A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mayer András

 
Beosztása: Matematika tanár, Doktorandusz
Nem: Férfi
Életkor: 39 (születésnap: szeptember 13.)
Testalkat: Soha nem volt nagy sportember, ezért nem mondható sportosnak. Emellett inkább ül a szobájában, és valamiféle matematikai dolgon gondolkodik, minthogy léglabdázzon. Tény, hogy azért a diákjaival néha elmegy kirándulni.
Vonások: Legtöbbször fiatalabbnak gondolják, mint amilyen. Sokszor mosolyog ez még jobban dob rajta.
Szem: Megnyugtató barna szemekkel rendelkezik.
Haj: Barna, tarkóig érő, gödör, legtöbbször kusza.
Általános öltözet
Ing illetve póló és farmernadrág. Emellett ünnepségeken fekete nadrág, fehér ing, zakó. Ha nincs dolga, akkor szabadidőnadrág. Tehát tényleg csak az átlagos dolgok.
Első benyomás, kisugárzás
Sokszor mosolyog, mire kénytelen az ember visszamosolyogni. Aztán mikor kiderül, mennyire bogaras tud lenni, még jobban mosolyogni kell. Hamar megkedvelhető, mivel a légynek sem tudna ártani.

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Maróti Mesés Molyhok

Leírás

1980. szeptember 13-án született Esztergomban. A család egy közeli, talan lakta településen, Csolnokon él, melynek lakói között elég sok sváb található. András is sváb felmenőkkel rendelkezik, de sajnos a nyelvet már nem beszéli, csak pár szót tud, meg néha-néha érti némettudásából adódóan.

Édesapja id. Mayer András szerpentárius, édesanyja Mayerné Faul Veronika háztartásbeli. Három fiatalabb testvére van Veronika (27) (újságíró), Zita (24) (tanító egy talan iskolában) és Balázs (20) (szerpentáriusnak készülő diák).

András 11 éves koráig a csolnoki német nemzetiségi általános iskolába járt, majd felvételt nyert a Martion Mágustanodába.
A Lelkek Tükre a Lorton ösvényre osztotta be. Iskolás évei alatt kiemelkedően teljesített bűbájtanból, a talan tantárgyak közül pedig a matematika és a fizika volt a kedvence. Negyedikes korában kinevezték diákmentornak, majd ötödikben bűbájtan-tanársegédnek. Mindkét feladatát örömmel végezte, ekkor érezte igazán, hogy tesz valamit az iskoláért. A diákok nagyon szerették az óráit, ezért határozta el, hogy tanár lesz. Az ELTE-EMK-ra jelentkezett bűbájtan szakra, majd egy évvel később, a TTK matematika szakára is beadta a jelentkezést. Így két diplomát is szerzett egyszerre.
Egyetemi évei alatt külföldön is volt szerencséje dolgozni és tanulni, így világot is látott, és nem mellesleg némettudását is fejlesztette.

Az egyetem elvégzése után demonstrátorként dolgozott, de váltani akart. Ekkor került ismét a Martionba, ahol először a Lorton ösvény mentoraként és bűbájtan tanárként tevékenykedett. Sajnos, vagy éppen szerencséjére, eme tisztségéről le kellett mondania, hiszen PhD. ösztöndíjas lett az ELTE-n. Ennek ellenére az iskolában maradt matematika tanárként.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.09.06. 18:38:23


Ez a karakter rendelkezik egy Üpszilon nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése