A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Michelle Rogers

 
Beosztása: Ügyintéző
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: április 22.)
Testalkat: Kicsivel az 170-en túl, formás, szemrevaló idomokkal ellátva a genetika által.
Vonások: Nem a napon feküdt kint túl sokáig, amiért ilyen barna a bőre, a széles orr és vastag ajkak "átka" azonban majdnem teljesen elkerülte, visszafogottan mutatkoznak az arcán.
Szem: Szempillákkal gazdagon keretezett dióbarna.
Haj: Senki nem lepődne meg, ha előhúzna belőle egy hajkefét, aminek előtte nyoma sem látszott. Mindenhol ott van, vasalás nélkül szinte teljesen kezelhetetlen, barna hajkorona.
Általános öltözet
Nem az a típus, aki ha leszalad a boltba kenyérért, akkor előtte egy órán keresztül ruhát válogat és sminkel, divatmagazint pedig maximum az idióta tesztek miatt vesz a kezébe. Persze ha bulizni megy, akkor kicsípi magát, és ha hosszabb időre merészkedik ki otthonról, akkor sem melegítőalsóban és kinyúlt pólóban teszi.
Első benyomás, kisugárzás
Nem érti és nem is beszéli a magyar nyelvet, de ha megemlíted neki az ezernyelv bűbájt - ami ugye rögtön megoldaná minden problémáját -, válogatott káromkodásokkal tarkítva küld el melegebb éghajlatra. Igen, ő az az ember, aki képes volt pont egy olyan országba költözni, aminek még véletlenül sem beszéli a nyelvét, és még neki áll feljebb, ha te nem érted, amit ő mond.
Szívességet nem tesz csupán jószívűségből, azonban ha neked akad egy csábító ajánlatod... Az már egészen más kérdés.

Leírás

1988-2007, Who knows where:

Őszintén szólva halvány lila gőzöm sincs, hogy mi történt velem ebben az időszakban. Gondolom vannak vagy voltak szüleim valahol, de egyrészt fogalmam sincs ki azok, másrészt most már nem is igazán érdekel. Tudom, egy szívtelen dög vagyok, mert mit is képzelek magamról, hogy leszarom őket, pedig minden bizonnyal halálra aggódják magukat valahol. Vagy nem! És pont ez a lényeg, ugyanis a hátam közepére sem hiányzik, hogy nyomozzak utánuk ezerrel, elköltsek egy rakás pénzt emiatt, aztán kiderüljön, hogy igazából még örültek is annak, hogy eltűntem. Vagy már nem is élnek, ki tudja? A lényeg, hogy akármilyen is volt addig az életem, most már új rendszer van érvényben.

2008-2014, Atlanta:

Mint kiderült, igazi túlélő vagyok. Hónapokig voltam kómában - hónapokig, érted? -, felébredtem nulla emlékkel, erre még azt is voltak kedvesek közölni velem, hogy likantróp vagyok, amiről ötletem sem volt akkor még hogy mit jelent, és úgy egyébként örüljek, hogy még képes vagyok beszélni, mert abban sem voltak biztosak, hogy menni fog. A kórházi számla fogalmam sincs mekkorára rúgott, mire kiengedtek volna, de az igazat megvallva nem is érdekel, mert ha rajtam múlik soha nem fogom kifizetni. Szóval ja, meglógtam a kórházból, az elkövetkezendő években pedig próbáltam életben maradni. Nem olyan nehéz feladat ez egyébként, ha megtalálod hozzá a megfelelő társaságot, ami nekem sikerült is. Végül pedig bekerült a képbe az is, akivel végül leléptem onnan - hallelujah!

2015, Budapest:

Szóval most itt vagyok, ismerkedem Budapest varázslatos világával, miközben úgy élek, mint egy hercegnő. Oké, ez talán túlzás, de tényleg nincs okom panaszkodni - ami nem jelenti azt, hogy nem szoktam. Van hol laknom, van mit ennem, van miből vásárolgatnom, ha olyan kedvem van... Tulajdonképpen arany életem van.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.29. 21:56:27

Üzenet küldése