A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nádor Elvira

 
Beosztása: ELTE-EMK, Mágustörténelem, a Vasmacska Ital Nagykereskedés könyvelője
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: december 15.)
Testalkat: Nagyon vékony, sőt, már-már túl vékony is. Ehet akármennyit, az rajta úgysem segít. Próbált már hízókúrázni is, eredménytelenül.
Vonások: Gyermekesek. Az az érzésed, hogy még mindig növésben, fejlődésben van. Szív alakú arcának lágyak a vonalai, felső ajka vékony, alsó ajka viszont húsos. Az összképet csak hatalmas orra rontja el, de még így is összességében szépnek mondható.
Szem: Zöld. Általában komoly. Néha az lehet az érzésed, hogy a vesédbe lát vele.
Haj: Világosbarna, a hossza midig változik. most épp vállon alul ér. Egyenes, de ha nem szárítja meg hajmosás után, behullámosodik.
Általános öltözet
Olykor annyira általános, hogy simán beleolvad a környezetébe, de ruhatárában ugyanúgy megtalálhatók a meghökkentő ruhadarabok is.
Első benyomás, kisugárzás
Az ismeretlenekkel nem túl könnyen oldódik fel, nem is nagyon kezdeményez beszélgetést. Ha viszont valaki megszólítja, nem viselkedik bunkón - legalábbis az esetek többségében. Ismerősökkel már jóval fesztelenebb, gyakrabban is ajándékozza meg őket mosolyával, de igazán csak alig egy-két ember társaságában tud megnyílni, megmutatni az igazi Elvirát.

Leírás

- Elián… erre mi szükség volt? – Elvira elképedve pislog a nappali közepén elhelyezett csobogóra. - Igazán szólhatnál mielőtt ilyeneket hozol a lakásomba!
- Lakásunk – javítja ki, miközben a kanapén fetrengve olvas valami nagyon szakadt könyvet.
- De… de… akkor is! Én nőttem fel itt, nincs jogod hozzá, hogy átalakítsd az egészet kényed és kedved szerint! – rántja ki a férfi kezéből a könyvet, majd csípőre teszi a kezét. – És mégis, mi értelme van annak, hogy egy csobogót raksz a lakásba?!
- Hát… ez! – csettint az ujjával, majd a csobogóból egy nagyobb vízsugár találja el hátulról Elvirát. – Bármikor bárkit le tudok vele hűteni! – mosolyog vígan a lányra.
- ELIÁN!//Karakterképem Sharon Kavjian//Aktuális állapot:
Auráján semmit sem látni, hiszen a védelmet nyújtó nyakéket csak alvásnál veszi le.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.21. 17:43:10

Ez a karakter a Vasmacska Ital Nagykereskedés céghez tartozik.

Üzenet küldése