A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Merlina

 
Beosztása: Hivatásos jós
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: december 31.)
Testalkat: Csontvékony, szemmel láthatóan az első szél elfújná.
Vonások: Soha nem látszanak a vonásai. Az arca előtt mindig egy sűrű, fekete csipkelepelt hord.
Szem: Csak a tekintetét lehet érezni, ahogy rajtad tartja.
Haj: Kékesfekete, selymes, hosszú zuhatag, amely a derekáig ér.
Általános öltözet
Tiszta feketébe öltözik mindig, ami még tovább vékonyítja az alakját. Ezen felül soha nem visel nadrágot, vagy lapos sarkú cipőt, összességében száz évvel ezelőtti divat szerint öltözik, az embernek mégis az az érzése, hogy a nagyanyja furcsán formátlan ruháit aggatta magára.
Első benyomás, kisugárzás
Félelmetes. Az emberek mindig kicsit kényelmetlenül érzik magukat a környezetében, egyrészt azért, mert nem látják az arcát, másrészt az embernek mindig az az érzése, hogy el fog esni, hiszen feltűnően sántít. Keveset beszél, és ha mégis hát megszokta, hogy kinyilatkoztat.

Leírás

Akik többször találkoztak már vele, azok tudhatják, hogy furcsa külseje ellenére félelmetesen intelligens, és a légynek sem tudna ártani. Ha nyilvános helyen megjelenik, valahol a háttérben biztos, hogy ott van vele egy kísérő is, aki arra ügyel, hogy Merlina kisasszony, ha esetleg rosszul van, a segítségére siessen.

Neve ismerős lehet a HVV hasábjairól, hiszen ő írja a heti horoszkópot, a heti jóslatot, illetve ő válaszol az olvasói levelekre is.

Aktuális állapot:
Hosszú, fekete ruhájának szabása nagyasszonyos és kicsit esetlen - a hölgy leginkább úgy fest benne, mintha saját nagyanyja volna.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.03.01. 18:03:00

Üzenet küldése