A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Novák István

 
Beosztása: Villanyszerelő
Nem: Férfi
Életkor: 40 (születésnap: november 10.)
Testalkat: Átlagos termetű (183 cm) férfiember. Sportosnak nevezhető alkattal bír, de semmiképp sem a szó címlapra illő értelmében.
Vonások: Durva, ám határozott és férfias. Alapvetően jóképű, de semmiképp sem bizalmat ébresztő. Borostája állandó viselet, míg vigyora jellegzetes, vicsorgásra emlékeztető, e miatt gyakran kényszeresnek hat.
Szem: Átható, kék tekintet. A benne rejlő kifürkészhetetlenség, gyakran bizalmatlanságra adhat okot.
Haj: Rövid, vörösesbarna.

Általános öltözet
Leggyakrabban egyszerű, utcai ruházatban látni, mely áll farmerből, sportcipőből, pólókból, pulóverekből. Semmi különleges és végképp nem figyelemfelkeltő. Szereti a pasztellszíneket, a feketét, a szürkét, leginkább ezek jellemzik öltözködését.
Egyetlen feltűnőbb ruhadarabja egy fekete motoros dzseki, de az sem igazán hétköznapi viselet nála, csak időnként az életérzést szolgálja.

Első benyomás, kisugárzás
Nem egy szimpatikus férfi már első ránézésre sem. Valahogy érezhetően nem érdekli az őt körülvevő világ. Megszólítva pedig a gyanú nagyon könnyen beigazolódhat: Nem egy kedves ember.
Igazából elég hangulatfüggő mikor milyen. Gyakran pimasz, érzéketlen, öntelt vagy éppen kötözködik, vérig sért. Ha olyanja van, előszeretettel bosszant szándékosan másokat, igen, sejthetően nincs túl sok barátja.
Pontosan az a fajta alak, akire a legjobb kifejezés, hogy nagy az arca. Hogy ő ezzel tisztában van-e, az már más kérdés.


Leírás

Novák István neve valószínűleg sehonnan sem lehet ismerős, ha csak nem vagy megszállott sportrajongó. Akkor bizony tudhatod, hogy a Maróti Mesés Molyhok majd a Budapesti Bús Bikák, egy több mint tíz évvel ez előtti játékosáról van szó és egyszeres magyar léglabda válogatott is volt. És ennyi. Eltűnt a köztudatból. Akiknek különösen jó az emlékezőtehetségük, derenghet, hogy a férfinak meggyűlt a baja a törvénnyel, a csapatnak pedig az ő botrányos viselkedésével.
Jelenleg különböző újságok hasábjain, az apróhirdetések között lelhető fel a neve, mint villany-, elektromos gép-, és készülékszerelő. Ugyanúgy a mágikus lapokban, mint a talanokban.
Járt Martionba is, a pletykák szerint a magatartása miatt tanácsolták el harmadik évfolyam után.Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.01.17. 22:12:24

Üzenet küldése