A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Netter Belián

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: március 17.)
Testalkat: Nyúlánk alkatú, magas férfiú. Első pillantásra talán ki sem néznéd jelentős erejét, azonban másodikra egész biztosan nem téveszt meg.
Vonások: Nem egy markáns jelenség, mondhatni egy a sok közül a tömegben.
Szem: Határozottan és egyértelműen zöld.
Haj: Sötétbarna, lehetetlenül göndörödő fürtök.
Általános öltözet
Valamilyen kényelmes nadrág, amiben könnyű a mozgás, és nem túl szoros póló.
Első benyomás, kisugárzás
Civilben igazán laza, sokat hallani nevetni, érezni azért rajta, hogy nem a felső tízezerből vetette eléd a sors. Munkaügyben jóval komolyabb, látni rajta, hogy tettre kész, gyorsan vág az esze, és bárhol, bármi is történjék, mindig ott áll az élvonalban.

Leírás12

Salgótarjánban született 1989-ben a Netter család második fiú gyermekeként. Őt négy év múlva követte egy újabb gyerek, ezúttal egy lány, Adriána.

A környék, amelyen a három testvér felnőtt a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető sem gyerekbarátnak, sem biztonságosnak. A drog, a késelés, a komoly italozás már egészen fiatalkoruktól ott volt a környezetükben, körülöttük, a mindennapjaikban.
Tizenhárom éves korában kapta az első szál cigijét a bátyjától. Valahogy az az első időszak nem fogta meg kellőképp a fiút, bár nem is rohant olyan hévvel lefelé a lejtőn, mintha otthon járt volna gimnáziumba. Az évek során viszont valami szöget ütött a fejébe. Ma már, felnőtt fejjel azt mondja, hogy a felelősségérzete kezdett igazán formát ölteni, és az kezdte el a helyes útra terelgetni, méghozzá leginkább a húga irányába érzett féltése. A bátyja mindig is rossz társasában forgott, nem volt ez másképp a végzése utáni években sem. Sajnos a húga sem kerülte el ezt az utat.

Az igazi fordulat az életében nem sokkal a felsőoktatási felvételije előtt következett be. A húga mindig is labilis jellem volt, ahogy az édesanyjuk is. Őt sokkal mélyebbre rántotta a rossz környezet, a nem megfelelő társaság, mint Beliánt. Az egyik hosszú hétvégén a szülők - mint oly sokszor máskor - magukra hagyták gyermekeiket a családi fészekben. Beliánnak kellett vigyáznia kishúgára. Korábban az est folyamán nagy veszekedés támadt belőle, hogy nem akarta elengedni Adriánát az egyik mágus barátja házibulijába, ezért ő duzzogva vágta be a szobája ajtaját. Természetesen kiszökött. Mikorra Belián megtalálta, a lányt egy fal mellett lecsúszva, eszméletlenül találta. Persze azonnal a Főnixbe vitte, azonban a kárt helyrehozni már nem tudta... A lány pszichéje nem bírta az erős, mágikus drog hatását. Nem halt meg, de az éber kóma állapotába került.

Bár döntésében nem volt biztos, felvételijét végül a Königre adta be, és az első éve után már kifejezetten jó vette az akadályokat. Bár mindig is voltak elméleti nehézségei, szorgalommal pótolta azt.

Kiváló diplomája után jelleméből adódóan egyértelmű volt számára, hogy a gyors reagálású osztag tagja akar lenni. Eleinte persze csip-csup ügyeket osztottak rá, de ő már terepre kívánkozott, amely kívánságát 2014. március első hétvégéjén teljesítettek is.
Kifejezetten példás munkaerő, mondhatni igazi good guy. Gemmáriusi berkekben gyakran hallani a "Bezzeg Belián" frázist, mivel ha feladat teljesítésről van szó, mindig az élvonalban van. Ezért talán a háta mögött időnként megszólják, de egyáltalán nem a karót nyelt alkat.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.02. 22:53:57

Üzenet küldése