A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mikhail Gavrilov

 
Beosztása: Projektmenedzser
Nem: Férfi
Életkor: 47 (születésnap: február 08.)
Testalkat: Jellegzetesen az az ember, akit a ruha ápol és eltakar, ez esetben pedig félrevezető - első látásra, ha nem is nyeszlettnek, de átlagos alkatúnak hat, holott az anyag alatt szálkás izomzat bújik.
Vonások: Arcát leginkább a szem és szemöldök vonala dominálja; hosszúkás fejforma, magas homlok, összességében a mindennapok embere, mégis van benne valami, ami kiemeli a tömegből.
Szem: Metsző világoskék. Tökéletesen illik rá az a jellemzés, hogy a lélek tükre, arcának talán legkifejezőbb pontja.
Haj: Sötétbarna.
Általános öltözet
A lezser elegancia és a kényelmes hétköznapok között ingázik, egyik nap erre dőlve, másik nap arra. Ugyanúgy jól áll rajta a zakó és a felül levegősen kigombolt fehér ing, mint egy kissé elnyűtt, szürke póló. Láthatóan azért túl sok energiát nem feccöl ebbe az egész öltözködés-témába.
Első benyomás, kisugárzás
Civilizált, józan, huszonegyedik századi férfi; valószínűleg reggel, mint mindenki más, ő is megiszik egy kávét, talán készít reggelit is (azt is el tudod képzelni, hogy út közben csak beugrik egy pékségbe), mielőtt beérne a munkába, aztán hazamegy a feleségéhez és a gyermekeihez. Talán. Valami ilyesmit tudsz elképzelni, mégis falsul hat a kép, nem is tudod miért, de érzed te magadtól is. A szemén látod, mert belenézel és mintha sokkal több nézne vissza rád, mint a külcsín: valami indulat, valami tettrekészség, valami hév, olyasmi, ami távol áll a civilizált embertől.

Leírás

Tudom, hogy hallasz, zájcsek. Érzem, ahogy a mentális üzeneteim célba találnak és tudom, hogy túlságosan félsz válaszolni. Mitől félsz? Tőlem? Vigyáztunk rád teliholdkor és láttam, láttuk, hogy a fenevad benned sokkal inkább megérti, hová tartozik. A falka illatába burkolózott, dörgölőzött, érezte, hogy az övéi közt van. Tényleg nem emlékszel vagy csak ennyire nem akarsz tudomást venni róla? A falkám tagja lettél, ideje, hogy elfogadd, mert nem fogok mindig utánad rohanni. Még hagyom, hogy játszd ezt a macska-egér játékot, megengedem. Nem kötöztelek meg, nem fogtalak le, szabadon dönthettél és te minden egyes alkalommal a menekülés mellett tetted le a voksod. Jó ez neked, zájcsek? Nem futhatsz örökké. Tudod, milyenek vagyunk, követünk akármeddig, akármerre. Uncia uncia, latinul így hívnak minket, és ez az állat akár napokig képes ugyanazt a prédát hajszolni; én éveket is tudok várni, ne kételkedj ebben. El fogsz fáradni, mert nem menekültél még soha igazán. Én viszont vadásztam, megszámlálhatatlanul sokszor. Előbb-utóbb szembe kell nézned az új helyzeteddel, előbb-utóbb rá kell jönnöd, hogy mi nem fenyegetés vagyunk számodra, hanem az oltalom és a menedék. Egy új család tagja lettél, zájcsek, ne tetszelegj tovább a tékozló szerepében, hanem gyere vissza hozzám.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.15. 11:46:13

Üzenet küldése