A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Németh Tamás

 
Beosztása:


A gondolat elhal, mihelyt szavakban ölt testet.


Nem: férfi
Életkor: 25 (születésnap: március 10.)
Testalkat: Eléggé magas. Ez annyit jelent, hogy van olyan ember akitől 1 fejjel is magasabb. Jó kondiban van, ez sok mindennek köszönhető. Reggeli futás, kviddics, atlétika stb.
Vonások: Szemei ovális formájúak, tekintete bölcs, de amúgy semmilyen különleges vonás nincs rajta :D
Szem: Gesztenyebarna színű szem tekint vissza rád, ha belenézel Tomi szemeibe, egyenesen megbabonáz
Haj: Jelenleg fekete, félhosszú haja van. Sok időt szán a hajára, akárcsak egy lány. Minden reggelt azzal kezd, hogy kivasalja
Általános öltözet
Szeret laza cuccokban lenni. A hivatalos sulis ruhákat nem nagyon szereti, így nem sűrűn látni talárban, vagy más egyéb „kötelező” öltözetben. A legtöbbször Vans, DC, Etnies cuccokat láthatsz rajta, illetve farmert, na és a lábán pedig tornacipőt vagy deszkás cipőt. Neki ez a hivatalos öltözék :P
Első benyomás, kisugárzás

Tulajdonképpen mindenkinek más az első benyomása róla.
A Halak csillagjegyben született, ami a következőket tartalmazza:

A Halak jegy szülötte intuitív, érzelmi beállítottságú. Gazdag fantáziájú, befolyásolható és alkalmazkodó. Kifinomult, érzékeny, szerény, befelé forduló, jószívű személyiség. Nagy beleérző képesség, kiváló ösztönök és tökéletes tisztánlátás jellemzik, ami az embertársaival szemben megnyilvánuló segítőkészséggel és odaadással párosul. Nem kifejezetten karrierista és céljai eléréséhez az agresszió helyett inkább az érzelmekre épít. A Halak-jegyű ember kedves, szelíd, bájos, de hangulata változékony, ami megfelel kettős természetének. Ez mások számára - akik nem tudnak ráhangolódni - irritáló lehet. Jellemét nehéz kiismerni, hiszen sokszor önmagával sincs tisztában, ezért sokszor él át meg nem értettséget.Szeret elmerülni belső álomvilágában, ennek eredménye a nem mindennapos kreativitás, színes képzelőerő.Gyakran előre megérzi az eseményeket, nagyszerű az intuíciója. Hajlamos illúziókba ringatni magát, akár az önbecsapás szintjéig is. Áldozatkész jellem, a szeretteiért mindent megtenne. Ha nincs körülötte olyan ember, akivel boldog, ha nem sikerül jól az élete, akkor álomvilágot épít magának.Nehezen jön indulatba, de ha felbosszantják, nehezen csillapodik le.Az áldozatkészség, önzetlenség jellemző rá, melyből erőt merít.

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Fehérvári Fekete Fellegek (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

1993. március 10-én 7 óra 47 perckor látta meg a napvilágot Székesfehérváron. Már kicsinek is aranyos volt a szép barna szemeivel, de most még aranyosabb néhány ember szerint :D.

Szülei: Kincses Mária és Németh Zoltán.
Mindketten a Roxfortba jártak, ezen belül is a Griffendélbe.

Édesapját nagyon-nagyon szereti, mert megtanította Tomit léglabdázni. A srácnak azóta is a legkedveltebb sportja a léglabda (bár nem nagyon űzi), de mugli barátaival szeret focizni is. Apja foglalkozása: auror, míg anyjáé: régész. Anyjával nem beszélt olyan sokat, mivel ő állandóan utazott. Édesanyja megpróbált neki mesélni az őskori leletekről, nem kis sikerrel. Tomit nagyon érdeklik ezek a „misztikus” dolgok, ilyen dolgokról éjjel-nappal el tudna beszélgetni. Mikor Tomi 10 éves volt, elköltöztek Angliába, Manchesterbe. Először kicsit fura volt a fiúnak a nagy tömeg az utcán, az angol nyelv és a technika. Itt beíratták a kissrácot egy varázs suliba, a Magic School-ba. Nem túl ismert iskola, viszont a tanulással nem volt gond. Magyarországi barátaival folyamatosan tartotta a kapcsolatot, remélve, hogy valamikor még láthatja őket. Nem is kellett olyan sokat várni. Máriát értesítették, hogy egy olyan különleges őskori leletet találtak Magyarországon, ami megváltoztathatja a dinoszauruszok történetét. Édesanyja nem szerette volna, hogy az egész család ismét elköltözzön az ő munkája miatt, így megpróbált titokban elmenni Manchesterből. Nem sikerült neki, Zoltán észrevette és leültek megbeszélni a dolgot Tomival együtt. Arra jutottak, hogy mindenkinek jobb lesz, ha visszaköltöznek Magyarországra. Így néhány hét múlva már ismét Székesfehérváron laktak. Barátaival ismét tudott találkozni, viccelődni, így volt a srácnak a legjobb.


Pálcája

Itt aztán beíratták a Martionba, tanulását folytathatta a második évfolyamtól. Igen, a másodiktól, mivel egyszer nem sikerült neki a vizsga. Nem a felkészüléssel volt a gond, hanem a fiú hozzáállásával. Itt a Martionban nagyon jól érzi magát, sok barátja van, tanárait is szereti és a még a karpenásokkal sincs gondja.

~~~Kedvenc tantárgyai:~~~ BBT, SVK, RPT sőőőt, már kezdi megszeretni az SZMT-t is

~~~Kedvenc tanárai:~~~ Sebestyén Dorottya és Fekete Béla Benjámin

~~~Becenevei:~~~ Tomi, Tom, Tomcsi, Tomika (de csak egy-két embernek)

~~~Legjobb barátai:~~~
Lugosi Viktória Anna:"Annó vele jártam, de azóta már vége lett. Nagyon sokat változott, a barátságunk már nem olyan mint régen."

Füvesi Ádám: "Róla ne is beszéljünk. Nagy arc a srác, mellesleg a szobatársam. Hihetetlen miket ki tud találni."

Mandula Aliz: "Nagyon megnyugtató a jelenléte, bár már elég régen láttam őt. "

Losonczi Lelle: "Vele sem tudom már, hogy mi van. 2 hónapja láttam, akkor is csak futólag. "

Náfrándy Marina: "May-el sem talizok sokszor, de annál többet hallok felőle. És ha az információk nem csalnak, még mindig ugyanolyan rossz kislány."

Lavitzky Larina:
"Egy vasárnap este találkoztam vele. Már akkor tetszett, de még csak játszottunk egymással. Fura, de még nem találkoztam olyan emberrel, akivel ennyire hasonlítottam volna. És ha jól emlékszem egy keddi napon összejöttünk. Életem egyik legszebb napja. Szeretem őt!

~~~Kedvenc ital:~~~ vajsör, tea, kakaó, tej

~~~Kedvenc étel:~~~ rántotta, gulyásleves, sült hús, pogácsa

~~~Seprű:~~~ Egy Ezüst Nyíl márkájú seprűje van

~~~Szerelem:~~~ Igen, erről is szó esik. Nem mondható nagy nőcsábásznak a srác, egyetlen egy lánnyal járt, Lugosi Vikivel. Másodikos volt, mikor összejöttek és harmadikos, mikor szakítottak. A szakítás oka az volt, hogy nem találkoztak eleget. Sok időbe tellett, míg Tomi ki tudta heverni a szakítást, nagyon szerette a lányt.

~~~Az első évfolyamon szerzett vizsgaeredmények:~~~
BBT: (K)öztes
TRZ: (Á)tmész
BIT: (Á)tmész
MLI: (K)öztes

~~~A második évfolyamon szerzett vizsgaeredmények:~~~
MLI: (E)lvárt
MGT: (K)öztes
BBT: (K)öztes
DOM: (Á)tmész

~~~A harmadik évfolyamon szerzett vizsgaeredmények:~~~
MLI: (K)öztes
MGT: (K)öztes
BBT: (E)lvárt
DOM: (K)öztes

~~~A negyedik évfolyamon szerzett vizsgaeredmények:~~~
BBT: (E)lvárt
CSI: (K)öztes
DOM: (K)öztes
TRZ: (Á)tmész
ÁTV: (K)öztes

És most néhány kép:

Régen Vikivel
Télen Maróton
Hópihe
Fülbevalója


//Készül! Usert eléritek itt: drawingmark@citromail.hu :)//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.03.13. 22:09:40


Ez a karakter rendelkezik egy Érték nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése