A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nagy Péter

 
Beosztása: A Pirított Zsemlekocka tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 38 (születésnap: március 26.)
Testalkat: Szálkásan izmos, aránylag magas a maga 183 centijével.
Vonások: Erős arc -és állkapocscsontja sokszor túl komolynak mutatja, de egy mosoly könnyen feledteti a kemény vonásokat.
Szem: Mandulavágású, nagyon sötétbarna, szinte már feketének is mondható.
Haj: Rövidre vágott, szintén sötétbarna.
Általános öltözet
Legtöbbször farmer és hozzá passzentos ing, amit felhúz, de sokszor látod őt öltönyben. Azon fazonok állnak jól neki, ami egy kissé szűkített, és így jól mutatnak benne széles vállai. Lazább napokon megengedi magának a póló viseletét is, de szereti elegánsabbra venni a figurát.
Első benyomás, kisugárzás
Komoly, olyan tipikus üzletember kinézetét kelti benned. Kifejezetten intelligensnek tűnik, már csak abból is megállapítod, hogy rávetsz egy pillantást. Erős vonásai ellenére, vagy pont emiatt nagyon megmarad az ember emlékezetében minden vonása. Nem tűnik ellenszenvesnek.

Leírás

Előtörténet
Elsőnek érkezett a Nagy családba. Márton és Angéla Budapesten telepedett le, majd két évre rá érkezett egy testvér, Tamás. Civakodós gyermekkoruk volt. Sokat verekedtek, bár inkább az lett volna meglepő, ha nem teszik. Volt itt orrtörés, nyílt sebek, meg minden, ami egy fiús családban előfordulhat. Ettől függetlenül jó kapcsolatot ápol öccsével.

Martioni évei hamar elteltek, Karpena Kristóf ösvényén járta ki mind a hat évfolyamot, és utána az ELTE - Turizmus és vendéglátás karán tanult tovább. Sosem volt egy jó mágus, minden ehhez való érzéket öccse "kaparintott" meg, így nem is akkora érdeklődéssel a mágikus szakok iránt. Mindig úgy képzelte el az életét, hogy majd lesz egy saját tulajdonú étterme, és boldogan él amíg meg nem hal.
Ehhez képest sokáig csak felszolgáló volt a Gundelban, és semmi előrelépés nem bizonyult az elképzelései irányába.

2011-ben jött az áttörés, mikor saját lábakra tudott állni, és megnyitotta a Pirított Zsemlekocka nevű étkezdét.
Különleges ételeket szolgálnak fel a vendégek számára. Többnyire a legfurább párosításokat rakják össze, amit el lehet képzelni, mégis működik a dolog! Banános-csokis pizza? Igen, van az étlapon. Paprikás-zsályás leves? Azt is megtalálhatod!
A legkülönfélébb ízvilág működik együtt azért, hogy elkápráztassa az éhes fiatalokat, turistákat és itthoni lakosokat.

Családias légkört teremt vendégei részére, gyors kiszolgálást és feledhetetlen pillanatokat ígérve mindenki számára. Mágusok és talanok egyaránt látogathatják a helyet, ami a Deák Ferenc tér környékén található meg. Nyáron kinti kert résszel bővül ki, télen (és persze nyáron is) bent lehet helyet foglalni, aki épp nem elvitelre kéri a menüt.
Árkategória alapján teljesen normális, és megfizethető. Ahhoz képest, hogy finom ételeket szolgálnak fel valóban pénztárcabarát. Minden egyetemista vagy csak kis diák kedvence! Ne legyen meglepő, ha azt hallod az utcán egy párbeszéd kapcsán, hogy "Hova mentek? - Megyünk a Zsemlébe!"

Ami pedig a magánéletét illeti... jelenleg épp egyedülálló, minden idejét az újabb falatozó megnyitásával járó procedúra tölti ki. Persze nem zárkózik el a lehetőségek elől, de kifejezetten nem keresi azt a nőt, akit majd feleségül vehetne...

Karakterkép: James Franco


Aktuális állapot:
Nyakában messziről felismerhető a katonaság, rendőrség által saját nevével és adataival jelzett dögbiléta. Mágialátók számára egyértelmű, hogy fókuszeszközként szolgál.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.12. 22:42:17

Üzenet küldése