Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nadia Ivanovna Jevgenyevna

 
Beosztása: Diák
Nem:
Életkor: 16 (születésnap: október 06.)
Testalkat: Magas, izmos lány, széles vállakkal, mind emellé a kamaszos nyúlánkságát elhagyva kifejezetten nőies idomai lettek.
Vonások: Bőre porcelán fehér, a legkisebb pír is meglátszik rajta, jellegzetes, határozott vonásai később akár szigorú megjelenést is kölcsönözhetnek neki, de most még nem elég felnőttes hozzá a kiállása, hogy bárki túl komolyan vegye, hiába húzza össze a szemöldökét
Szem: Könnyen változó hatást kelt, olykor égszín kéknek tűnik, máskor inkább borongós, szürkés.
Haj: Sűrű csigákba rendeződő fényes, fekete lobonca kiengedve majdnem a derekáig ér, bár ha kiegyenesítené, bőven a feneke alá érne.
Általános öltözet
No nem mintha sok választása lenne, de igyekszik csinosan öltözni. Az első azért mindenképp a praktikusság, és hogy melegen tartsa, de ha kimaradt anyagokból valami csinosat készíthet magának, annak kifejezetten örül.
Első benyomás, kisugárzás
Kemény lánynak tűnik, talán túl keménynek, mintha nem érdekelnék kifejezetten mások érzései. De aki ismeri, tudja hogy helyén van a szíve, és a barátaiért bármit megtenne, még ha elsőre nem is úgy tűnik, hogy felfogja a helyzetek érzelmi töltetét.

Leírás

ALTERNATÍV DIMENZIÓ: 1981. Jakutsz, a Hajlítók világa

Mikor három éves volt az édesanyja a küszöbön hagyta egy szál levél nélkül, így a használati utasítás is elveszett valahol a Transzszibériai expresszen. Csaknem tizenhárom évébe telt, hogy rádöbbenjen, az imádott Ványa bácsi nem csak a tanára, hanem a vérszerinti apja is. Az élete alaposan felfordult, mióta nem csak rókákat és szarvasokat nyúz esténként, hanem a vörös hadsereg katonáit is. De nehéz idők kemény embereket szülnek.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.09.12. 23:07:38

Üzenet küldése