A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Morus-Péterfi Artemis

 
Beosztása: ELTE EMK, modell, P.A.
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: szeptember 22.)
Testalkat: Alacsony, mindössze 157 cm, kislányos, könnyed, arányos.
Vonások: Ovális arcforma, kissé laposnak ható arc, íves pici ajkak, apró, fehér szabályos fogacskák, barackos árnyalatú orca. Lágy babavonások, mintha porcelánból, vagy valami finom anyagból formázták volna.
Szem: Huncut és titokzatos gyermeki tekintet. Két apró, zöldes színű drágakő, képtelenség megmondani, milyen színű. Néha egészen tiszta zöld, máskor inkább kék.
Haj: Szőke, általában hosszú, nyáron egészen világos. Fazonját, és hosszát előszerettel változtatgatja.

Általános öltözet
Szereti a változatosságot, az egyedi darabokat. Igazi divat őrült, tekintélyes gardróbbal rendelkezik és megszállottan gyűjti a szebbnél szebb cipellőket. Shopping téren sosincs gondja, mostohaanyja révén szinte mindig hozzájut a legmenőbb, legtrendibb, neves darabokhoz. Meg kell említeni brit nagymamáját, akinek minden vágya, hogy igazi angolkisasszonyt faragjon a lánykából. Ennek természetes velejárója a kifinomult, konzervatív öltözködés, csak semmi cifra, felesleges fedetlenség. (A nagyi előtt)

Első benyomás, kisugárzás

Első pillantásra bájos, baba arcú teremtés, mosolya elbűvölő, pillantása huncut, beszéde kislányos, s rövidesen azon kapod magad hatalmába kerített. Képtelen vagy levenni róla tekinteted, önkéntelenül is mosolyt csal arcodra.
Csak a látszat. Szeszélyes mesebeli kreatúra, akár egy szirén. Kedvétől függ, hogyan bánik veled. Olyan, mint a mindenízű drazsé, első ránézésre meg nem mondanád, milyen ízű lehet. Finomnak tűnik.. Mekkorát tévedtél.

Kissé elkényeztetettnek gondolhatod, tipikus hercegnőnek, akinek mindene megvan. Olykor előszeretettel gonoszkodik, de csak kóstolgat. Nem áll szándékában megbántani, vagy gonosznak lenni, természetéből adódik. Bájos mosolyával rávesz dolgokra, melyeket nem biztos, hogy minden vágyad megtenni.
Esztelen vanília forgószél.

Sokak számára butuskának, kelekótyának tűnhet elsőre. Igazi kis "szöszi". Ám ez csak egy szerep, szereti az embereket megtéveszteni, idegesíteni. S azt sem bánja, ha mulatnak rajta.

Kiismerhetetlen, szeszélyes, „beszámíthatatlan”.... A legtalálóbb kifejezés rá: Cuki kis bestia.


Leírás

„Rettenetesen kicsi, és mérhetetlenül bosszantó.”


Aktuális állapot:


Frizura: Szőke, kiengedve.
Smink: Dús pillák, catrice lipglow. Apricot nude körömlakk.
Illat: Bvlgari Jasmin Noir
Megjelenés:17
Hangulat: Mosolygós

Öltözet:A videó 12+ korhatáros részeket tartalmaz.Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.05.27. 20:16:35


Ez a karakter rendelkezik egy Arany nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése