A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Németh Rita

 
Beosztása: Ügyvéd
Nem:
Életkor: 37 (születésnap: szeptember 10.)
Testalkat: Az átlagnál épp egy hajszállal alacsonyabb, de ehhez mérten kimondottan jó alakú.
Vonások: Bájos, szép pofi, jellegzetesen karakteres arc.
Szem: Kék, tiszta, ha lelkes, akkor mintha lángolna.
Haj: Mahagóniszín, hullámos, a lapockájáig ér. Többnyire kiengedve hordja.
Általános öltözet
Többnyire elegáns, láthatóan elég komoly ruhagyűjteménye lehet, hiszen csaknem minden nap más ruhában látni. Szinte bármit magára vehet, majdnem minden jól áll neki.
Első benyomás, kisugárzás
Azonnal megragadja a tekintetet. Nemcsak szépsége, hanem kiállása miatt is: oda kell rá figyelni, végig kell hallgatni. Van benne valami erő, sugárzik róla, hogy szeret élni.

Leírás

"Mindenkinek bűnhődnie kell, úgyhogy elvonulok a tyúkketrecbe."

Kisgyermekkorát általában unokaöccse társaságában töltötte, ébren tartva annak lángelméjét, ő maga játszotta mindig a gonoszt. Megfogadta, hogyha megnő, ő lesz a világ leghíresebb bűnözője. Ezt követte a bérgyilkosi munkakör, majd a CIA ügynök, de egy időben - amikor egymás után többször is megnézte az "FBI Akadémia" című remek filmkölteményt, elhatározta, hogy mégis a rendfenntartás tévedhetetlen erejű pörölye lesz.
"Akinek kell Lutra-albumos csere, az hozzám jöjjön, nálam olcsóbb!"

Általános iskolában már üzleti érzékről tett tanúbizonyságot, amikor elintézte, hogy a matricás albumjai neki legyenek készen először - mert úgy akarta. Az ő kezén futottak át a cserék, csaknem mindene volt eladó. Népszerű lány volt az osztályban egyébként is, és bár sok fiútól kapott szagosított papírvirágot, egyetlen barátja akadt csak, aki a mai napig elegáns helyet foglal el a szívében, és ez nem más, mint a Doki.
"Milyen foglalkozás lehet rosszabb egy főállású bűnözőnél...?"

A középiskolában elért magas eredményei után természetesen egyetemre adta be a jelentkezését. Ahogy a körülötte élők megjegyezték: szépen pallérozott gerincét egy mozdulattal adta el: a jogi egyetemet kívánta elvégezni. Hála kitartásának, jó eszének és valamelyest bájos kisugárzásának sikeresen végezte el az egyetemet, és kapott is munkát aztán ügyvédbojtárként. Két évvel ezelőtt ismerkedett meg társával, a szintén ambíciózus Heigel Rolanddal, és együtt megnyitották a Németh és Heigel ügyvédi irodát.
"Ha valaki nem szimpatikus elsőre, azt kigúnyolom. Nocsak... hát észrevette."

Szeret nevetni. Önmagán, a világon, minden emberen, vagy szituáción - de aki csak egy kicsit is jobban megfigyeli, az azonnal konstatálhatja, hogy a maga módján nagyon is zárkózott. Nagyon kevés új barátja van - ha már itt tartunk, régiből sincs sok. Leginkább az okos emberek társaságát keresi-kedveli, nem véletlen tehát, hogy szívesen beszélget például kuzinja egyik kollégájával, vagy a diáklánnyal, aki óvóbejárónőként dolgozott a nyomozóirodában.

Aktuális állapot:
Bordó szoknya, zöldes, V kivágású felső, hosszúszárú csizma, hosszú fekete szövetkabát. Hosszú haját kiengedte. //Aktuális megjelenés: 17//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.16. 23:07:28

Üzenet küldése