A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mihay Lidu Titanilla

 
Beosztása: Újságíró, Kismama
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: április 14.)
Testalkat: Körülbelül 182 centiméter magas, kitűnik évfolyamtársai közül. Vékony, nem túl nőies, inkább lapos.
Vonások: Szép arca van; kár, hogy ritkán mosolyog.
Szem: Sötétkék, hideg tekintet.
Haj: Világosbarna, egyenes, körülbelül a válláig ér. Frufruját legtöbbször feltűzi, így látható egész arca.
Általános öltözet
Márkás ruhák, drága talárok, passzoló kiegészítők. Látszik hogy sokat számít neki az öltözködés, és gyakran megjegyzéseket is tesz más ruháira.
Első benyomás, kisugárzás
Arcán általában közönyös, unott kifejezés ül, úgy néz ki mint akit nagyon untatnak a körülötte zajló események. Mosolyogni is szokott azért, főleg ha baráttal, barátnővel, kedves ismerőssel, na meg persze tanárral találkozik. A kisebbekkel gyakran lekezelően viselkedik, ha épp hajlandó észrevenni őket. Hangja kicsit nyafogós, magas. Első benyomásra nem egy szimpatikus kedves valaki, sőt kifejezetten idegesítő tud lenni.

Leírás" ...Délelőtt egy csésze salaktalanitó ital, ez borzalmas, gyömbér, és egy pohár szójaporos keverék. És mentes ásványvíz. Figyelni kell nagyon, hogy a napi két liter meglegyen, frissek legyünk, egészségesek. Édesség, zsírban sütött étel - mind-mind tilos. Tartósítószeres szarokat sem eszem. Nem mondom, kissé megnehezíti a dolgokat, de gondolni kell a jövőre, nem leszek mindig ilyen szép és fiatal. Meg kell nyújtani a jó éveket. Néha egy-egy kocka hetvenszázalékos étcsoki persze belefér, de ez nagy luxus, a boldogság pillanataira tartalékolom, szóval tényleg ritkán eszem. Helyette aszalt gyümölcsök, almacsipsz, friss gyümölcs... Ebédre könnyű saláta, este hat után pedig egy falatot se! Nehéznek tűnik mindezt betartani, de csak önfegyelem kérdése az egész. Én a szépségem miatt mindenre képes vagyok. Tényleg mindenre..." [Karafiáth Orsolya: A Maffia-klub; Hatóidő]

Aktuális állapot:


A nyakában lóg még egy sajtós belépő.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.11.14. 19:38:59

Ez a karakter a Chili céghez tartozik.

Üzenet küldése