A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Okami Ryuu

 
Beosztása: Beszerző
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: április 13.)
Testalkat: 188 centiméterével kiemelkedően magasnak számít szülőhazájában. Izomzata inkább szálkás mintsem vastag, így ő maga is inkább nyúlánk forma.
Vonások: Első pillantásra is egyértelmű, hogy japán honból származik.
Szem: A rasszának megfelelő, mandula vágású, erősen sötét barna.
Haj: Félhosszú, szinte fekete.
Általános öltözet
Kifejezetten kedveli a feketét és a kényelmes farmert, de nem esik nehezére más színeket is viselni. Inkább póló mint ing, inkább lezser, mint alkalmi.
Első benyomás, kisugárzás
Likantróp. Amint meglátod, egyszerűen tudod róla, hiszen még rejteni sem próbálja. A mosolya kissé talán alattmosnak tűnik, és ha még a fogát is kivillantja, hosszú szemfogai is könnyen feltűnnek a szemlélőnek. Ugyanakkor modora simulékony, néhány perc múlva pedig azon kapod magad, hogy teljes meggyőződéssel bólogatsz minden szavára.

Leírás

Jin és Jang

Avagy az univerzum mindig kiegyenlíti a számlát. Csak néha rárak egy 10%-os szervizdíjat.
Japánban született két likantróp szülő gyermekeként. Édesapja kereskedő volt, édesanyja pedig ügyvéd és éjlény jogi aktivista. Mivel likantrópnak született, sosem ismert más életet, és családjával együtt már gyermekkorától kezdve mélyen tisztelte a benne lakozó állat szellemét.
Alig öt éves volt, mikor a család Magyarországra költözött, így előbb a Mirarxban majd a Martionban folytatta tanulmányait. Itt ismerte meg Nádor Elvirát, akivel rövid idő múlva már egy pár voltak. Kapcsolatuk egészen hosszan tartott, az első szerelem varázsos hangulatában.
2008-ban, a gimnázium után szülei hatására továbbtanulásra adta a fejét, méghozzá kereskedelmi irányvonalban. Minden egészen sínen volt az életében addig a bizonyos 2011-es évig. Januárban Elvira se szó se beszéd megszakította vele nem csak a párkapcsolatukat, hanem minden létező kapcsolatukat. Értetlenül állt a döntés előtt, hiszen magyarázatot sem kapott. Majd alig egy hónappal később, februárban a szüleit meggyilkolta egy radikális éjlény ellenes csoport, így egyedül maradt. Munkát vállalt, ahol tudott, és megszerezte a diplomát, de egyre csak dühösebb lett a világra. Rossz társaságba keveredett, egyre mélyebbre merült az alvilág bugyraiban, de azt tette, amit az emberek a túlélés érdekében tesznek: alkalmazkodott. Sőt nem csak alkalmazkodott, egyenesen kitűnt kereskedelmi képességeivel. Eleinte csak kisebb dolgokat szerzett be, azonban hamarosan rátalált Nádor Eliánra, akinek a keze alatt igazán kiváló beszerző vált belőle. Immár két éve dolgozik a férfinak, és bár a hűsége mások irányába sokszor kérdéses, Eliánt eddig még sosem hagyta cserben.


A hit

Bár mára már sokan hátat fordítottak az ősi hitnek, a sintónak, a családja mindig is mély vallásos gyökerekkel rendelkezett. Családjuk szent védelmezője az okami, vagyis a farkas, innen származik a nevük is. A történeteik szerint egyik ősük, Shin egy éjjel panaszos vonyításra ébredt az erdőbeli házában. Mikor a hang forrásának keresésére indult, egy kidőlt fa alá szorult farkast talált. Kiszabadította, az állat viszont ahelyett, hogy elfutott volna, megszólalt a férfi fejében. Hálája jeléül megosztotta vele erejét és hatalmát, amely gyermekeibe és azok gyermekeibe is átöröklődött. Sok generációra visszamenőleg a család okamijai (avagy a nyugati világ szerinti vérfarkasok) hasonló tehetségűekkel (tehát más likantrópokkal) házasodnak.

Karakterlap


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.07.07. 15:23:08

Ez a karakter a Vasmacska Ital Nagykereskedés céghez tartozik.

Üzenet küldése