A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Molnár Viktor

 
Beosztása: Hangmérnök
Nem: Férfi
Életkor: 19 (születésnap: augusztus 10.)
Testalkat: Magas, vállas. Kövér kisfiú volt, és bár most már inkább nyúlánk, de teljesen átlagos testalkatú.
Vonások: Hosszúkás arc, vékony ajkak és nagy orr. Az összhatás inkább különleges, mint csúnya. Egy vastag heg szeli át a bal szemöldökét.
Szem: A tekintete örökké melankólikus. Ha mosolyog, kicsit javít a dolgon, dehát ezt dobta a gép. Görögöknél ismert kék színű pillantása igen kényelmetlen, ha sokáig vizsgálgatja vele az embert.
Haj: Mindig jólfésült, félhosszú, szőke.
Általános öltözet
Ahogy a frizurára, úgy a ruházkodásra is nagyon figyel. Szereti ízlésesen összekombinálni a ruhadarabokat. Ezekből nincs is kevés. Mivel a család megteheti, így előfordul, hogy valamiből több félét is vesz, pedig teljesen felesleges. Ez ugyanaz a márkás sportcipő, csak fehérben? Na és? Ma éppen ez passzolt a kabáthoz!
Első benyomás, kisugárzás
Szabadidejében nem jár el gyúrni, futni, fekve nyomni. A barátai ezért előszeretettel zrikálják lustasága miatt. Azért kimozdítani nem olyan nehéz, inkább önszántából nem jár le az edzőterembe. Nagyon nehezen viseli, ha nincs mit csinálni, így első körben biztosan feltűnik az ismeretlennek, hogy folyton szorgosan dolgozik valamin. A szobájában többféle hangszeren kísérletezik. Szeretne ő lenni az új David Guetta, vagy Avicii. De egyelőre csak a négy fal között. Szarkasztikus humorral firkálgat kezdetleges képregényeket, és képes reggelig nyomni a playstation játékokat szobája sötétjében. Egy bulira és éjszakai kilógásra mindig kapható. Ezért ha valaki őt hívja, részben azért teszi, mert tuti biztos, hogy el is jön.

Leírás

Viktor anyukája az Árnyékkormánynak dolgozik. Ez persze önmagában nem különlegesség. Elég sok ember segítsége elkél a mágustársadalom helyes mederben tartásához. Bárcsak inkább eladó lenne egy boltban! Vagy tanárnő egy iskolában! A politikai karrier miatt lényegében alig látja, és a hivatás is igen távol áll Viktor személyiségétől. Így ódzkodva társalog azokról a dolgokról, ami az anyukáját rendkívüli módon lázba hozza. Az apja ügyvéd. Ez volna a másik szakterület, amitől a hideg rázza. Meg van győződve róla, hogy háromfős családjuk így csak két dologban tehetséges igazán. A rémisztően hiteles hazudozásban, és a pénzkeresésben. Ha mind a kettőt el lehetne törölni a rendszerből, jobb hely lenne a világ! Végül mégis csak elemi szüksége van arra, amibe beleszületett. Megtanult olyan ügyesen füllenteni, hazudni és elhallgatni, hogy azt nem csak a naivabbak, de a profi auralátók is beveszik sec-perc alatt. A materialista dolgok pedig amilyen bűnösek, annyira élvezetesek is egyben. Hiába használja csak egy fél éve azt az okostelefont, ha kijött az újabb verzió, akkor kérem azt az első sorból kell megvenni! Ha kapható mellette túlárazott fölösleges karóra, egy pár márkás holmi, meg haszontalan divat hülyeség, azt is leveszi a polcról. Tudja, hogy ez gáz, de nincs mit tenni! Az élete legfontosabb része még mindig az alkotás. Gyerekkorától kezdve próbált valamit létrehozni. Építőkockákból várat, zsírpapírból ügyetlen csákót, zajos dolgokból kellemes hangzásokat. Most ott jár, hogy végre tudja, a zene lesz a megoldás. Minden ami az audiovizualitáshoz köthető, leköti a figyelmét, akár órákra. Ha filmet néz, az atmoszférazajokat keresi, és korábban felismeri a betétdalokat, a rádiós zeneszámokat, vagy instrumentális alapokat, mint bárki más. Ezért remekül el van egyedül is. De sajnos nem kompenzálja eléggé a zene világa, hogy sokat van egyedül otthon. Ezért a hosszú kamaszévek után kicsit kezd elkallódni a fiatal felnőtt életben. Nem tanult tovább, és most sem hasznos igazán a társadalom számára. Az Üvegpalotába jár gyakorlatozni, mint hangmérnök. De amíg nem látják benne az elhivatottságot és a kellő tapasztalatot, biztosan sehol nem fog témába vágó munkát kapni. Mindenesetre arról remekül hazudik, hogy hol, mikor és kinek dolgozik máris profi hangmérnökként!

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.12.31. 11:00:38

Üzenet küldése