A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Netter Eszter

 
Beosztása: Színházi látványtervező
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: október 18.)
Testalkat: Éppen súrolja a százhatvan centit, kerekedik alul-felül, pont ott, ahol kell.
Vonások: Hegyes az orra, és az első két foga kissé nagyobb a kelleténél, de nem nevezhető csúnyának - a megfelelő sminkkel kifejezetten csinos.
Szem: Távol ülő, sötétkék szempár.
Haj: Világosbarna, árnyalata a Nap erősségétől függően változhat. Nem göndör, nem kifejezetten egyenes, hanem az a bosszantó átmenet, amit igazán nehéz kezelni.
Általános öltözet
A farmernadrágokat részesíti előnyben, szoknyát ritkán vesz fel. A kényelem az elsődleges szempontja. A túlzottan lányos dolgokat nem kedveli - például rózsaszín ruhája nincsen, és biztosan nem fogsz masnit látni a hajában.
Első benyomás, kisugárzás
Nagyon kritikusan szemléli a világot, ez általában az arckifejezésein is meglátszik. Mosolyog, mégis úgy érzed, hogy inzultálni akar. Valószínűleg jól gondolod. A hozzáállása mindenhez szkeptikus, sokszor üt meg gúnyos hangsúlyt. Ha vevő vagy az ilyesmi humorra, akkor kellemes társaság lehet, ha érzékeny a lelked, nem ő a te embered.

Leírás

Leírás


Százhalombattán született mágus családba, három évvel nővére - Reni - után. Semmi különleges nem volt az életében, kiskorában igyekezett mindenben utolérni, és túlteljesíteni a testvérét. Mivel nem igazán sikerült ez, pubertás kezdetén fel is adta, sőt, inkább mindent máshogyan szeretett volna tenni, mint Reni. Ebben többek közt az is segítette, hogy a Lelkek Tükre a Karpenába osztotta be, míg nővére a Lortonba került.
Nem volt valami népszerű, központi figura, nem üzemeltetett pletykavonalat, és nem is pasizta szét az agyát. Viszont nem is a sarokban egyedül ücsörgő típus volt, megvoltak a saját kis barátai.
Sosem volt valami nagy mágus, a Martion elvégzése után látványtervezőnek ment, amit utána tovább is vitt mesterszakra - színházra specializálódva. 2010 óta dolgozik az Üvegpalotában, eleinte még csak amolyan segédféleként, kisebb produkciókat bíztak csak rá, mostanában kap már saját darabot is, bár még nem fősávban. A kritikusok általában kedvelik a kreativitását, jók a visszajelzések - kivéve a nagyon konzervatív egyedeknél, tőlük sokszor megkapta már, hogy túl merész.
Családjával egyébként jó a kapcsolata, még ha direkt módon ritkán is mutatja ki. Nagyon szeret például a nővérénél babázni az ikrekkel.
2015 vége óta pedig már egészen komoly párja is van - hiába igyekezett nem utánozni nővérét, sikerült kifognia egy GyROszost. 2017-ben még igent is mondot végre Beliánnak. 2019 szeptemberére tűzték ki az esküvőt...Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.30. 00:06:06

Üzenet küldése