A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Morvai Márk

 
Beosztása: a Bors & Chili kisfőnöke

Nem: Férfi
Életkor: 35 (születésnap: szeptember 08.)
Testalkat: Nagyjából 175 cm magas, diszkréten izmos, arányos testalkatú.
Vonások: Huncut szem, zsivány mosoly, mindezt ápolt, vékony pofa- és kecskeszakáll keretezi. Orra egyenes, arca szabályos, kicsit szögletes, mindkét fülében nagyobb méretű fültágító.
Szem: Sárgás barna, különleges hatása van, de ezt csak is a genetikának köszönheti, nem játszik közre semmilyen állatalak vagy felsőbb erő.
Haj: Barna, rövidre nyírt, általában divatos formát ölt.
Általános öltözet
Minden esetben laza, divatos, de stílusához passzoló ruhadarabokat részesít előnyben. Általában farmer, pólóval, hidegebb időben kiegészítve bőr, vagy bélelt pilótakabáttal. Ruhatára nem mutat nagy változatosságot, amit kedvel, abból több darabot is beszerez.
Első benyomás, kisugárzás
Huncut nőcsábász, akinél mindig tudod előre, hogy nem ütötted meg vele a főnyereményt egy életre, maximum egy éjszakára, de mégis belemész a játékába, vagy éppen pont te magad provokálod ki. A felszín alatt egyébként jó barát, megbízható, segítőkész, igazán aranyból van a szíve. Az életet mindig két kanállal falja, számára sosincs lehetetlen, humoros, okos, olyan ember, aki talán lelke mélyén mindenki szeretne lenni.

Leírás

Egerben született 1984-ben, mágusszülők harmadik gyermekeként. Hogy őszinték legyünk, egy balesetnek köszönheti életét, hiszen nem volt éppen tervezett gyermek, de a sors úgy gondolta, kettőt fizet, hármat kap akciót hírdet. Így történt hát meg, hogy Kászon és Ariel után egy normális nevű Márk is csatlakozott. Vidám gyermekkort tudhat magáénak, ahol mindig volt kitől ellesnie valamit. Hol a hőn szeretett és egyben zseni bátyótól, hol a kicsit talán háttérbe szorult nővérkétől. Ő maga élvezte a legkisebb gyerekeknek kijáró kitüntetett figyelmet, mindig a legcukibb volt, amit elég korán sikerült is a maga oldalára fordítani. Rájött, hogy többet profitálhat a cuki én-ből, főleg, ha nem harcol ellene. A többiekhez hasonlóan ő is a Mirarxban kötött ki a Martionos évek előtt, ahol megannyi tudománnyal ismertették meg már egészen korán. Mikor elég időssé vált, a szülők őt is a Martionba íratták, ahol senkit nem ért meglepetés, hogy ő is neredines lett. Tehetsége igen hamar megmutatkozott a művészetek terén, mint bátyja esetében, ám többek között az abeomágia színterén is kimagasló teljesítményt tudott nyújtani. A többi diáktársával ellentétben már negyedikes korában abeos különórákra járt, ami által megismerhetett idősebb diákokat is. Humora és talpraesettsége révén gyorsan megtalálta a hangot velük, s maradandó barátságok szövődtek. Abeo alakja nem mellékesen farkas. Lehet, hogy annak idején valamit elnézett a tükör?! A Martionos évek után a Csontváry táncművészet szakán kötött ki, amit sikeresen el is végzett, ám nem találta elég kielégítőnek a szak által nyújtott tudást, hát bátyját rávéve kicsit felturbózta a táncolást, s egy kis noszogatás után megalakították a családi vállalkozást Bors & Chili néven. A "cég" megalapítása - 22 éves kora - óta dolgozik a bárban, mint alkalmi csapos és műsorszolgáltató, valamint kisfőnök. Nagy eredmény volt, hogy Kászon rá merte bízni a boltot, és csak anyagitőkével jelent meg a vállalkozásukban.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.16. 23:32:45

Ez a karakter a Bors & Chili céghez tartozik.

Üzenet küldése