A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mr. Thornton

 
Beosztása: Törvényhozó
Nem: Férfi
Életkor: 41 (születésnap: február 05.)
Testalkat: Átlagos magassága mellett a szél sem fújja el. Semmi különös.
Vonások: Az átlagférfiak keresztjét hordozza, mégsem marad meg benned nyomtalanul: ismeretlenül is ismerősek a néhol túlszaladt vonásai. Az ellen tett a genetika, hogy feltétel nélkül legyen megnyerő.
Szem: Kék, zöldbe mélyülő cirmokkal.
Haj: Barnaságába (ha ki tudod szúrni) elvétve ősz vegyül, hullámos, egészen kellemes.
Általános öltözet
Mindig kellemes, minőségi, és mégsem nagyzoló. A föld- és a semlegesen férfias színek kifejezetten kedvencei. Bár a farmer nem marad ki a ruhatárából, ha pólót vesz hozzá, afölé jár egy zakó. Informálisan elegáns.
Első benyomás, kisugárzás
A hétköznapi megjelenés szerepe az első arckifejezés után nyilvánvalóvá válik - vászon csupán, amire a mimika megfest egy szemnek kellemes játékot. Hiteles, felnőtt, élénk... Tényleges ezerarcúságát csak az láthatja, aki többször találkozott vele a felismeréshez. Ami - valljuk meg - egy rugalmatlanul bővülő, szűk csoportot jelent.

Leírás


"Az emberek úgy általában szeretik a szabadságot, de pontosan nem tudják, ez miben áll és milyen lehet. Ha megkérdezik az embereket, hogy szeretnek-e szabadon élni, igennel fognak válaszolni. Ha megkérdezik őket arról, hogy ők akarnak-e a sorsuk felől dönteni, akkor már más lesz a válasz, mert egy bizonyos szempontból szeretik a szabadságot, más szempontból azonban félnek tőle. A szabadság ugyanis felelősséggel is jár: mi vagyunk felelősek saját életünkért, a környezetünkért, nemcsak családunkat, hanem egész országunkat értve ezalatt."Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.11.12. 21:20:54

Üzenet küldése