A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nicodemo Alinari

 
Beosztása: a Mráz Kálmán Internátus tanára, az Alinari Press vezérigazgatója
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: május 09.)
Testalkat: 190 centije, 75 kilogrammja és kidolgozott izmai mind kemény munka eredménye.
Vonások: Hamisítatlan olasz bronzos bőrszínével, markáns, férfias állkapcsával és szinte vonalzóval húzott vonásaival.
Szem: Kifejezetten sötét barna.
Haj: A legújabb divat szerint vágott oldalt rövidebb, középen hosszabban hagyott, világosabb színű melírral.
Általános öltözet
Nem kizárólagos az öltöny, könnyedén megeshet, hogy hétköznapibb darabban is látni, de mindenképp finom és elegáns az anyag és a forma.
Első benyomás, kisugárzás
Üzletfelek, kollégák: Erős kézfogás, komoly arckifejezés. Fiatal, túl fiatal ekkora sikerhez. Mégis van a szavaiban valami, amitől hiszek neki, ha azt mondja, megéri odafigyelni rá.
Magánember: Végtelenül udvarias, az ajtót is kinyitja a hölgyek előtt. Az arca komoly, kifinomult ember képét sugározza, ahogy a szavai is. Még a mosolyában is van valami kimért.

Leírás

Alinari Press

2010 közepén jelent meg először az olasz piacokon a cég neve. Igen hamar küzdötte fel magát az ismeretlenségből a folyóirat kiadással foglalkozó cég. Egy évvel később, 2011-ben került az ellenőrzése alá az egyik nagyobb olasz, mágikus lap kiadása, 2012-re pedig már fél tucat lap megjelenéséért felelt, amelyekből kettő nemzetközi. 2014. januárjában indult el elektronikus webújságja, amely több témakört ölel fel (bulvár, üzlet, kritika).
 • Üzleti élet

  Nehéz meghatározni, pontosan mitől is ilyen sikeres. Kétségtelen, hogy az üzleti érzéke páratlan, és sokan hallgatnak a szavára, született vezető. Valószínűleg az sem hátrány, hogy a külseje és a megjelenése is mindig kifogástalan, akár egy olasz divatmagazin címlapjáról is lesétálhatott volna. Fiatal kora ellenére határozott, tapasztalt üzletfél benyomását kelti, a befektetői nem csalódnak, ahogyan az olvasói sem.

 • Jellemrajz

  Nehéz őt jellemezni, ahogy nehéz őt megismerni is. Szigorú, kemény benyomást kelt, mint tanár és mentor, a tökéletesség nála kardinális kérdés. Szereti a kezében tartani a dolgokat, meg vannak a maga metódusai, de képes alkalmazkodni, ha arról van szó. Az élete és az étrendje is hasonlóan megtervezett, irányított, szigorú vegetáriánus.


 • Kapcsolatok

  Az üzleti életben, mintha mindenhol lenne egy megfelelő kapcsolata. Az eladásban, a tőzsdén, a média berkein belül pedig különösen sokrétű hálózatot tudhat magáénak. Kétségtelen, hogy nagy segítségére voltak ebben a Mráz Kálmán internátusban eltöltött évei, az ott szerzett ismeretségei, és persze előzékeny, megkapó modora.
  Magánemberként jól funkcionáló, kölcsönösen kamatozó kapcsolatokat tart fenn. Ami leginkább üzleti kapcsolatnak hangzik, és több szempontból olyan is. Ritkán kerül közel hozzá bárki is, hiszen nehezen enged a szabályaiból.

 • Magánélet

  Mindig udvarias, előzékeny, bár mosolyogni nem látni olyan gyakran. Társaságba sem jár annyit, inkább magának valóként jellemezhető, ha nem kerül hozzá közel az ember. És miért kerülne? Az üzletfeleivel megtarja a távolságot, még ha szívélyes is, a kollégákkal is mérsékelten érintkezik.
  A nyilvánosság és a diákjai számára leginkább egy határozottan erős kérdőjel. Korábban időszakosan látták egy-egy csinos, fiatal nővel, ám egy ideje főként egyedül vagy barátaival jelenik meg a különböző eseményeken. Sok a találgatás, biztosat azonban senki sem mondhat, talán csak az az illető, akinek a léte is kérdéses.

 • Idézetek

 • Képek


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.15. 14:06:49

Ez a karakter az Alinari Press céghez tartozik.

Ez a karakter a [M] Mráz Kálmán Internátus - Nemzetközi Gazdaságtudományi Egyetem céghez tartozik.

Üzenet küldése