A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mordai - Gráf Noémi

 
Beosztása: Író - Publicista
Nem:
Életkor: 41 (születésnap: április 03.)
Testalkat: Még középmagasnak sem igazán nevezhető 165 cm-ével, lábai és karjai is egészen erősek, nem az a típus, akit elfúj egy erősebb széllökés. A homokórát sem az ő alakjáról mintázták, de soha sem volt ezzel gondja.
Vonások: Díjnyertes mosoly, habár a nehéz évek apró ráncok formájában nyomot hagytak hosszúkás arcán.
Szem: Nem túl nagyok, ezért alkalomadtán szereti sötét sminkkel kiemelni zöld szemeit. Épp úgy képes meleg, nevető csillogásra, mint fagyos lenézésre.
Haj: Eredetileg sötétszőke, de már egy jó ideje festi különböző árnyalatokra, kedvence a platina és a szalmaszőke verzió.
Általános öltözet
Hétköznapokra a farmer tökéletes választás mindenféle színben és formában, de a könnyed ruhákat sem veti meg a nyári melegben.
Partikra, eseményekre, étterembe természetesen abszolút kifogástalanul és változatosan öltözik mind színben, mind ruha típusban. Fekete, fehér vagy színes, szinte mindegy, mindből található a ruhatárában. Kissé férfias alkata miatt nem áll neki jól bármilyen szabás, de ehhez mérten van összeválogatva a ruhatára.
Otthon a kislányával vagy egy családi napon szeret kényelmesen lenni egy bő pólóban és sortban vagy akár tréningben.

Első benyomás, kisugárzás
Családanya: Meleg, mosolygó szempár, látszik, hogy bármit megtenne a szeretteiért. Lelkes, élettel teli és remek társaság, habár nem szeret kifejezetten középpontban lenni.
Egyén: A kevesebb néha több, mindig marad valami a tarsolyában, amivel képes meglepni. Társaságban kellemes beszélgető partner, elsőre talán kicsit távolságtartó.

Leírás

Élete
Család 1.0
1978. április 3-án hajnalban született Budapesten Gráf József és Gráf Nóra második gyermekeként. Édesapjukat korán elvesztették, az édesanyja pedig reggeltől estig dolgozott, hogy őt, nővérét és a húgukat eltartsa, így a ház renbetétele nagyrészt rájuk maradt. A nővére mindig is álmodozó lélek volt, aki jobban szerette a romantikus regényeket bújni, mint a tankönyveket, a kisebbik testvére pedig két évvel fiatalabb volt nála, így hát az ő feladata lett betölteni a családfő után maradó űrt. Ez lehet az oka, hogy az évek során olyan erős személyiség lett belőle. Kortársaival nehezen barátkozott, de az idősebbekkel mindig megtalálta a hangot.
Karrier
Már egész fiatal korától kezdve örömét lelte az olvasásban, és nem telt sok időbe míg rájött, hogy a szavak és mondatok megformálása a papíron egészen könnyedén jön. Sok pályázatot nyert, ő írta az iskolai beszédeket, és logikusnak tűnt a választás, hogy a későbbiekben is ezzel foglalkozzon. Az első regénye, a Komornyik végrendelete 22 éves korában jelent meg. Évekig várt a nagy áttörésre, ami meghozza neki az ismertséget és a megfelelő olvasótábort. A vicces az az egészben, hogy végül nem a Tizenhárom év balszerencse hozta meg az igazi változást az életében, hanem az 'Ördögnek mákja van' című kisebb novelláskötete...
Család 2.0
Az az április 17-i dedikálás a szokásos rémálomnak indult. Sosem volt oda az ilyen eseményekért, de ha egyszer a kiadója ráparancsolt, nem volt mit tenni. Szóval éppen a harmincvalahanyadik aláírást firkantotta volna a papírra, mikor az első oldalon nem a szokásos köszönetnyilvánítás nézett vissza rá - legalábbis nem csak az -, hanem egy kézzel írt üzenet a lapon: Meghívhatom vacsorázni?. Mikor felnézett a férfira, csak az járt a fejében, hogy na ez hiányzott még. Ennek megfelelően aláírta a könyvet, és visszanyomva a tulajdonos kezébe egy udvarias 'Köszönöm, de nem.' kíséretben hessegette el. Már-már el is feledkezett a férfiról, mikor szünetre ment, de ahogy megfordult a gondosan elkészített kávéjával, egy tömör testbe ütközött, és magára locsolta a forró italt. Ebből lett csak nagy perpatvar, de megemberelte magát. Még akkor sem ugrott az illetőnek, mikor rájött, hogy az előbbi zaklatója az. A férfi elnézést kért, és kárpótlásul egy másik kávét és tisztíttatási költséget ajánlott. Gondolván, hogy addig úgy sem rázza le, míg nem ihat vele egy kávét, elfogadta az ajánlatot.
Ez volt az első randevújuk Líviusszal, amit egy második követett egy vacsra képében, azután egy harmadik a férfi lakásán, ahol végül az ágyban kötöttek ki. Noémi úgy gondolta, ezzel le is járt a kapcsolat szavatossága, ám olyasmi történt, amire nem számíhatott előre. Reggel Líviusz egy csésze kávéval ébresztette pont úgy, ahogy szerette, ahogy az első randijukon rendelte. Abban a pillanatban és ott elveszett, és többé nem volt kérdés, hogy kell neki ez a férfi.
2007-ben egy rövid jegyesség után házasodtak össze, és 2010-ben három tagúra bővült a boldog kis családjuk kislányukkal, Szonjával. Azóta a lehető legtöbb időt tölti a csöppséggel, mostanában az sem ritka, hogy saját meséket körít az ő kis Hercegnőjének.

Jelleme
Idegenek között kissé távolságtartó, ám udvarias, szívélyes. Nem kifejezetten szeret középpontban lenni, így nem gyakori tőle a dedikálás, ahogy nem is az az író, aki felolvasó esteket rendez. Remek a pókerarca, feszült helyzetekben is képes nyugalmat erőltetni arcára és hangjára egyaránt. Előfordul ugyanakkor, hogy ha valaki magára haragítja, hogy megláthatja a felszín alatt rejtőző temperamentumot.
A tükrök a gyengéi, szereti mindig leellenőrizni, hogyan fest. Az ékszereket és szép holmikat sem veti meg, habár csak módjával. Ha valaki igazán ismeri, nem nehéz felfedezni benne a melegszívű nőt és anyát. Igazi örökmozgó. Ha teheti, mindig lendületben van akár a háztartásban, akár a munkában vagy az edzőteremben. Imádja a hosszú, kimerítő utakat, a kempinget és a túrákat.
Gyenge, lagymatag férfiak sosem tudták lázba hozni, a makacsságát és irányító személyiségét csak egy erős férfi tudja kezelni, viszont az igazihoz foggal körömmel ragaszkodik.

A szűk család:
Férje: Mordai Líviusz (1977-)
Kislánya: Mordai Szonja (2010-)
Húgai: Gráf Annamária és Gráf Eszter

Adatai:
Magasság: 165 cm
Súly: 51 kg
Horoszkóp: Kos
Tetoválásai:
A bal belső karján: I love you felirat A bal alkarján: Három csillag

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.24. 01:17:25

Üzenet küldése