A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nyerges Zente

 
Beosztása: Vízilabdázó
"A játékosok még véletlenül se higgyék azt, hogy ők tisztelik meg a közönséget, hanem éppen fordítva. A játékos érezze magát megtisztelve,
hogy egy nemzet színeit képviselheti a nagyvilágban. Ez egy íratlan törvénye a közösség képviseletének, és ez nemcsak a sportra, hanem a világon minden másra igaz."


Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: július 11.)
Testalkat: Nem vagyok kicsi és vézna sem. Ezt szögezzük le. Megütöm a 193 centit és 97 kilót izomban.
Vonások: Karakteresnek mondanám. Széles állkapcsom van, meg szerintem egész barátságos fizimiskám.
Szem: Zöldes... barnás... A fene sem tudja. Mondd meg te!
Haj: Barnás-szőkés, hullámos. Általában vállig ér, évente egyszer levágatom rövidre.
Általános öltözet
Mondjuk úgy, hogy annyira általános, mint másnak. Farmer, póló, dzseki, cipő. Nem szeretek a ruhákban feszengeni.
Első benyomás, kisugárzás
Szerintem egész pozitív. Sportolói létem miatt nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott és békés. Általában az emberekkel is próbálok normálisan viselkedni, bár néha nem sikerül. Mondjuk ott nem mindig én vagyok a hibás... Főleg a hölgyek szoktak megijedni tőlem, mondván "nagy is vagyok meg morcos is"... De ez nem igaz. Csak a fura szemöldököm miatt nézek úgy ki, mint egy komor medve, akit kizavartak a barlangból. Egész gyakran mosolygok, ha úgy tartja kedvem, akár különböző favicceket is mesélek.

- 1988. július 11-én születtem Tatabányán, mágus szülők gyermekeként. Két évvel utánam megszületett idősebbik húgom, Emőke. Ismét két év telt el. Újabb hugica született. Ő a legfiatalabb és Lucának hívják.
- Nagyszüleim mindig mondták, "furcsa ez a gyerek..." - Igazuk lett. Nem mentem a Martionba, sem egyéb mágusiskolába. Sutta lettem. A húgaim bezzeg oda kerültek. Csak én lettem "defektes" a családban. Szerencsére ezért senki sem utált. Nem én tehettem róla.
- Tatabányára jártam általános iskolába. Már korán megmutatkozott, mennyire szeretek mozogni és milyen rohadt sok energiám van. Kellett valami, amivel lecsillapítanak. Először úszni kezdtem. Aztán egyszer Dodi bá, az edző javasolta: próbáljuk meg a vízipólót. Mi baj lehet? Így kerültem bele a forgatagba, így lettem vízilabdázó. A budapesti Kovács Pál Sportgimnáziumban érettségiztem. Elkezdtem az egyetemet, viszont jobban érdekelt a sport. Időközben felköltöztem Budapestre és ott is élek már húsz éves koromtól.
- Jelenleg erőm teljében vagyok, ahogy egy sportolótól az elvárható ilyen idős korában. Profi vízilabdázóként keresem a kenyerem a budapesti csapatban. Egyelőre az Olimpiára még nem megyek, de minden álmom kijutni!
Kapcsolatok: Hamupipőke, Ügyvédlány, Csillámpóniunikornis, A Titokzatos, Gemicsaj

Leírás

Useres és egyéb infó


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.06.20. 20:08:50

Üzenet küldése