A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nagyidai Sára

 
Beosztása: Borász

Nem:
Életkor: 29 (születésnap: november 27.)
Testalkat: Nem túl magas, és a lábai sem hosszúak, bár ahol kell, ott szépen kigömbölyödött, a kelleténél talán kicsit jobban is: némi nasi pocak befigyel nála, bár ha odafigyelne az étkezésre, az is hamar eltűnne onnan.
Vonások: Hiába van felnőtt korban, a gyermeki vonások nem tűntek el arcáról, melyre rátesz egy lapáttal fitos orra és alul csálé fogsora. Nem vészes egyébként, de egy szabályozás ráférne, csakúgy, mint két metszőfogára, ami miatt gyakran csúfolták egérkének az iskolában. Viszont ha mosolyog, egészen aranyos kislányt láthatunk magunk előtt, akinek arcáról a lelkesedéstől kezdve a haragig minden leolvasható. Sára mindenki számára egy nyitott könyv.
Szem: Barna. Tekintete nyílt és érdeklődő, mindent tudni akar. Ha beszélnek hozzá, sűrűn pislog és nagyon figyel, hogy mindent megjegyezhessen.
Haj: Hosszú, világosbarna lobonc, napfényben vöröses árnyalatúnak tetszik.
Általános öltözet
Kényelmes és praktikus. Ha Villányban van és segíteni kell, a szakadt farmer és kockás ing az alap, az üzletben egybe ruha, esetleg szoknya blúzzal, utcára pedig mindig olyat vesz fel, ami célállomásától függ: ha sétál, sortot vagy farmert húz, ha munka miatt kell menni, inkább szoknyában látni.
Első benyomás, kisugárzás
Sokat fecseg, kíváncsi és szókimondó, amit sokan nem tolerálnak, de ha közelebbről megismerik, rájöhetnek, Sári nem rosszindulatú, egyszerűen csak érdeklődő. Beszéde sem teszi őt a legmegnyerőbb emberek közé, de ez is elnézhető, ha megtudják, falun nőtt fel és ott nem elsődleges szempont a retorika.

Leírás

1988 őszén született Villányban, szülei, nagyszülei és már az ő őseik is borászattal foglalkoztak, nem volt hát kérdés, hogy Sárának is ezzel kell foglalkoznia a későbbiekben. Nővére négy, bátyja két évvel idősebb nála és szintén a családi vállalkozásban dolgoznak.
Kicsi kora óta besegített, főként a szőlőben, hiszen nem csak a szüret idejére fogták be a gyerekeket, egész évben munkálni kellett a tőkét. Mikor testvérei a Martionba kerültek, egyedül maradt otthon, de még így is nagy lelkesedéssel vetette bele magát a munkába, nagyon szeretett édesapjával kijárni aki rengeteget tanított neki a borászatról. Legkisebb létére ő bizonyult ebben a legtehetségesebbnek, nővére könyvelő lett aki ezzel tud besegíteni, bátyja azonban, aki mindig is utált kint dolgozni, gemmárius lett és a mai napig ódzkodik az ezzel járó kemény munkától.
Édesapja nem akarta beíratni a Martionba, mivel túl nagy haszna volt otthon, de édesanyja addig győzködte, míg nagy nehezen rábólintott, így 1999-ben a Karpenába került. Mágiájában nem mutatott kiemelkedőt, az elméleti tárgyak is nyögvenyelősen mentek neki. Gyakran csúfolták beszéde miatt, amit ő megtorolt, sok büntetőmunkát szedve ezzel össze, végül 2005-ben csak sikerült befejeznie az iskolát és boldogan tért haza Villányba, ahol ismét belevethette magát a borgasztronómiába.
Szépen virágzott a kis üzlet, mígnem 2010-ben édesanyja elkapott egy súlyos betegséget és rövid lábadozás után meghalt. Apja a mai napig nem heverte ezt ki, sokáig hanyagolta a földeket is és minden munka a lányra szakadt. Testvérei gyakran hazalátogattak, próbálták a férfit kihúzni a depresszióból, aki nélkül a vállalkozás bevétele megcsappanni látszott. Két évvel később Sári, megelégelve az örökös gyászt, hatalmas családi veszekedést robbantott ki: vagy bezárnak és eladják a az ültetvényt, vagy kezdenek magukkal valamit mielőtt a bank elárverezi mindenüket. Talán ez ébresztette rá apjukat arra, hogy lépni kell, és beleegyezett az üzleti bővítésbe: Sári nővére Villányban marad, míg a lány felköltözik Pestre, ahol nyitnak egy kis üzletet a forgalomnövekedés reményében. Csak saját készítésű borokat forgalmaznak.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.10. 15:29:16

Üzenet küldése