A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Morthy de Poison

 
Beosztása: Bájitalmester
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: december 24.)
Testalkat: 182 cm-es magasságához átlagosan sovány alkat társul, semmiféle sport jele nem mutatkozik rajta.
Vonások: Szép, arányos, az állandó, kackiás bajusz, vagy az időnként vendégeskedő borosta/szakáll nélkül, egészen jellegtelenül csinosan kisfiús lenne.
Szem: Mandulavágású, barna szempár, ami sosem ott jár, ahol kellene.
Haj: Külön tanulmányt érdemelne. Először is gesztenyebarna, _nagyon_ hosszú és jellemző módon, amolyan védjegy gyanánt mindig fel van tupírozva/halmozva a feje búbjára. A pletyka szerint gólyák lakják, kényelmes szállást ad egy egész családnak.
Általános öltözet
Szeret felismerhető lenni, szereti sutba dobni a megszokottat és akkor jönnek az extrém darabok, mint a military bakancs a zebramintás cicanadrággal, vagy csak egy teljesen funkciótlan kendő az egyik válláról lelógatva. A régmúlt korok iránti rajongását leginkább a zakóiban lehet felfedezni és bizony az időnként fodros ingekben.
Nagyon szereti az ingeket és minden olyan felsőt, amivel el lehet követni, hogy nem gombolja be őket, vagy legalább is súlyos problémája lehet a gombokkal, mert előszeretettel csak a legalsót szokta használni. Vagy pedig nyakig begombolkozik és még egy sálat is a nyakába kanyarít... nyáron. Ami neki tetszik, olyannyira rossz, hogy már szinte jó.
Első benyomás, kisugárzás
Valahol az őrült zseni és az elkényeztetett, hisztis ficsúr között mozog. Alapvetően a társaság tűréshatárától függ, melyik irányba billen a mérleg.
A külsőségekre nagyon ad, imád drámai, színpadias lenni. E mellett pedig az sem teszi őt túl hétköznapivá, hogy konkrétan folyamatosan elkalandozik, vagyis inkább csak villámként cikáznak a fejében a gondolatok, így gyakran képes nyolc egymást követtő mondatban is nyolc teljesen különböző dologról beszélni.
Másokkal alapvetően igyekszik magához mérten normálisan viselkedni, de szinte mindig ott motoszkál, hogy valamennyire el van szállva magától... méghozzá nem is minden ok nélkül.

Leírás

Leírás
Mindig is nagy tehetségként tartották számon a bájitalok terén, mondhatni egy született zseni. A Martion elvégzése után ösztöndíjjal ment ki Franciaországba egyetemre és kutatni. Huszonöt évesen azonban a honvágy győzött, úgy vélte itt az ideje hazajönni, bár nem költözött vidékre a családjához. Pesten vett egy új építésű lakást, ahol kényelmesen elfér ő és a nyolc macskája.
Üzlete Pest belvárosának leginkább talanok által lakott környékén van, megfelelő mágikus védelem alatt, viszont az üzletet manapság leginkább interneten folytatja, mióta házhoz szállítást is vállal.
Kevesen tudják, bár a beszédes név alapján azért könnyen sejthető, hogy az anyakönyvében egészen más szerepel. Polgári nevével azonban már csak kevesen vannak tisztában, vagy csak kevesen ismerik fel, hogy ő volt az a Kovács Elemér.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.20. 21:40:22

Üzenet küldése