A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Oichi Yoshiko

 
Beosztása: ELTE - EMK tanulója
Nem:
Életkor: 28 (születésnap: július 05.)
Testalkat: Nem sokkal, de túlnőtte a százhatvan centis magasságot, kilókban negyven körül mozog.
Vonások: Egyértelműen ázsiai: erős arccsont, lapos orr, kerekded arcforma.
Szem: Vágott formájú, fekete.
Haj: A sötétbarna és a fekete között ingázik, vékonyszálú, a vállától hullámosodik.
Általános öltözet
Fiatalos, lendületes. Az éppen aktuális divatból kicsipegeti a neki tetsző trendeket, de néha nagyon furcsa kombinációt sikerül belőlük összehoznia.
Első benyomás, kisugárzás
Mosolya ártatlan, kedves, mégis inkább visszahúzódó, mint nyitott. Mozdulatai sokszor hirtelenek, szaggatottnak, görcsösnek tűnhetnek. A feltűnést igyekszik kerülni, viszont ezt olyan látványosan teszi, hogy könnyen szemet szúrhat.

Leírás

Leírás


Származását tekintve anyukája oldaláról koreai, apukája oldaláról japán. Tokióban nőtt fel, bár nyaranta rengeteg időt töltött nagyszüleinél vidéken. Legidősebb gyerek a családban - van két húga -, így rengeteg választási lehetősége volt a jövőjét nézve. Édesanyja szerpentárius, édesapja ügyvéd, ő pedig eldönthette, hogy a kettő közül melyik lesz a hivatása. Utóbbi mellett tette le a voksát, így a mágustanoda elvégzése után jogi egyetemre ment. Pechjére édesapja mellékállásban professzorként dolgozik, és elkerülhetetlen volt, hogy felvegye pár óráját. Nem mintha rosszindulatú lenne az öreg, csak... nagyon ciki.

2013 májusában döntött úgy a család, hogy költöznek - apukája kapott állást Magyarországon, így anyu is beadta a papírjait a Főnixbe, ahova később fel is vették. Yoshiko még befejezte a tanévet, nekiállt nyelvet tanulni, és februárban már szintén Magyarországon folytatja a tanulmányait. Persze megint nem lehet elkerülni apukája óráit, csak abban reménykedik, hogy itt majd nem szeretne neki "segíteni" barátokat szerezni...


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.01.21. 10:35:02

Üzenet küldése