A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Natalja Alekszandrova Kaminszka

 
Beosztása: Díszlettervező, festő
Nem:
Életkor: 34 (születésnap: augusztus 20.)
Testalkat: Alacsony, nőies idomokkal megáldott teremtés.
Vonások: Kissé kislányos arcvonásai miatt mindig a koránál fiatalabbnak nézik.
Szem: Nagy, csodálkozó kék szemével nagyon naivnak tűnik
Haj: Gyönyörű, hátközépig érő természetes vörös hajzuhatag.
Általános öltözet
Kedveli a tiszta, pasztell színeket, a sárgát, a kéket és a rózsaszínt, és mind jól is áll neki. Legtöbbször ruhácskákban vagy vidám, mintás pólókban látni, ha épp dolgozik.
Első benyomás, kisugárzás
"Olyan valaki volt, akit a férfiak szerettek volna magukhoz ölelni, a nők megcsodálni, a gyerekek pedig imádattal nézni. Olyan anyagból gyúrták, mint az álombeli hercegnőket." //Danielle Steel//

Leírás

Kedves Naplóm!

A Papa ma eljött a kiállításom megnyitójára! Annyira szép volt! Ott volt még a mágikus miniszterelnök is! Olyan boldog vagyok, nem tudok betelni a világ szépségével!
Kedves Naplóm!

Sok minden történt legutóbbi bejegyzésem óta. Nagyon gonosz, gyűlölködő kritikákat kaptam. Azt mondják, semmit sem tudok a világból, mert a gazdagok és szépek életét élem, nem is láttam még semmit! Pedig én beutaztam Papával a világot! Voltam Kínában, Amerikában, Mexikóban és még Franciaországban is töltöttem egy szemesztert! Miért ne ismerném én a világot úgy, mint bárki más?

Kedves Naplóm!

Úgy döntöttem, hogy nem élek így tovább. Megmondtam Papának, de ő nagyon ellenzi. Azt mondja, túl törékeny virág vagyok a télhez. De én mégis eldöntöttem! Úgy fogok élni, mint az egyszerű emberek, egyedül akarok boldogulni, tapasztalatot szerezni, hogy Papa büszke lehessen rám, és hogy legyen súlya a művészetemnek... Kiköltöztem egy kis házikóba a vadon szélén. Itt nincs pláza, és nincsenek városok. Éjszakánként furcsa morgásokat hoz időnként a szél az erdő felől, de ez is része az újnak! Olyan gyönyörű a hold! Holnap kimegyek arra a kis tisztásra, hogy festhessek...

Kedves Naplóm!

Menekülnöm kell! Nem kaphatnak el, nem, én nem akarom! Nem merem leírni hova megyek, félek hogy elhagyom és megtudja. Nem tudok elrejtőzni előle! Félek hogy megtalál! Oda megyek ahol a két folyó táplálja az országot, ami önmagával határos. Bárcsak Papa tudna segíteni!


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.19. 00:20:52

Üzenet küldése