A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nágel Izabella

 
Beosztása: Diákmentor, ELTE EMK, Mágikus lények szak
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: május 05.)
Testalkat: Elég törékeny leányzó, annak ellenére, hogy gyakran szokott sportolni. Lassan kezd domborodni is, nem az a hamar érő típus.
Vonások: Az anyukájától örökölte, nagy szemek, pisze orr, telt ajak.
Szem: Nagy, csillogó és kékes zöld.
Haj: Hosszú, egyenes rozsdabarna, olykor vörös, ha úgy süt rá a fény.
Általános öltözet
Olyanja nincs. Mindig másképp öltözködik. Van, mikor szoknyát vesz fel, van mikor különféle nadrágokat, vagy esetleg egy ruhácskát, a szivárvány színeiben.
Első benyomás, kisugárzás
Két véglet létezik. Van, aki első látásra nagyon megkedveli, mások viszont épp ellenkezőleg, antipatikusnak tartják. A mosolygós, vidám arc mellé elég szókimondó, és olykor goromba jellem társul. Ez utóbbival csak a számára nem eléggé szimpatikus embereket jutalmazza.

Leírás


A korai évek:
1995. május 5-én látta meg a holdvilágot váci otthonukban. Ő volt a második gyermek, nővére, Sára egy évvel nagyobb nála, ám annyira hasonlítanak egymásra, hogy mindig ikreknek nézik őket. Apja Derek Nagra, anyja Nágel Agnéta. A szülei Angliában ismerkedtek meg. Első látásra szerelmesek lettek. Viszonylag hamar kötötték össze az életüket, és Agnéta kedvéért Magyarországon telepedtek le. A nő ápolónőként dolgozott a Főnix Könnye Ispotályban, apja a Brit Konzulátus Mágus Részlegén kapott megbizatást.
Isa születése után öt évvel megérkezett az újabb Nagra gyerek, Krisztián (2000. január 27.) személyében. A kisfiú nem csak a szülők, de a két lány szeme fénye is.

2005-6. – Első év a Martionban
Mikor eljött az idő, hasonlóan nővéréhez, Isa is két levelet kapott: egyet a Martion Mágustanodától, másikat egy angliai varázslóképzőből. Ám Bella, Sárával ellentétben inkább itthon szeretett volna maradni, így első évfolyamos tanulmányit a Martionba kezdte meg, ahol a Lélek Tükre a Ferfexbe osztotta be. Hamar szerzett új barátokat. Legjobb barátnője Takács Borbála lett, kivel a Püthia szobán osztoztak. Bori sajnos kénytelen volt elhagyni az iskolát, de barátságuk azóta sem szakadt meg, folyamatosan levelezgetnek egymással, gyakran napi szinten is. Bori távozása nagyon megviselte a kislányt, ahogy kezdett kilábalni belőle, jött a hír, hogy Angliába kell költözniük bizonytalan időre, mivel édesapja papírjaival gondok akadtak. Így Isa a második tanévet már az angliai tanintézményben kezdte.

2008 – Negyedik évfolyam
Két év elteltével a család ismét visszaköltözött Magyarországra, Bella legnagyobb örömére visszatérhetett a Martionba. Ezúttal régi évfolyamtársával, Cséplő Cintivel és egy felsőssel, Grúber Debórával került egy hálóba, mégpedig a híres-nevezetes Heszperába. Imádta minden pillanatát az itt töltött időnek. Alig pár hét telt el csak a tanévből, mikor akkori mentora, Rejtő Honóriusz azzal tisztelte meg, hogy ösvénye egyik diákmentora lehetett, ezzel valóra váltva a lány egyik legrégebbi álmát.

2009 – Ötödik évfolyam?
Sajnos a szép napok nem tartottak túl sokáig. Épp hogy sikeresen letette vizsgáig, szülei bejelentették, hogy ismét költözés van. Ezúttal családi okok miatt. A nagymama, ki hosszú évtizedeken át talanok közt élt, megbetegedett, az ő ápolására kellett sietni. Elég hóbortos egy nőszemély volt, így házában, és annak környékén megtiltotta a mágia használatát. Tisztában volt vele, hogy már közel a vég, ezért fiát, menyét és az összes unokáját magához hívatta, s elmondta, ha meg szeretnék örökölni nem épp kis vagyonát, kénytelenek lesznek kivárni, míg elhalálozik, ám addig is itt kell legyenek körülötte, s legfőképpen, talanok módjára kell élniük. A nagyi tévedett. Majd három évet húzott még le.

2012. december – A megváltás
November végén a nagyi állapota nagyon rosszra változott, s mivel szerpentáriusokról, bájitalokról és egyéb mágikus segédeszközökről és anyagokról hallani sem akart, senkit sem lepett meg mikor 2012. december 13-án, Luca napján a nagyi szíve megszűnt dobogni. Hóbortjai és önzősége ellenére mindenki nagyon szerette a Maggie nagyit, de ahogy a mondás is tartja, ahol egy ajtó becsukódik, ott egy másik kinyílik. Ki is nyílt, mégpedig a Martion Tölgyfaajtaja.

2013. – Új kezdet: Ötödik évfolyam
Így történt, hogy 2013. januárjában Bella ismét visszatért az iskolába, mint ötödéves diák. Az első pár nap furán telt, hisz egykori évfolyamtársai már mind elballagtak, s az egykor alatta járó évfolyam most épp végzős volt, de mindezek mellett izgalmakat, új barátokat is tartogatott.
Mentorai beleegyezésével februárban Felföldi régi DM jelvényével lepte meg, felkérve őt régi tisztsége újbóli betöltésére, amit, mondani sem kell, Bells a legnagyobb örömmel fogadott el. Mindeközben új barátságok is kötettettek, sőt, áprilisban még a szerelem is rátalált.

2014 - Hatodév, avagy a mese vége.
Vagy épp ellenkezőleg, egy új kezdete? Utolsó éve különösebb esemény nélkül telt el, ha csak azt nem említjük, hogy pár nappal az érettségi előtt, 14 hónap után végül úgy döntött, felbontja a kapcsolatát Teóval. Hazudna, ha azt állítaná, nem viselte meg a dolog, de már sikerült túllépnie rajta. Barátai és környezete szerint mióta szakítottak, Bella ismét vidám, mosolygós, ismét önmaga.
Érettségi eredményei jók lettek, így sikeresen felvételizett at ELTE EMK Mágikus lények szakára.User és karakterei

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.04.22. 18:54:56

Üzenet küldése