A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Menyét Felícia

 
Beosztása: Szobalány
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: április 08.)
Testalkat: Magas és talán egy kicsit túl vékony.
Vonások: Finom, kellemes vonások.
Szem: Zöldesbarna, kerek, nagy szempillákkal.
Haj: Lángvörösre festett, hátközépig ér. Munka közben feltűzi.
Általános öltözet
Nőiesen öltözködik, nadrágot csak elvétve hord, inkább a szoknyákat részesíti előnyben. Mindig ki van sminkelve. Nagyon szereti a kiegészítőket is, gyakran hord kendőt, kalapot.
Első benyomás, kisugárzás
Szája mindig mosolyra áll. Kedvesnek és barátságosnak tűnik. Azonban ha kicsit tovább elbeszélgetsz vele, kezded úgy érezni, hogy a mosolya nem igazi, a kedvessége erőltetett... hogy valami nem stimmel ezzel a lánnyal. Mű.

Leírás

Felícia Budapesten született. Édesanyja tisztavérű mágus; a "Család"hoz tartozott mindaddig míg hozzá nem ment egy talan származású varázstudóhoz, Felícia apjához. Anyja így tulajdonképpen számkivetett volt, anyai ági nagyszüleit Felícia nem ismeri.

Már egészen kiskorában látható volt, hogy bír mágikus képességekkel. Ha dühös lett vagy nagyon megörült valaminek hatalmas széllökések keletkeztek. Anyja már ekkor gyanította, hogy a lánya aeromágus lesz egyszer... ezt megerősítette az is, hogy Felícia irtózott a homokozótól, utált mezítláb járni, rettegett a gilisztáktól, tehát mindentől ami a levegő ellentétéhez, a földhöz kapcsolódik.

Egyenes út vezetett hát a Mirarxba majd a Martionba. Karpena ösvényére osztotta be a tükör. Nem sok barátot szerzett az iskolai évek alatt, mindig is inkább magányos farkasként tevékenykedett. Megtanulta kezelni a vadmágiáit és előnyére fordítani a szeleket, a levegőt. Ám nem uralja tökéletesen a dolgot, így ha nagyon ideges lesz, gyakran érezni körülötte egy erős, hideg huzatot.

A Martion elvégzése után nem szeretett volna a Tehetséggondozóba menni, helyette az ELTE-re ment és Bájitalmesternek tanult. Egyetemi évei alatt édesapja meghalt, édesanyja pedig nagyon nehezen viseli azóta is a gyászt. Mivel a családjával nincs kapcsolata, férje volt egyetlen támasza az életben. Felícia hiába próbál neki segíteni, látszik, hogy anyjában valami eltörött és nem lehet megjavítani.

2012 áprilisában látja meg a Varázsvilágban a szobalányos álláshirdetést, és egy terv pattan ki a fejéből. Ha meg tudná szerezni ezt az állást, ott lehetne a "Család" közelében és megpróbálhatná helyrehozni a dolgokat, hogy anyját és őt újra befogadják.

Egyéb információk:

- Bár alapvetően szép (Megjelenés:10, sminkkel: 13)mégis mintha sokszor nyúzott, fáradt lenne. Karikásak a szemei és látszik hogy keveset alszik. Nehezebben piheni ki a sérüléseket is (Bágyadt, Lassú gyógyulás).

- Nincs sok barátja, ám ez nem azért van mert nem érti meg az embereket, sőt.. (Empátia [1]) Egyszerűen ilyen magányos típus, aki jobban szeret egyedül küzdeni. Ennek ellenére könnyen alkalmazkodik az új helyzetekhez. (Alkalmazkodóképes)

- Gyakran hord szemüveget, hogy intelligensebbnek tűnjön, valójában azonban semmi probléma a látásával. (Észlelés - 10, Intelligencia - 10)

- Igencsak makacs, nem nyugszik meg amíg el nem éri amit akar. (Akaraterő - 13)

- Kézügyessége is jó, ami nem árt ha valaki bájitalmesternek tanul. (Ügyesség - 11) A fájdalmat jól bírja, sok sérülést szerzett már az "üst" mellett. (Magas fájdalomküszöb)

- Gyenge, harci helyzetben pedig leblokkol. A harc és a párbaj nem az ő asztala. (Fizikum - 8, Paralízis)

- Bátor, ha a helyzet megköveteli. (Bátor)

- Teljesen átlagos mágus, egyedül a levegő varázslatokkal ügyesebb mint a többiek. (Mágia - 10) Csak a saját pálcájával tud varázsolni, de még azzal is néha hatalmas baklövéseket követ el. (Fafüggő, Gondatlan varázsló)

- Római katolikus, igen fontos neki a hite. Minden vasárnap ott van a misén. (Hit)

Aktuális állapot:
Farmer minisort, tűsarkú cipő, csillogós felső. Haja a feje tetején copfban összefogva.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.04.15. 21:53:11

Üzenet küldése