A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Molnár Orsolya

 
Beosztása: A Mráz Kálmán Internátus tanulója
Nem:
Életkor: 15 (születésnap: június 19.)
Testalkat: Alacsonyabb a kortársainál. Korán érő, tipikus kamasz: épp nőiesedő, gömbölyded formákkal, de látható, eltéveszthetetlen gyerekességgel, és párnácskákkal. Sok párnácskával, jó helyen, ami talán nőiesebbnek tünteti fel, mint kora engedné.
Vonások: Kerek arc, telt ajkak, rengeteg szeplő, helyeske.
Szem: Sötétbarna, mandulavágású, sűrű pillákkal.
Haj: Hosszú, mogyoróbarna, hol göndör, hol hullámos, egyenesre csak vasalni volna képes, de nem szokta (fölösleges). Rengeteg van belőle, és nehéz formába kényszeríteni, bár próbálkozik vele.

Általános öltözet
Talán páran emlékezhetnek a kényelmes, fiatalos, lányosabb szabású ruhácskáira. Rövidujjú blúz, rakott szoknya ugyanúgy, mint farmer és póló - a minta és a forma a lényeg. Mostanra a minden lányos lány ruhatárában megtalálható darabok kiegészültek váratlan színekkel és komoly esésű anyagokkal, retro mintákkal, nőiesebb szabásokkal. Minvel nem vékony, nem is magas, ezért kiesik a konfekcióméretből, s minden normális embernek, neki sem áll jól minden. Ennek a tökéletes tudatában válogat mindent, úgy hogy az ember hajlamos el is felejteni, ez a prezentálhatóság mekkora macera lehetett neki.

Első benyomás, kisugárzás
Ezt az egyszerű, érdeklődő, aranyos diáklányt egy lépéssel maga mögött hagyta. Valami határozottan van a puha, néhol rajtakaphatóan gyermekded vonásai között, ami abszurd mód nőies. Talán a pillantásába költözött tudatosság, talán a tény, hogy komolyan, de mégis természetesen sminkel. Talán a felnőttes mimikája, gesztusai. Az első benyomás még mindig nagyban függ a találkozás körülményeitől: nem túlzottan általánosítható a viselkedése, de tény, hogy elsőre majdnem mindenkit magában fenntartásokkal kezel, de viselkedésével elfogad. Lehet, hogy nem lesz kora Einsteinje, de nem naiv, még ha kifejezetten olyannak is tűnik.


Leírás

2010-ben bukkant fel Budapesten, és sokan Molnár Gellért lányaként ismerhették meg leginkább. A Határtalan vezetőjéről azonban köztudomású tény, hogy a vámpírok társadalmát bővíti, így valószínű, hogy nem tényleges apaságról van szó. A lány a Martionba sose járt, a mai napig magántanuló. A mágikus tanulmányai helyett azonban úgy tetszik, valahogy mégiscsak örökölte Gellért vénáját, mert már egy kisebb üzleti vállalkozást menedzsel, mint holmi iskolai projektet.
2014-től, amióta az esti tagozatot bevezették az intézményben, a Mráz Kálmán Üzleti Egyetem hallgatója.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.06.22. 16:33:47

Üzenet küldése