A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Milvicz Martina

 
Beosztása: ELTE EMK természettudomány szak hallgatója
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: december 02.)
Testalkat: Hófehér bőrű, se nem magas, se nem alacsony, a maga 166 centijével teljesen átlagosnak számít. Soványnak nem mondható, kerekedik ahol kell, no meg el van látva izomzattal. Stabilan a földön marad.
Vonások: Hegyes áll, kiálló pofacsont, vastag száj és természetes pír az arcán. Bájos.
Szem: Nagy és kerek. Egészen ritka, élénk zöld színben parádézik, de néhanapján áthajlik kékbe. Némi mágikus rásegítéssel a rövid, szőke pillák immár hosszú, dús, sötét keretet alkotnak a szemei körül.
Haj: Hosszú és nagyon világos szőke. Alapvetően hullámos, de szereti variálni. Manapság a sokszor vasalja simára, köti lófarokba, vagy visz bele némi színt a vadulás nevében.
Általános öltözet
Öltözködését tekintve nagyon igényes.
Nyáron imádja a szoknyákat, hosszú és rövid változatban is.
Sok egybe részes ruhája van, csíkos, pöttyös, virágos, amiket topánkával szeret felvenni.
Mindettől függetlenül viszont van olyan, hogy melegítőben mászkál, mert abban érzi jól magát, tehát nem zár ki semmit.
Télen általában a snowboard dzsekije van rajta, ami fehér és rózsaszín kockás, mellé pedig a fehér szőrös csizmáját húzza fel, ami amellett, hogy jó meleg, még puha és kényelmes is.
Szereti a harisnyákat mert praktikusak ha télen is szoknyában szeretne útra kelni.
Manapság jóval letisztultabb az öltözködése; szereti az egyszerű, egyszínű ruhákat, amik csinosak de kényelmesek.
Első benyomás, kisugárzás
Messziről lerí róla, hogy közvetlen, barátságos és optimista teremtés. A mozdulatai, a beszédstílusa, de még az arcmimikája is jelzi, hogy mennyire ki van békülve a világgal. Még ha egyedül áll is, ott pihen a mosoly az arcán mint egy felhívás, hogy menj, ismerd meg!
Az emberek szeretnek beszélgetni vele, mert szívesen fejti ki a véleményét, tanácsot ad és segít ha kell.
Ha már jobban ismered, tudod, hogy rendkívül álmodozó típus. Képes bármikor elveszni a fejében kreált mesevilágban, ahol ott várja a hercege és a csodás jövő...
Persze igyekszik fejlődni ezen a téren is. Szeretné a naivitást kizárni, mert semmi haszna nincs belőle az évek tapasztalatából kiindulva. Sokkal megfontoltabb és magabiztosabb, mióta önállósodni kényszerült.Leírás

Martina 1997. december másodikán született, Budapesten Antal Zsófia és Milvicz Krisztián harmadik gyermekeként. Krisztián és Robi a két bátyja után jött ő, aztán utána következett még kis öccse, Máté is.
Mikor a két nagyobbik gyerek Martionos lett, leköltöztek Marótra, hogy közel legyenek az iskolához és ne kelljen szétszakadnia a családnak.
Mindenki biztos volt abban, hogy a Martina is mágus lesz, ám mindenki meglepetésére a lányból pyromágus lett.
Eleinte meggyűlt a baja a vadmágiákkal. Ha egy picit is elragadták az érzelmei egyből lángra kapott tőle valamit. Rengeteg erőfeszítésébe tellett, hogy megtanulja kordában tartani az erejét. Most már egész ügyesen kezeli az elemét, bár még így is van helyzet, mikor megperzselődnek körülötte dolgok vagy hirtelen emelkedik a hőmérséklet abban a helyiségben ahol tartózkodik.
Mikor eljött az idő, Martinát a Lelkek Tükre a Neredin ösvényre osztotta, pontosan oda, ahová édesanyja is járt. A lány sokat tanult, bár a sportokban jobban jeleskedett, mint a többi tantárgyban.

Sokáig nem járt el a családjával a szünetben síelni, már csak a sok hó miatt sem, ám egyszer rávette magát, hogy velük tartson.
A lány őstehetségnek bizonyult a deszkán, mert bár síelni nem szeretett, snowboardozni viszont nagyon is.
Már két éve, hogy a legtöbb verseny lelkes résztvevője freestylekategóriában és nem egy remek helyezést ért már el.
Sportrajongók között már ismert a lány neve, hiszen fiatal kora ellenére már most felfigyelt rá a nagyközönség.
Mindezek mellett szabadidejében is folyamatosan eddz, hogy formában tartsa magát és meg tudja állni a helyét a Magyar csapatban.
Sajnos nehezen tudja összeegyeztetni az iskolát és a sportot, mivel a sok edzés plusz gyakorlás lefárasztja és nehezen tud a tanulásra összpontosítani, de nem adja fel.
Ha a Martionban végez -amit amúgy kicsit sem vár- szeretne bejutni a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karára.
Úgyhogy célokból nincs hiány, a kérdés, hogy sikerül-e mindent elérnie.
2015. Szeptemberében már ösztöndíjjal kezdett a bécsi egyetem sporttudományi karán, ahol komolyan veszik az ambícióit és rengeteg lehetőséget kínálnak neki, amivel rendre igyekszik élni is.
2015. Második félévét már az ELTE-EMK, Természettudományi karán folytatta, rengeteg mérlegelés után. Végeredményében arra jutott, hogy nem vágyik sportolói karrierre, a korai kiöregedés veszélye miatt. Edzőnek semmiképpen nem állna. Innentől a snowboard már csak hobbi, egy-két kisebb versenyen részt vett még azóta, de az egyetem mellett hamar kicsorgott az a kevés is.Dw értékek/Karakterlap


Kapcsolatok


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.27. 18:36:52

Üzenet küldése