A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Némethy Franciska

 
Beosztása:
Nem: férfi
Életkor: 25 (születésnap: december 09.)
Testalkat: Teljesen normális testalkata van. Nem néz ki se kevesebbnek se többnek a koránál.
Vonások: Általánosságban a
Szem: Szép világoskék, de ezeket egy fekete keretes szemüveg határol. Olyan 5 éves korában lett szemüveges. Általánosságban szép ívesen, feketével macskára vannak kiemelve szemei.
Haj: Hát az érdekes az nem kifejezés. Eredetileg szőke, de ezekbe a szép dús tincsekbe fekete vízszintes csíkokat huzatott. Mindig kicsit felvan tupírozva, hogy még egyedibb legyen.
Általános öltözet
Minden ami sötét. Persze van néhány világos sárga pólója, de javarészt feketében lehet látni. Hétköznapi viselete: Fekete-fehér kockás cipő, fekete csőnadrág, szegecses öv, és ami mostanában a legnagyobb kedvence, az egy sárga póló, amin egy békakirály nyelvét nyújtogatja, evvel a felirattal: Kiss Mee! Ha hűvösebbre fordul az idő, egy kockás pulcsit is felvesz, amit nem cipzároz be és könyök fölé picivel feltűri ujjait. Egy nyakláncot is visel, vagyis bőrdarabot, azon egy műpenge díszeleg. Ezt csak fürdéskor hajlandó levenni. A rózsaszín és egyéb libás cuccokat nagy ívben kerüli és nem fél megszólni azt, aki ilyenben járkál. Persze nem keresi ő magának a bajt. Néha viszont rájön az öltözhetnék és akkor vagy nagyon elegánsan vagy pedig nagyon még ennél is egyedibben öltözködik. Persze alakját mindig kiemelik a ruhadarabok, arra azért még ő is figyel.
Első benyomás, kisugárzás
Mikor az emberek először meglátják, azt hihetik róla, hogy most menekült meg a dzsungelből. De ha másodjára megfigyelik, inkább egy egyéniséggel, mintsem egy őrülttel találták szemben magukat. A haján mindig mindenki elcsodálkozik, amit már kezd megszokni, de azért néha rászól az illetőre, hogy ne bámulja már annyira. Egyenesen üvölt róla, hogy ha lát egy tip-top Barbie-babát, azt beletudná fojtani egy kanál vízbe. De nem teszi, csak elfintorodik. Alapjában véve kedves azokkal, akik nem bunkóznak vele. De aki ezt megteszi, annak nincsen kegyelem. A kicsikkel kedves, persze ez csak akkor valósul meg, ha az a kisgyerek nem rohan el sírva anyucijához, mert megijedt. Éppezért mindig nála nagyobbakkal barátkozik. Ez alatt a 20 évesek környékét kell érteni. De nem veti meg a vele egykorúakat sem, csak közöttük nem talált az ő stílusára, inkább a plasztikokat látta érvényesülni. Ha valaki jobban megismeri, akkor már rájön, hogy ő az egoizmus megtestesítője. Övtatyójában mindig ott van a tükör, amit óránként előkap. Persze nincsen olyan bunkó,hogy ha valaki megdícséri, akkor ne köszönje meg... de azért általánosságban az egoizmus akkor is felbukkan a köszönet után vagy előtt.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bűbájos Boszorkák (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Szombathelyi Szöszke Szirének

Leírás

1992. augusztus 15-én látta meg a napvilágot egy " kedves kisvárosi " kórházban, Budapesten. Anyját kiskorában elvesztette és ha valaki az anyját szídja, ráadásul úgy, hogy nem is ismerte, akkor ott valami eldurran az agyában. Indulatait ujja ropogtatásával és gitározással szokta levezetni. Anyja nem volt boszorkány. Apja most egy tényleg csendes kisvárosban lakik Ausztriában élettársával. Feca teljesen felháborodott azon még kis korában, hogy apja újra képes valakit szeretni az anyja után. Így tehát ő az anyai ágon lévő nagyszüleinél lakik Budapesten. Minden kapcsolatot megakart szakítani az apjával és annak családjával és ez sikerült is. Apját nem sorolja az élők sorába, mindig azt mondja, hogy belehalt egy tragikus motorbalesetbe. Jó ideje ebben a hazugságban él. Testvére nincsen, nem is kéne neki. Mindig mindenen veszekedni? Nem hiányzik az az életébe. Nagyszülei nem tudtak apja varázsló létéről a kislány tudása szerint. De Feca kapott levelet és örült is neki, hogy boszorkány. Az egyetlen dolog, ami az apjától származik és szeret, az ez a világ. Nagyszülei eléggé büszkék unokájukra, nem is csoda. Régi iskolájában volt némi összetűzése az igazgatóval a hajával kapcsolatban, amit az utóbbi időkben művelt vele. Megkell vallani, hogy ez az iskola a kelletténél sokkal szigorúbb volt. Nem csoda, hogy egy tinédzser lány már szabaulni akar onnan, akinek ráadásul ekkora akaratereje van. Nem csak az akarata, de a puszta ereje is hatalmas. Így tehát átiratkozott a Martionba. Vagyis átírattatta magát a Martionba nagyszüleivel, remélve hogy itt sokkal jobb élete lesz mint a másik iskolában... A lelkek tükre azonnali választásaként a Karpena házat fogja boldogítani

Egyéb:

A szent hangszer, avagy a gitárja:
Fanatikusan gitározik már 9 éve. A második legérzékenyebb pontja, ha valaki a gitárjához akár csak hozzá is ér. Persze azért vannak kivételek. Ha valakivel nagyon nagyon de nagyon jóban van, annak megengedi, hogy megérintse a számára szent hangszert. Nem hiába tanul gitározni, merthát tehetségesnek bizonyult és az énekhangja sem utolsó. Ezeket a tehetségeket is az anyjától örökölte. Vagy ha nem, azt ugyanúgy letagadja, mint az apját.

Zenekarok:
Kedvenc zenekarai inkább mugli származásúak, minthogy varázsvilági. Ilyen például a Slipknot, System of a Down, Evanescence, Nightwis, Fly Leaf.

A sárkányok:
Kedvenc lénye a sárkány. Önkívületi állapotba kerül, ha lát sárkányt vagy pedig megérinthet egyet. Talán túlságosan is odavan ezekért a fantasztikus lényekért. Rengeteg sárkányos képe van bekereteztetve és feltéve a szobája falára, ami jelenleg a vendégháló. Ágya fölött egy szokatlanul nagy kép van bekereteztetve, amin egy mennydörgővel van lefényképezve.

Fóbiái, félelmei:
A világon legjobban a bogaraktól fél. Még egy kis muslincától is képes kirohanni az univerzumból. Minden óvintézkedést megtesz az ellen, hogy a rovarok, bogarak elkerüljék és ő őket. Általánosságban Hess bűbáj alkalmazásával tartja magát távol számára a legundorítóbb izéktől a földön. De ha darazsat lát, na aztán ott senki nem marad ép hallású. Szó szerint velőtrázó, fülsüketítő sikításba tör ki és a leggyorsabban kezd el menekülni be az ágya alá, ahonnan már kiírtota a pókokat még az első fél órában mikor megérkezett a martionba.

Hálószobája:
Ez jelenleg a vendégháló. De mikor az embernek körbesiklik ezen a helységen a tekintete, egyből kiszurja, hogy hol van Feca ágya és a cuccai. Ágyát elfordította az ablak alá, és a falat - már ameddig az ő része van -, telerakta zenekarainak a poszterével. A falból nem is látszik semmi. Ágya mellett a komódon anyjáról található egy kép és mindig szükségletben egy doboz cigi. Bőröndje az ágya végében található, tankönyvei meg az éjjeliszekrényével ellentétes oldalon a földön, jó nagy kupacokban lelhetőek meg. Márkás ruházatai szanaszét hevernek a földön, székeken, ágyon és a szekrényajtón. Egy kisebb asztalon egy macskás terítő és azon egy nagy vizipipa és kellékei állnak. Ha valaki ehez hozzá mer nyúlni az engedélye, ott léte nélkül, na azt lekapja a 10 körméről. Hálószobáját költői rendetlenség vonta uralma alá.

Ruházatai:
Látszik rajta, hogy mugliknál nevelkedett Pesten, hiszen minden cuccát New Yorker, Vans, Puma, Adidas, C&A márkanevek feliratai díszítik.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.11.06. 16:43:43

Üzenet küldése