A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nagy Laura

 
Beosztása: A Rumoshordó alkalmazottja, pultos
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: október 12.)
Testalkat: Nőies és formás idomokkal rendelkezik, alakja csinos és igazán „kimagasló” személynek számít a maga 176 centijével. Sokaknak még a vékony és gyenge jelzők is eszükbe juthat, de… a látszat néha csal.
Vonások: Fiatalos és igazán nőies, de nem feltűnő vonások; látszik rajta, hogy a 30-hoz már közelebb van. Arcának bőre feszes, apró szeplőkkel tarkított, amiket sokszor a smink elfed. Arcához tökéletesen passzol a szeme és orra.
Szem: Szürkés kék szemek, átható tekintettel. Rossz kedv esetén gyilkos eszköznek hatnak, de tudnak felszabadult vidámságot is árasztani illetve komolyságot.
Haj: Barna, dús és hosszú haj, ami olykor vöröses és/vagy világosabb színűnek tűnik a napon. - Eredeti hajszíne szőke volt... jó pár évvel ezelőtt.
Általános öltözet
Az évszakoknak, azon belül az alakjának és alkatának is megfelelően öltözik, habár télen sokszor úgy tűnhet, hogy nincs eléggé melegen felöltözve…
Munkában és munkaidőn kívül többségében kényelmes ruhadarabokat visel, ami azért vonzza a férfi szemeket; csinos nők, kevés vagy alakjukhoz illő ruhákban képesek vonzani a fogyasztókat egy pubba. - Még élvezi is, ha páran legeltetik rajta a szemüket.
Stílus terén tartja azt, ami illik a pub hangulatához.
Nagyon szereti a kiegészítőket; szinte mindig lehet rajta látni (pl.: karkötők, nyakláncok, fülbevalók). Hosszú ujjain a körmök mindig ápoltak és valamilyen színben pompáznak, továbbá jellegzetes, kellemes parfüm illat veszi körül, mindig!
Ritkán bár, de megesik, hogy nőiesebb és csinosabb ruhadarabokban is látni, ilyenkor kicsit meginog az ember; „ez a nő tényleg az akit korábban a Rumoshordóban láttam a pult mögött?”
Nem mintha smink nélkül nem lenne bájos, csinos arca vagy bőre, de az esetek többségében sminkeli magát. Megszokás. Kék szemei szinte mindig füstösre vannak sminkelve, ezzel hangsúlyozva azokat.
Magassarkúban és lapos talpú cipőkben egyaránt magabiztosan és könnyedén lépdel, s habár magas nő, a legkisebb gondolkodás nélkül bujtatja lábait egy magassarkú cipőbe.


Első benyomás, kisugárzás

„Az Élet c. darabban sokáig csak statiszta voltam… de végül egy kemény szerephez jutottam.”

Első látásra kételyeket ébreszt az emberben, hiszen magas, de nőies és csinos. Van, aki törékeny modellnek gondolja, egy könnyen leszakítható virágnak, ám ha olyan a helyzet, akkor megmutatkozik az is, hogy mindez csupán látszat, s valójában egy magát megvédeni képes, erős, képzett(?) személy bújik meg a felszín alatt, akiben erősen jelen van a túlélési ösztön. Egyáltalán nem könnyű kirabolni, megfélemlíteni; nem az a fajta, aki egykönnyen feladja a harcokat, legyen az fizikai vagy lelki.
A beszélgetések során az első, ami feltűnhet, egy erős szláv akcentus, amivel a magyart beszéli.
Ropognak az „r” betűk, a „gy” és „ty” betűin érezhető, hogy „dj” illetve „tj” betűkből hozza létre. Van néhány szó, ahol a sima „e” betűk helyett „je”-t ejt. Idegességében szokása anyanyelén (oroszul) vagy angolul káromkodni, továbbá, megesik, hogy ha gyorsan kell válaszolnia „igennel” vagy „nemmel” akkor az orosz megfelelőket használja. (Da - igen, Nyet - nem.)
A beszéd során a szavakon belül néhány hangsúlyt rossz helyre tesz, de ettől függetlenül érthető, csupán azt az érzést erősíti az emberekben, hogy Kelet-Európából jött és az anyanyelve valamilyen szláv nyelv.
Az ismerkedési fázisban, sokakban egy kedves, jószívű és talán butuska(?) nő képe körvonalazódik.
A pult mögött igazán jól teljesít; beszélget a vendégekkel, itatja őket, megértően bólogat és helyesel, amikor azok a világ és az élet kegyetlenségéről beszélnek. Szereti ezt a posztot, legfőképp azt, amint az alkohol a fejbe szállva nyitott könyvvé változtatja az embereket.
Zárkózott és sosem mond többet, mint amennyi szükséges. Ebből következik, hogy nagyon közel kell lennie valakinek hozzá, ha azt akarja mondani, hogy ismeri. Eddig csak egy ember van az életében, aki sokkal többet tud róla, mint az átlag emberek.

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák II. csapat

Leírás

Neve: Nagy Laura
Született: Debrecen
Születési dátum: 1985. október 12.
Anyja neve: Kovács Anna
Apja neve: Nagy József
Tanult: Martion Mágustanoda
Foglalkozása: Pultos a Rumoshordóban
Beszélt nyelvek:Angol, Magyar, Orosz

* Eredeti hajszíne szőke, de 16 éves kora óta festett barna.
* Ért a fegyverekhez és magát is meg tudja védeni - nem KravMaga mester, de nagyon ügyesnek kell lennie ellenfelének, ha győzedelmeskedni akar.
* Eliánhoz hű
* Varázslás téren nincs a toppon.
* Hobbi: nyelvtanulás, sport, varázslás felelevenítése
* Erős akcentussal beszél magyarul

Drága Édesanyám!

Remélem, Veled minden rendben van és Téged nem találtak meg azok, akik elől nekem menekülnöm kellett. Bocsánat, amiért olyan gyorsan összepakoltam és egy szót sem mondtam arról, hogy mire készülök. Nem volt időm a magyarázkodásra.
Egészséges vagyok, élek, van munkám és az életem jobbra fordulni látszik.
Egy darabig még biztonságban vagy Moszkvában, de nagyon szépen kérlek drága Édesanyám, hogy válts jegyet Pétervárra, Volkova nagyihoz, hiszen előbb vagy utóbb, nálad is keresni fognak azok, akik miatt menekülőre fogtam.
Most már belátom, hogy anno rossz utat választottam, - sajnálom, hogy nem hallgattam rád… megmondtad, hogy nem lesz jó vége. Azt hittem, hogy a könnyebb utat választva egyszerűbb lesz, továbbá, hogy annak a csoportnak/családnak a tagja lettem. Már látom, hogy nem, hogy csak egy eszköz voltam a számukra.
Egy darabig még biztosan nem fogsz látni, de igyekszem hírt adni majd magamról. Nem fogom leírni, hogy mit csinálok és hol. - Nem kockáztathatom meg azt, hogy bárki megtudja, hogy hol is vagyok;a levél pedig rossz kezekbe is kerülhet.
Kérlek, mihamarabb menj Pétervárra… én meg majd... egyszer csak kopogtatni fogok az ajtón és akkor majd elmagyarázok mindent.

Szeretlek anyu, vigyázz magadra!
Anna P. Volkova

Gyerekkor:

Fiatal évek:

A közeli múlt:

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.15. 00:34:54


Ez a karakter rendelkezik egy Démon nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése