A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mocskai Zsanna

 
Beosztása: Kunst Universität Graz, ének-szolfézs szak
Nem:
Életkor: 28 (születésnap: október 14.)
Testalkat: Nagyon vékony, nyúlánk, törékeny alkat, szinte már fiús.
Vonások: Keskeny, karakteres arcú, erős szemöldök és arccsont, széles száj.
Szem: Nagy, sötétbarna szemek .
Haj: Derékig érő, enyhén hullámos, világosbarna haj.
Általános öltözet
Az egyszerű, egyszínű ruhákat kedveli, inkább világosban jár, mint sötétben.
Első benyomás, kisugárzás
Gyakran láthatjuk unott, flegma arccal járkálni, ilyenkor általában gondolataiba mélyed. Mély, búgó, kicsit rekedt, alt hangon besszél. Összességében furcsán van összerakva, mégsem kelt rossz benyomást, inkább érdekes.


Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

rövid önéletrajz:

Veszprémben született, egy varázsló házaspár (Mocskai Feri és Mocskainé Pálos Cila) második gyermekeként. A nővére, Zizi (Zita) két évvel idősebb, most az ELTE-EMK-ra jár, az öccse Péter Barnabás most végzős a Ferfexben (2013).
Tíz éves korában költöztek Budapestre, egy régebbi stílusú pasaréti társasházba. Itt a II. ker-i Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola tanulója, tagja a Magyar Rádió Gyermekkórusának.
2001-ben, tizenkét évesen a Martionban a Lortonba került, ahol hat évig szolgált tisztességgel. Habár jeles tanuló volt (vagyis beleesett abba az 50%-ba, amit húzóerőnek hívunk) és kitűnően ért a bűbájokhoz, a zene mégis jobban érdekelte, ezért felvételizett a gräz-i Konzervatóriumba ének-szolfézs szakra, 2008 óta ide jár, egy éve van hátra.
2011-ben elkezdte az ELTE-EMK karán a befolyásolómágia szakot.
A jövőre nézve nincsenek konkrét tervei, a zenét és a pszcihológiát szeretné valahogy összehozni.személyes:

A középrétegből származik, apja a Főnix Könnye Ispotályban dolgozik mint szerpentárius, anyjának pedig van egy trafikja, ahol furcsa tárgyakba akadhatsz. Egyikük sem kifejezetten komoly ember, kicsit életművész fajták, főleg az anyja.
A testvéreivel elég jó kapcsolatot ápol. A nővérével ugyan gyakran vitatkoznak, mert nagyon különböznek, ahogy az öccsével is, mégis mivel a családjuk kiegyensúlyozott van közöttük valamilyen mély gyökeret eresztett közös megegyezés, talán ezt hívják testvéri szeretetnek. Otthon a nővérével egy szobán osztozik, talán ez az egyik oka összetűzéseiknek.
Szabadidejében szeret sétálni, színházba járni, filmet nézni, szereti a kiállításokat, a barátaival lenni és inni.
A szerelmi élete teljesen zavaros... hihetetlenül buknak rá az idősebb pasik, akikkel állandó harcot vív. Két barátja volt, az egyik a Martion alatt 3 hónapig, amit már szinte el is felejtett, aztán Gräz-ban összeköltözött egy fiúval egy éve, de egy fél év múlva a srác elköltözött, mert nem bírták egymás közelségét elviselni, hiába volt belé igazán szerelmes. Mivel a fiú (Patrik) is konzista, óhatatlanul sokat találkoznak, most épp egy közös számon dolgoznak, de nincsenek együtt. Fő problémája az a fiúkkal, hogy rengeteg srácnak bejön, ő viszont finnyás.
Gräz-ban egy szoba-konyhás tetőtéri garzont bérel a szülei segítségével, ahol egy cserépben tudatmódosító növényt termel, a másikban koktélparadicsomot. Hogy legyen pénze, szabadidejében szórólapot oszt és utca zenél. Egyszer szeretne nyitni egy kicsi romkocsma szerű helyet, ahol jó zene szól, olcsó de finom a kaja, sokféle sör van és rengeteg édesség meg egy kis kerthelyiség, ahol lehet dohányozni (de még jobb, ha bent is van egy kis elzárt helyiség)


Aktuális állapot:
Fekete nadrág, fekete lányosított bakancs, viszonylag nőies, hosszú szabású, de vékony fekete kabát és egy mustár színű kötött sál a nyakában. A haja csak úgy valahogy kontyba egy gumival felfogva, kilógnak meg belógnak tincsek. Vállán keresztbe vetve egy barna táska.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.30. 19:16:31

Üzenet küldése