A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Matusek Lara

 
A Lorton ösvény diákja, Harmadik évfolyam
Nem:
Életkor: 14 (születésnap: szeptember 30.)
Testalkat: Kislányhoz mérten vékonyka, még csupán 135 cm, ám az átlaghoz képest szálkásabb a tánc miatt.
Vonások: Széles béka száj, hatalmas mosoly, csúcsos kis áll. Apa is jutott bele és anya is megfelelő arányban.
Szem: Mandulavágású, acélkék szempár.
Haj: Hosszú, csokoládébarna, hullámos. Szereti a feje tetejére rendezni kontyba vagy copfba fogva.
Általános öltözet
Nem egy barbie lány, de nem is utálja a lányos ruhákat. Szereti a kényelmes, sportos viseletet és a kapucnis pulcsikat a hidegebb időben. Abban a korban van, mikor még nem bánja, ha ruhácskákat aggatnak rá.
Első benyomás, kisugárzás
Nyílt, őszinte, érdeklődő. Az a fajta lány, aki képes rettenetes izgalomba jönni egy új videojáték kapcsán vagy ha a kedvenc zenekara fellép a városban. Könnyen barátkozik, sokat beszél, sokat kérdez. Ha szomorú nem titkolja, ha boldog, mindenkivel megosztja.

Leírás

Szóval mit is írhatnék magamról. A nevem Lara, Budapesten élek anyukámmal. Van apukám is, de anyával elváltak. A nevem tudom, kicsit különlegesebbnek hangzik. Egészen fun sztori szerintem, apa adta nekem Lara Croft után. Anyu elveszített valami fogadást vele szemben. Anya egyébként egy csomót panaszkodott, meg hát... igazából most is panaszkodik, hogy apa nagyon gyerekes meg hogy valami a felelősségről... lényeg az, hogy apu meg anyu külön laknak, és anyuval maradtunk. Már hogy én és a bátyám, mert hogy ketten is vagyunk. Apunál általában hétvégenként vagyunk, és azt nagyon nagyon élvezem. Mondjuk nem minden hétvégén, mert apa elfoglalt ám.

Magamról egy kicsit...
Szeretem a táncot. Vagy inkább rajongok érte, de szívből. Sokat gyakorlok, sokat küzdök érte, hogy jó legyek benne. Amolyan kortárs tánc meg némi akrobatika, egyedi stílus felé hajlik. Azután amellett, hogy sok időm elveszi ez, imádok játszani. Főleg apával. Legyen az PS4, Xbox, Wii vagy egyéb, sajnálom, de esélyed sincs, már konzollal a kezemben születtem!

Életem legfontosabb szereplőiről pár szót...
Apu híres neves játékfejlesztő. Nagyon nagyon szuper, mindig elsőnek próbálhatom ki az új játékokat. Imádok vele játszani, nagyon szórakoztató. Nem mondom neki, de azért néha rosszul esik, hogy nem jön el a táncfellépéseimre. Sajnálom, hogy nem vagyunk együtt többet. De tényleg, apa egy zseni a munkájában, és azok mindig szétszórtak, nem igaz?
Bratyót imádom. Nem is lehetne nála jobb nagy tesót kívánni, mindig segít meg minden. Mondjuk apával fura a viszonya, nem nagyon szeret vele lenni. Viszont a kedvemért csomó mindent megtesz. Szóval jó fej. Nagyon szeret engem és én is őt, és ez így van jól.
Anyu nagyon erős. Mert hogy gondoljunk bele, azért egyedül van velünk. Már hogy a tesóval meg velem, szóval kettőnkkel kell elbírnia, de jól csinálja szerintem. Van rendes munkája, sokat is dolgozik. Kicsit szigorú, de jót akar. Nem értem, miért fúj annyira időnként apára.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.08.15. 11:37:59

Üzenet küldése