A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Novák Zoé

 
Beosztása: a RaszkaMopsz Szálló recepciósa
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: március 20.)
Testalkat: 168/instabil diéta.
Vonások: Mások által kedves-, vagy egyenesen szép arcúnak mondott, de sajnos durcás-germán állkapcsú nyúl.
Szem: Bambi. Hatalmas és indokolatlanul kedvesbarna.
Haj: Hosszú, sok, néha az eperszőke árnyalata áthúzódik egészen halvány rózsaszínbe. A felnyírást a tincsei alatt egy könnyed fésüléssel, vagy félretűzéssel fedi el, ha konszolidálódni kell.
Általános öltözet
Alapvetően könnyed retrohipster, manapság ezzel nemigen tűnik ki a fiatalok tömegéből. Amúgy is igen praktikusan alkalmazkodik a körülményekhez; nem kell elhinni, hogy olyan vad volna, még, ha szívesen is járkál hétvégente férfi flanelingben. A női blézer ugyanott figyel a gardróbban. A magassarkú is megfér a dorkóval. Teljes a kavarodás.
Első benyomás, kisugárzás
Réteges, mint az a bizonyos hagyma. Minden más tekintetben is hasonlítanak: ha meghámozod, sírni kell, egyre kisebb is lesz, amúgy meg semmi jó nem származik belőle, ha megeszik... maximum kellemetlen szájszag a randi előtt.
Ennyit a humorról.
Keresi magát, és ennek folyományaként sikeresen halmoz hibát hibára, és produkál frappáns megoldásokat. Mert lássuk csak: Nem szereti keverni a dolgokat. Professzionálisan kitanult, kedves mosollyal eltársalog veled akár franciául vagy németül, megszervezi az életed - ha a pult túlfelén vagy. De, ha máshogy megpiszkálod, odabent meglepően kicsire húzódik össze. Ne foglalkoztasson a belseje, kérlek.
Ellenkező esetben az égiek segítsenek, hogy kihámozz akármit az összevissza beszédéből, vagy a csattanós beszólások közül. Ha értelmes pillanatban kapod el, akkor is ott a megmérettetés: mélyenszántó filozófiáját minimum az igazszívűek foghatják fel, tudatos makacssága a legkitartóbbak idegrendszerét is megkezdheti... Szerencsére pont nem hiszi azt, hogy belőle csak egy van, vagy olyan marha különleges lenne. Ez pedig sok esetben süt is róla.

Leírás
Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.22. 19:34:41

Ez a karakter a RaszkaMopsz Szálló céghez tartozik.

Üzenet küldése