A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Morvai Ariel

 
Beosztása: ELTE-EMK, Tanulmányi Osztály
Nem:
Életkor: 36 (születésnap: augusztus 16.)
Testalkat: Átlagos testmagasságú. Alapvetően vékony, de a combjai, feneke kicsit nagyobbra sikerültek.
Vonások: Hosszúkás arc, pisze orr.
Szem: Zöld.
Haj: Szőkére festett, körülbelül álláig ér. Vagy kivasalva, vagy hullámosítva hordja. Szereti váltogatni a kettőt.
Általános öltözet
Bár nem követ semmiféle divatot, mégis kifejezetten jól öltözködik. Szereti az élénk, színes darabokat, a virágos kis ruhákat. A fizetése nem a legmagasabb így nagy márkákat nem visel, inkább turkálóból öltözködik.
Első benyomás, kisugárzás
Bár a humora jó és a jelleme barátságosnak tűnik, gyakran csap át tapintatlanba. Nem érzi a viccelődés határait. Bezzeg ha visszaszólnak neki akkor megsértődik. Elég szélsőséges, csapongó a temperamentuma. A munkahelyén viszont kifejezetten bunkó a diákokkal. Lerí róla, hogy utálja a munkáját. Ha bejutsz hozzá nyitvatartási időben (hangsúlyozom, HA) akkor se sok jóra számíts.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

A Morvai család második gyermeke. Kászon után két évvel látta meg a napvilágot Egerben. Bár okos és értelmes gyerek volt, Kászon nagy sikereit mindig a saját kudarcaként élte meg. Féltékeny volt rá, hogy mennyit foglalkoznak a bátyjával, különtanárhoz járatják satöbbi. Ekkor kezdte el középszerűnek érezni magát, örök másodiknak. A Martionban Neredin ösvényére került, Kászont követve. Itt is ő lett "Kászon húga". Azért a hat év alatt szerencsére sikerült kitörnie ebből a skatulyából. Talált barátokat, még az első szerelmen is túlesett egy ferfexes sráccal. Gimnáziumi évei alatt jól teljesített, utána fel is vették az ELTE-EMK-ra. Mágiaelméletet tanult 5 évig, le is diplomázott. Ezután doktori programba kezdett, ám ezt a mai napig nem fejezte be. A felénél félbehagyta és elkezdett munkát keresni. Ekkor nagyot koppant, sehol nem sikerült a diplomájával elhelyezkednie. Mágiaelméleti kutatóként, tanárként esélye sem volt elhelyezkedni, sehol sem preferálják a pályakezdőket. Tárt karokkal várta a Mc'Donalds vagy a doktoriját is befejezhette volna, de teljesen máshogy döntött. Maradt az ELTE-n, de diák helyett azóta alkalmazottként ügyködik. A megvonások miatt jelenleg egy személyként felelős az Elméleti Mágia Kar tanulmányi ügyeiért, adminisztrációért. Hetente háromszor tart ügyfélfogadást, ekkor százméteres sorok kígyóznak az ajtaja előtt. Nem igazán szereti a munkáját, mindig keres is más lehetőségeket, de nem igazán kedvez neki a sors e téren. A családjával jó kapcsolatot ápol. Büszke nagynéni és Kászon idősebb lányának - Ritának - keresztanyja is egyben. Párkapcsolata nincs, mint munkából, ebből is kivárja az igazit. Jelenleg Budán bérel egy kis lakást a Kékgolyó utcában.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.11. 01:19:15

Üzenet küldése