A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nádasdy András

 
A Lorton ösvény diákja, Ötödik évfolyam, A Lelkek megmentője
Nem: Férfi
Életkor: 24 (születésnap: augusztus 14.)
Testalkat: Sportosan masszív. Nem fújja el minden könnyű kis szellő.

Vonások: finom vonású arc, barátságos tekintet

Szem: barna, huncut csillogással

Haj: szőkésbarna

Általános öltözet
világos, elnyűtt farmer, póló és/vagy valamiféle ing, hűvösebb időben pulóver. Általában ha teheti mezítláb mászkál, de ha muszáj, akkor legtöbbször edzőcipőt visel.


Első benyomás, kisugárzás

Első ránézésre is kedves gyereknek tűnik, már most sármos mosollyal és magabiztos fellépéssel. Mindenkivel egyformán barátságos az első találkozáskor. Sokat mosolyog, vigyorog, röhög - társaságtól függően. Azt nem lehet rá mondani hogy rosszkedvű lenne. Nagyon pozitív személyiség, nem ítélkezik, nem bírál. Mindenkit olyannak fogad el, amilyen. Számára nincs furcsa ember, csak érdekes. Él-hal a kalandokért, minden őrültségre kapható, minden buliban benne van, a következményekkel pedig néha csak utólag számol. Összességében felelősségteljes gyereknek mondható, akit olykor-olykor elragad az ifjonti hév.

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bűbájos Boszorkák (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

Szlovákiában született és nőtt fel a Felvidéken, egy teljes mértékben magyarok lakta faluban. Mindkét szülő talan, és a faluban sincs egyetlen mágus sem. Amikor mutatkozni kezdtek rajta a mágia jelei, szülei először kicsit megijedtek, majd utánanéztek mi lehet a fiuk baja, és a véletlen összehozta őket egy mágus szülőpárral, akik szerencsére felvilágosították őket. Azóta szoros barátság szövődött a két család között, bár nem élnek közel egymáshoz. Az iskolaválasztásnál szülei úgy gondolták, magyar gyerek magyar iskolába járjon, ezért küldték inkább az anyaországba tanulni. Andris alapvetően jó gyerek, kedves, figyelmes, udvarias, amennyire ezt el lehet várni egy kamaszodó fiútól. Viszont él-hal a kalandokért, amit szemének csillogása gyakran elárul. Ha valami elég jó mókának ígérkezik nem mindig törődik a későbbi következményekkel, csak megy a maga feje után. De eddig még kisugárzása, és elbűvölő természete valahogy mindig kihúzta a csávából... ;)
Él-hal a fociért, imád úszni és úgy egyébként minden sportot szívesen űz. Itt a Martionban nem sok lehetősége nyílt eddig focizni, de feltalálta magát és beállt a léglabda csapatba. Először kicsit furcsa volt és eltelt jópár edzés - és külön edzés - mire megtalálta azt a magabiztosságot ami megvolt a földön, de most már egész jól belejött ebbe a mágussportba is.
Az elmúlt másfél évben nagyon sok emberrel megismerkedett az iskolában és most már elmondhatja, hogy bizony minden házból vannak barátai. (Még egy-két tanárt is kifejezetten megkedvelt, de ez maradjon köztünk!)Aktuális állapot:
Világoskék, laza farmert visel, kicsit kopottas, bejáratott darab. A pólóra most felhúzott egy kötött fekete pulcsit. Kicsit bő rá, vagy nagy vagy már kinyúlt, viszont jó meleg, kimondottan téli darab. Haja egész rendezett az előző évi kócoshoz képest: valamivel rövidebb és kicsit máshogy is van fésülve. Sőt: meg van fésülve.
Lábán világos edzőcipő van.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.02.22. 19:51:08


Ez a karakter rendelkezik egy Őrző nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése