A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Maxwell Price

 
Beosztása: Mágiakutató
Nem: Férfi
Életkor: 51 (születésnap: augusztus 25.)
Testalkat: 165 centiméter, túlsúly tartományba billenő bmi. A nem nélkülözők árulkodó pocakjával büszkélkedik.
Vonások: A szürke tömegbe olvadásból a szüntelenül nyughatatlan tekintete emeli ki. Jellegtelen vonásaival az érzelmek széles skáláját tudja visszatükrözni, mégis a gondterheltséggel párosuló felelősségtudat és a középkorúsággal járó barázdák végérvényesen kiültek már az arcára.
Szem: Zöld
Haj: Eredeti barna hajszínét már jóindulattal sem lehet a deresedő halánték jelzővel illetni, vagy legalábbis szépíteni a tényt, hogy visszavonhatatlanul a teljes őszülés útjára lépett. Ráadásul, ha hosszabbra hagyja, göndörödik is.
Általános öltözet
Valahol mélyen a szíve legmélyebb bugyrában a sportosan elegáns stílust vallja magáénak, de a társadalmi konvenciókon már olyannyira felülemelkedett, hogy magasról tesz a kinézetére, hogy leginkább otthonosan szakadt, vagy öregurasan kényelmes. Ha muszáj, kinyalja magát, de végső soron nagyobb becsben tartja a köntöst flip-floppal.
Első benyomás, kisugárzás
Külsőségek tekintetében javarészt belesimul a középszerű átlagról alkotott képbe: pocakosodásnak és őszülésnek indult középkorú pasas, akit vár otthon a háztartásban sertepertélő asszony, a két gyerek, meg a házi kiskedvenc. Veszélytelen figura. Persze ennyire nem egyszerű a képlet (se asszony, se gyerek, csak a dohányfüstöt ontó leharcolt albérlet), mert a kíváncsiság mindig ott ül a tekintetében, az érdeklődését felkeltő dolgok esetében pedig a teljes megismerni akarás. Ha pedig valaki igazán figyelemmel viseltetik iránta (csak az igaz szívűek, minimum 13-as észleléssel), tudat alatt felmerülhet az emberben holmi megalapozott gyanú valós létét illetően (árulkodó jelek). A fejfájós napokra pedig ő is fenntartja a jogot, nemtetszésének is lelkiismeret furdalás nélkül ad hangot, épp úgy, mint egy

zsörtölődő vénember.

Unokahúga társaságában a róla kialakulófélben lévő kép tovább árnyalódik (réteges szerkezetű, mint a hagyma): kellő igyekezettel közelíti, végeredményében pedig súrolja a gondoskodó, bölcs tanácsokkal szolgálni tudó nagybácsi szerepét ráadásul még humorérzéke is akad - ami helyenként nem mellőzi a durvaságot és a groteszket, elvégre valamivel leplezni kell, mennyire kenyérre kenhető figura. Ugyanezt a funkciót látják el alkalomadtán bicskanyitogató megjegyzései és stílusa is.
Mindennapjai során kimondottan gyakran látni az említett ifjú hölgy és egy nagy becsben tartott tacskó-spániel keverék társaságában.


Leírás

Születési helyéről, Az ausztráliai Új-Dél-Wales egyik élhetetlen mikrotelepüléséről - ahol az aborigineken kívül másoknak megmaradni lehetetlen - hamar került a dél-keleti partvidék túlzsúfolt városi környezetébe. Szocializáció szempontjából remek, ambíciózus mágusszemszögből már kevésbé remek döntés volt, hogy életét beterelték a civilizáció fogalmának zászlaja alá. Tanulmányai során ugyanis hamar kiderült, hogy az elméleti foglalkozások lettek elsősorban neki szentelve. Érdeklődéssel ássa el magát a különböző mágiaformák kutatásában, egy rendszer pedig minél összetettebb, minél árnyaltabb finomságokkal rendelkezik, annál jobban lenyűgözi őt. A világ körbeutazása számára mára már foglalkozási ártalom, megözvegyülése óta pedig semmi nincs, ami hosszútávon egyetlen helyhez láncolná, még a bennszülött lakosság felé irányuló lenyűgözött rajongása sem tud elégnek bizonyulni ahhoz, hogy egyetlen kontinenshez láncolja magát. Foglalkozását tekintve Queensland állam mágusegyetemének alkalmazásában áll, azonban az utóbbi időben túlsúlyban inkább vendégelőadóként való tevékenykedés áll. Jellemzően egy-két szemesztert szokása vállalni, mielőtt valahonnan tovább állna.
Utazásai során egyetlen örökösen állandó kompániája a kutyája, valamint nem sokkal ritkábban látni az ugyan már felnőtt hölggyé cseperedett, de a gyámsága alá tartozó unokahúga társaságában.

Számtalan úti célja és tartózkodási helye után pedig ezúttal Magyarországra vetődik.

//Karakterkép: Tom Hollander//


Aktuális állapot:

-plüssmedve

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.09.16. 20:30:03

Üzenet küldése