A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nagy Jenifer

 
A Ferfex ösvény diákja, Negyedik évfolyam
Nem: Kérle
Életkor: 23 (születésnap: április 08.)
Testalkat: Olyan közepes méretű,kicsi,törékeny lányka,de nem annyira amennyire látszik.Már elkezdett domborodni,látszik már rajta,hogy nem fiú,hanem lány.Dereka igen karcsú,hasa lapos,barátai szerint jó a hasizma és a lábizma. Vonások: Pisze orr, édes kis arcocska.Vonásai nagyobbnak mutatják,s ez olykor jól is jön.
Szem: Világoskék szemét édesapjától örökölte.Mindig kiszokta festeni feketére,mert az nagyon szépen kiemeli a kékségét a szemének.Csábitó,olykor édes pillantásaival gyakran elér mindent,amit akar, de ha dühös ölni tud velük. Haj: Haja passzol a szeméhez.Vállon aluli egyenes haját mindig kiengedve hordja.Ritkán göndörití be.
Általános öltözet

Nos hát…Öltözet.Nagyon nehéz eset, de ez általában kedvtől, illetve hangulattól függ. Kedvenc szine a rózsaszín, tehát majdnem minden ruhája rózsaszín. A szekrényében külön helyen tartja a rózsaszín dolgokat és külön helyen a többit. De még nagyon szereti a feketét, a világoskéket és a lilát. Na meg nyáron a fehér az ami nagyon tarol. Általában csövesnek nézik, mert elég lazán öltözik. De van amikor meg úgy kicsípi magát, hogy rá sem lehet ismerni. Teljesen kedvtől függ az egész. Lazán de igazán-->jelmondat. Mármint lazán öltözik, de a ruhái mind márkásak. Kedvenc márkák: DC,Nike,Adidas,Converse,Bershka,Puma, Etnies,Element,Playboy,stb.
Első benyomás, kisugárzás
Első benyomás csal, legalábbis Jenynél. Mikor előszőr ránéz az ember vagy egy elkényesztetett cicababát lát, vagy pedig egy nagyon nagyképű libát(ez attól függ mit visel és milyen kedve van, tehát arckifejezés). De ez mint ahogy már emlitettem csal. Ha megismeri az ember közelebbről, akkor rájön, hogy igen, van benne cicababaság, van benne nagyképűség, de csak azokkal szenben akik megérdemlik. Erős kisugárzású tud lenni, ha olyan hangulatában van. Akár egy mosollyal el tudja varázsolni az embereket...vagy akár egy pillantással.Első ránézésére mindenki azt mondja, hogy szerény, visszahúzódott. Pedig jaj de messze áll ettől. Aki ismeri, az azt kívánja bárcsak befogná néha. Rengeteget beszél.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás


~ ღ~ Szüℓєιяőℓ~ ღ~
É∂єsαpנα:Nagy Zoltán.Egy Erdélyi városban,Udvarhelyen született,de amikor megnőtt kiutazott Vácra és ott keresett munkát a jobb megélhetőség reményében.
É∂єsαny נα:Nagy Elisabeth.Angliában született,de édesanyja magyar volt , így magyar iskolát végzett Vácon és ott is élt tovább,távol a családjától.
тöятéиєтüк: Édesapja jól menő ügyvéd volt Vácon,de amikor elköltöztek feladta ezt a munkáját és magáncéget nyitott,igy több ideje maradt a családjára,mert otthon is dolgozhatott.Édesanyja ovónő.A szülei még középiskolában megismerték egymást.Sok ideig barátok voltak,de aztán rájöttek,hogy férfi és nő között nincs igaz barátság.Nyolc év együttlét után Zoltán úgy döntött,hogy elveszi Elisabethet.Zoltán családja kicsit furcsának tartotta,hogy fiúk egy varázstalan nőt vesz el,de végül áldásukat adták a frigyre.Elisabeth szülei nagyon rendes,szimpatikus embernek tartották Zoltán első perctől fogva,de amikor megtudták,hogy varázsló,akkor egy kicsit féltették tőle lányukat.Végül rájöttek,hogy Zoltán nagyon szereti a lányukat és,hogy sohasem lenne képes bántani.


~ ღ~Eℓőтöятéиєтє~ ღ~
1995 április nyolcadikán látta meg a napvilágot a Váci korházba.A szülei nagyon örvendtek neki,nagyon bájos kisbaba volt.Három éves volt,amikor a szülei úgy döntöttek,hogy elköltöznek Udvarhelyre,mert az édesapja felöli nagymamamája ,akit nagyon szeretett,hirtelen lebetegedett.Gyorsan a segitségére kellett sietniük,s gondját kellett viseljék neki.A lány ott kezdte az ovodát,igy sok barátra tett ott szert.A szomszédban is sok barátja volt,akikkel nagyon sokat játszodtak.Nem telt el olyan nap,hogy ne futottak volna össze egy jó kiadós játékra.Kilenc és fél éves volt,amikor a szülei úgy döntöttek,hogy ’itt az idő’.Leültek,és elmondták neki,hogy az édesapja,Zoltán varázsló.Előtte az édesapja csinált furcsa,természetfeletti dolgokat,de Jeny csak azt hitte képzelődik.Az édesanyja varázstalan ember,így a lány csak félvér.Nagyon könnyen megbarátkozott a gondolattal,hogy valójában mi is ő,sőt egy részből örült is neki.Azt ios közölték vele,hogy nemsokára a Martionba fog járni,így az édesapja tanított neki egy-két dolgot.Indulása előtt egy hónappal azonban nagy tragédia történt.Jeny nagymamája eltávozott.Ez annyira megviselte a lányt,hogy egy hétig hozzá sem lehetett szólni.Csak ült a szobájában és sírt.Úgy érkezett ide,hogy új életet kezd,de a régi ,fájó sebek megmaradtak benne.

~ ღ~Küℓsєנє~ ღ~

Kívülről eggyáltalán nem egy tizenkét éves lánynak néz ki.Egy évvel legalább nagyobb mutat, mert elkezdett domborodni s öltözete is más.Ha komoly arcot vág vagy dühös egy nagyképű,magánakvaló,elkényesztettett lánynak tűnik,pedig éppen ennek ellentkezője Jeny.Általában mosolyogni szokott,s ilyenkor látszik annak aki valójában ő.

~ ღ~Bєℓsєנє~ ღ~

Irtó rendes,kedves,barátságos,megértő,tiszta szívű lány,mégha nem is annak látszik.Pedig nem csak azokkal kedves,akiket szeret.Ha kihozzák a sodrából(amihez sok kell) rettentő gonosz tud lenni.˛˛Hogy férhet ennyi gonoszság e pici lányba?``-kérdezte egyszer az édesanyja,amikor Jenyből előjött a szörny.Életében előszőr s reméli,hogy utoljára.Nagyon akaratos kis csemete, mindig kiáll a maga igazáért,illetve a barátaiért is,de csak ha igazuk van.

~ ღ~A нáziáℓℓαтα,Picúя~ ღ~

Ő egy Bichon Havanez kiskutya.Tizenkettedik szülinapjára kapta a lány a szüleitől.Nagyon szép fehér szörzette van neki és fekete gombszeme.A Picúr névre hallgat,mert olyan aprocska.

Kedvenc...:
Itala:Fehér forrócsoki
Étele:Sültkrumpli
Színe:Rozsaszín♥
Állata:Kutya
Virága:Rózsa
Könyve:Vámpiros könyvek
Sportja:Jégkorong
Tantárgy:Mindegyiket szereti
Országa:Egyiptom
Hónapja:Április
Évszakja:Nyár
Városa:Sok van
Helye:Minden,ami csendes
~ ღ~Szöveges ÁV karakterlap:
Fizikum: Nem lehet róla azt mondani,hogy izmos lenne,de szokott sportolni.(7-8,közepes)
Ügyesség: Ügyes,ha odafigyel,de ha nincs olyan kedvébe,akkor annyira ügyetlen,hogy a simma földön is megbotlik.(5,gyenge)
Akaraterő: Az van neki a legtöbb.Ha valamit akar,akkor azt biztos,hogy eléri,de figyelembe veszi,hogy mi módon éri el,azt amit szeretne.(10,nagyon jó)
Megjelenés: Mindig kedvesen jelenik meg.Sose jelenik meg bátortalanul,mert akkor látják,hogy bátortalan s kihasználják.(6-7,közepes)
Észlelés: Amint valamit meghall,az agya egyből észlel s máris cselekszik.(9,elég jó)
Varázslás: Elég jól megy neki.Szeret tanulni.Akármit meg tud csinálni,ha gyakorolja.(7-8(elég jó)

Élete a Martionba:

”Amikor megérkeztem nagyon félénk voltam.Próbáltam legyőzni ezt a félénkséget és megismerketem sok kedves emberrel.Barátokra tettem szert,akikkel nagyon jól mulattam egyes dolgokon.Nagyon jól teltek hónapjaim,de egyszer csak történt valami rossz is.Tudtam,hogy nem lehet minden tökéletes,de erre nem számitottam.Barátommal,Arszlán Attilával az erdőbe mentünk,teliholdkór.Leültünk,mert beszélgetni szerettünk volna.Egyszer csak valami furcsa zajt hallottunk.Mintha valaki járt volna ott.Ekkor odafutott hozzánk Timót Lilla,aki egyedül szeretett volna lenni és bement az erdőbe.A zaj hallatára odasietett hozzánk,hogyha netalán valaki van ott,akkor együtt találjon minket.Jól sejtettem,hogy valaki van ott.Vagyis nem valaki…hanem valami.Egy farkas volt az.Előszökott a bokor háta mögül,egyenesen Lillára.Elakarta harapni a torkát,de ekkor jött Csanád és egy bűbájjal a karkast hátradobta.A farkas Lillának igy is elkapta a combját és jól beleharapott.Eközbe jött egy másik farkas is,aki ránk támadt.Mi ott ültünk a fa alatt és próbáltunk segíteni,de amikor Attila egy átkot akart volna rászorni a farkasra,akkor a másik farkas eltörte Attila kezét,aki nyomban a földre esett.Leakartam gugolni,hogy megnézzem milyen baja lett,de ekkor valami hatalmas fájtalmat éreztem a ball arcomon s nyomban ájultan a földre estem,Attila mellé.Másnap reggel a gyengélkedőn ébredtem,s nem tudtam,hogy mit keresek ott.Attila elmesélte,hogy a farkas megkarmolta az arcom.A ball arcomon a homlokomtól egészen az államig hatalmas fájó,lüktető,érzékeny seb van.Még most is fáj,de szeptember végére már meggyógyul.Próbálom elfelejteni ezt s boldogan élek itt tovább.


~ ღ~ иєм ναgуσк нєяcєgиő éѕ єz иєм єgу тüи∂éямєsє, єz иєм нσℓℓywσσ∂,csαк єgу кicsi νáяσs,áℓмσ∂σzтαм мiєℓőтт єℓмєитéℓ és csєявєи нαgутáℓ…∂є мσsт мáя тúℓ кéső, нσgу єℓנöננ éятєм α fєнéя ℓσνα∂σи ~ ღ~

//User:16 éves Erdélyi lány.A kari nagyon hasonlít a lányra.Ha valamit szeretnél akkor msn-em: mimike.mimi@yahoo.com//

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
Farmer, magassnyakú rózsaszín pulóver, szőrmés mellény, sál, sapka. Lábán világos rózsaszín mamutcsizma. Hülyéses öltözet. Kezében egy könyv. Olvasni támadt ma kedve.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.03.12. 19:06:04

Üzenet küldése