek, flegmának, ha úgy hozza kedve. Fintorog, szemeit forgatja és ember legyen a talpán, aki képes ilyenkor a kedvére tenni! Mázli, hogy ez utóbbi viselkedésforma az esetek döntő többségében akkor jön elő, ha az apja is képbe kerül valamiféleképp.

Leírás

CSALÁD = IDŐNKÉNTI POKOL

Elvált szülők gyerekének lenni ma már nem olyan nagy szám. Persze, amikor megszülettem, még nem voltak azok, sőt, öt évre rá akadt egy erőtlen próbálkozásuk az ősöknek dologgal - ekkor született meg Lara, a húgom - de mint tudjuk, felmelegítve csak a bableves jó.
Szóval a képlet a következő:
- Anyánál élünk, akivel minden összezördülésünk és "Amíg az én vagyok az anyád...!" kezdetű mondat ellenére is megmásíthatatlanul egyetértünk abban, hogy apa... nos, nem épp apának való példánya az emberiségnek. Persze, ő még bizakodik. Nők...! Szerintem totál esélytelen a fazon.
- Lara persze imádja, de kicsi még, neki minden menő, ami színes-zajos és az övé... Majd ha beéri, sőt, el is hagyja érettség tekintetében a fatert, rájön! Addig a legtöbb, amit tehetek érte, hogy a kedvéért bevállalom a poklot azon a havonta megejtett néhány alkalmon, mikor faternál vagyunk. Lényegében csak érte viselem el ezt az egész apa-látogatósdit.
- Leszögezném, apa nem lúzer. A geekség aranykorában kifejezetten menőnek számít-hatna, ha nem viselkedne mellé úgy, mint egy szenilis gyerek. Nem az a fajta, akivel dicsekedsz a haveroknak, sőt... még csak egy térben sem szívesen tartózkodom vele. Konfliktuskerülés. - Azt hiszem ezt mondaná a pszichológus erre, ha még járnék hozzá.
A válást követően kellett, el is könyveltek a Mirarxos osztálytársak menten ketyósnak érte. Persze, ez is apa hibája volt, mint az, hogy rendre más szülők vittek haza, mert ő egészen egyszerűen elfelejtett értem jönni. De mindig rettenet lelkesen köszönte meg aktuális "megmentőmnek" a dolgot, mintha mi sem lenne természetesebb...
Szóval - bár látszatra mezei tinihisztériának tűnik - ellenséges viszonyunk jóval mélyebben gyökerezik, mint azt bárki gondolná.

SULI = KÁOSZ, DE JÓFÉLE

A bentlakásos iskolának megvan az az áldásos tulajdonsága, hogy egyik szülőt sem kell elviselned nap, mint nap. Ennek ellenére amikor csak Pesten vagyok, igyekszem beugrani anyáékhoz. Már csak Lara miatt is, az ő társasága valahogy hiányzik a mindennapokból. Tök rossz, hogy mire Martionos lesz, én már ballagok!
A sulival amúgy egészen békés a viszonyunk, úgy tavalyig még a "legrendesebb évfolyam" bélyeget is ránk merték sütni a tanárok. Aztán persze beütött a tinédzserkor... (Mert ilyenkor legegyszerűbb mindent arra fogni, nanáhogy!
Hogy miért kerültem a Neredinbe, nem tudom, de legalább a Ferfexes idióták közel vannak térben a kastélyon belül. Velük elég gyakran lógok ki a léglabda pályára vagy épp Marótra cigizni friss levegőt szívni, de egyébként sem vagyok egy négy fal között ülő nyugis alkat.


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.08.21. 13:40:48

Ez a karakter a Határtalan céghez tartozik.

Üzenet küldése