A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Neumann Áron

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 24 (születésnap: március 07.)
Testalkat: Átlagos magasságú, sovány fiatalember. Nem az izmaival fog kitűnni a tömegből.
Vonások: Arca hosszúkás fél hosszú haj keretezi, vonásai markánsak. Orra enyhén görbe.
Szem: Kék, világos bőrének és sötét hajának köszönhetően szinte világít.
Haj: Barna, félhosszú, mindig gondosan rendezett. Kissé feminim hatást kelt vele, hiszen sokszor tarkójáig lenöveszti.
Általános öltözet
Stílusa igen változatos, nem skatulyázza magát zenei ízlés vagy hasonló alapján, viszont gondosan ügyel az aktuális trendekre, és többször aszerint választja meg ruházatát.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves arc, huncut mosoly, csillogó szemek. Aranyosnak gondolhatod első ránézésre, ennek ellenére nem egy segítőkész, vidám, romantikus fiúval van dolgod. Ő inkább a csínytevő fajta, aki folyton ugrat, piszkál, bajt kever.

LeírásÁron az 1996. év harmadik havának elején látta meg a napvilágot Budapesten, s általa bővült a család négy tagúra.
Szülei, Neumann Károly (a mágusvilágban méltán híres védőügyvéd) és Neumann-Vitéz Angelika (A Főnix Könnye Ispotály egyik nővére). A család része még bátyja, Neumann Dénes, aki egykoron Martionos, majd később Königes diák volt. Az egyetemet sikeresen elvégezve pedig smaragd fokozatú gemmárius lett.
Áron gyermekkora igen egyszerű volt, hiszen jó módú családban nőtt fel. Sosem nélkülözött, hisz számára természetes volt, hogy apuci pénze mindig a zsebében lapul, s amit a száján kiejtett az előtte termett. Személyiségét nagyban befolyásolták a gyermekkorban átéltek. Édesanyja folyton babusgatta, nem akarta, hogy Dénes után ő érte is aggódnia kelljen. Édesapja mindent meg akart adni a családnak, így hamar kialakult nála, hogy amit akar, azt megszerzi/megkapja.
Kisiskolás éveiben sokszor került bajba a Martion falain belül, hiszen mindig a zűrösebb körökre korlátozódtak a baráti kapcsolatai. Kicsapásig szerencsére egyetlen esete sem fajult, hiszen édesapja mindig kihúzta a csávából, annak ellenére, hogy egyszer sem mulasztotta el megróni fiát, szégyent hoz jó hírű családjukra.
Szerencsés élethelyzetének és elkényeztetettségének köszönhetően gyermekkora óta rendkívül türelmetlen, “adj uram isten, de rögtön” típus, valamint igen akaratos és makacs. Szülei igyekeztek megzabolázni, de sosem sikerült igazán. Idővel persze elevenjébe találtak, és sikerült megtalálni a gyenge pontját, amivel kordában tudták tartani. Apja megvonta tőle anyagi forrásait, egyetemre kényszerítette. Ugyan sosem tartozott az éltanulók közé - annak ellenére, hogy igen tehetséges mágus -, mégis sikerült jó helyet intézni neki az ELTE elméleti mágia karán, jogi szakirányon.
Nem igazán élvezte soha, ha bekorltozzák, így apja tudtán kívül saját “vállalkozásba” kezdett. Mivel született levegő mágus, mindig is csínytevő fajta volt, illetve bátyja foglalkozásából adódóan is ellesett egy két trükköt, tolvajlásra adta a fejét. Nem piti bűnöző, és nem is a háttérben sikkasztó egyén. Ő az a személy, akiről civilben senki nem mondja meg, hogy miből is van a pénze, hiszen apja vagyonára gyanakodnak - aki valóban támogatja, ha kicsi fia jól viselkedik -, az alvilág berkeiben viszont tisztában vannak vele, hogy ez a kölyök az, aki szép summáért minden megbízását sikerre viszi...
Átalakítás alatt.

Karakterkép: Andy Biersack


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.04.01. 19:41:14

Üzenet küldése