A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Miklósi Tivadar

 
Beosztása: Behajtó
Nem: Férfi
Életkor: 27 (születésnap: október 24.)
Testalkat: Nem őt fogod elsőre kiszúrni a tömeget pásztázva, alkatra pedig fel sem tűnne senkinek első pillantásra, hogy akad rajta izom bőven - amit nem a konditeremben szedett fel magára.
Vonások: Valahogy... nem barátságos. Keveset mosolyog, akkor sem feltétlenül őszintén, többnyire inkább a "leszarom" felfogás tükröződik az arcáról.
Szem: Egészen világos árnyalatú kék.
Haj: Fekete, hol rövidre nyírt, hol hosszabbra hagyott, hátul/oldalt felnyírt.
Általános öltözet
Az, hogy rajta valami vadonatúj legyen, az szinte teljesen kizárt, jellemzően kopottabb farmerek és pólók alkotják a nem túl választékos ruhatárát, amiből előfordul hogy két egymás követő napon is sikerül ugyanazt a kombinációt kiválasztania.
Első benyomás, kisugárzás
Mikor milyen, egyszerűen befolyásolhatja az időjárás, a tegnapi/mai hírek, vagy éppen az, hogy hány órát aludt előző éjjel. Mindemellett persze az sem mindegy, hogy te ki vagy és hogyan viszonyulsz hozzá.
Ami általánosságban jellemző rá, hogy képes majdnem minden mondatába beilleszteni egy káromkodást, a toleranciaküszöbe pedig meglehetősen alacsonyan helyezkedik el, aminek eredményeként gyakran előbb üt és csak aztán kérdez. A konstans érzés pedig akárkiben ott lehet, miszerint ezt akár minden ok nélkül is megtenné.

Leírás

Öt éves korában került a Cseppkő Gyermekotthonba, ahonnan végül huszonhárom éves korában tették ki. Az első években még nem is voltak vele komoly bajok, de ahogy szépen lassan tudatosult benne, hogy innen bizony senki sem fogja hazavinni, többször is próbálkozott szökéssel, illetve előfordult hogy rátámadt a nevelőkre vagy éppen valamelyik gyerekre. Ebből rögtön következik, hogy nem egyszer kötött ki javítóban, de még az ott szerzett kellemetlen tapasztalatok sem voltak elegek hozzá, hogy megpróbálja összeszedni magát.

A dühkezelési problémái miatt törzsvendégnek számított az otthon pszichológusánál, de miután ő ezt csak idő- és energiapazarlásnak tartotta, így haszna ezeknek a látogatásoknak nem igazán volt. Ugyanez volt jellemző az iskolalátogatási szokásaira is. Ha éppen nem ellógta az adott napot, akkor egyszerűen csak ignorálta az elhangzottakat, így aztán azon sem lepődött meg senki, hogy végül el sem jutott a gimnáziumig.

Túlzottan összebarátkoznia a többiekkel nem sikerült - nem is nagyon erőlködött -, egy kivétel azonban akadt. Eredetileg huszonegy éves korában kellett volna elhagynia a gyermekotthont - addig biztosították számára az utógondozói ellátást -, ezt azonban sikerült meghosszabbítania azzal, hogy Janinál húzta meg magát a számára biztosított garzonlakásban további két évig. Miután pedig már egyikük sem maradhatott, a Quittner tér egyik leglepukkantabb lakótömbjébe költöztek át, azóta ott húzzák meg magukat.

A mágia létezéséről akkor szereztek tudomást, amikor egyik nyáron egy rakás likantróp kezdett el rohangálni a városban. Sikerült konkrétan mindenki elől elbújniuk, csupán pár hónappal később egyik haverjuk unszolására regisztráltatták magukat suttaként.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.02.25. 19:43:16

Üzenet küldése