A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nigrényi Koletta Polett

 
A Ferfex ösvény diákja, Első évfolyam
Nem:
Életkor: 19 (születésnap: november 30.)
Testalkat: Teste vékony, törékeny kinézetű.

Vonások: Arca gyermeteg, vonásai kislányosak. Orrát néhány szeplő díszíti. Ha mosolyog, apró gödröcskék jelennek meg arcán.

Szem: Szeme alapjáraton nagyon halványkék, de gyakran hord színes kontaklencséket.

Haj: Haja hosszú, a háta közepéig ér. Színe szőkésvörös.

Általános öltözet

Sort, vagy miniszoknya? Hosszú farmer, vagy vászonnadrág? Bármi jöhet, amit csak elbír a ruhásszekrény. Top, póló, tunika, ing, blúz... Nincs olyan, ami ne szerepelne a ruhatárába. Vannak hosszabb, vagy rövidebb ruhái is, néha azokban libben elő szobájából. Lábán hol papucs, sarú, tornacipő, netán szandál... Épp, ami az aznapi öltözetéhez illik. Minden az aktuális hangulatához illik. Csak legyen csinos, színes és pozitív a megjelenése, azon belül bármi belefér. Kollekciójának egyetlen állandó darabja egy virágmedálos fehérarany nyaklánc. A virág színe mindig az aktuális öltözetéhez illően változik.
Első benyomás, kisugárzás

Először: Csillogó kék szempár...
Másodszor: Szerény és őszinte mosoly...
Harmadszor: Édes nevetés...
Ha ezt tapasztalod, akkor szimpatikusnak tart, ha nem... Az változó.
Úgy van vele, hogy amit kap, azt adja vissza. Nincs bájolgás, műmosoly, vagy megjátszás, csak őszinte szókimondás. Mindenhez van valami hozzáfűznivalója, s ha ezt valamilyen oknál fogva nem akarná kimondani, a gondolataiban lejátszódó kommentár valahogy biztosan látszik az arcán, még ha csak egy másodpercig is.
Néha kicsit csípős, mert a drágának igencsak felvágták a nyelvét, de máskor a legaranyosabb beszélgetőpartner. Mindenki eldöntheti, hogy hogyan viszonyul hozzá.


Leírás


Ez a tiszta vérű leányzó egy igen nagy múlttal rendelkező családban született. Párizsban, a divat fővárosában látta meg a napvilágot. Ez nem véletlen, hiszen anyukájának világszerte vannak ruhaüzletei és az Eiffel torony egyik, a talanok számára rejtett részében szokott divatbemutatóknak és nagyobb összejöveteleknek a háziasszonya lenni.
Apukája munkáját nem is igazán tudná meghatározni. Üzletember - ennyit szokott róla mondani.
Kúriájuk a Tihanyi borvidék területén található, Koletta itt nőtt fel, mint ahogy apai ági felmenőinek egész sora.
Ikertestvére, Tihamér Barnabás nem jött vele az iskolába, hiszen szegény sutta, ezért ő nem mágikus oktatásban vesz részt. A szüleik egy kis iskolába küldték őt, ahol nemesi származású sutták tanulnak. Sosem mondták ki hangosan, de a gyerekek tudták, hogy szívesen elrejtenék a fiút, nehogy csorba essen a hírnevükön... Van egy bátyja is, Olivér Máté, aki már kijárta egy mágusgimnáziumot és most egyetemre jár. Koletta két unokanővérével együtt nőtt fel, ők a barátai is egyben. Vivien és Zsófia külföldön végzik tanulmányaikat.
Annak örömére, hogy felvételt nyert a Martionba, anyukája egy fekete cicát vett neki. Hortenzia Kolettel együtt érkezett az iskolába.

// Szerkesztés, bővítés alatt! //// MSN, e-mail: bakatonoriko@gmail.com Keress nyugodtan! :) //Aktuális állapot:
Haja két copfba van fonva, beletűzdelt virágokkal díszítve. A virágok bár igaziak, anyukája hatására sosem hervadnak el és kellemes, lágy illatot árasztanak. Egyszerű farmernadrág és egy csónaknyakú póló van rajta. A póló halványkék színű, oldalt egy festett vitorlást ábrázol, egyszerű vonalvezetésű rajz ez, csak a kék árnyalatait használva. Lábán kék tornacipő és természetesen a nyakában lógó virágos medál is a mai napon kék színben pompázik.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.07.13. 03:24:54


Ez a karakter rendelkezik egy Kyoto nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése