A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Oravecz Konor

 
Beosztása: Csontváry hallgató, mozgóképkultúra és médiaismeret

Nem: Férfi
Életkor: 21 (születésnap: május 24.)
Testalkat: 178 cm, 65 kg. Kicsit izmosodik itt-ott, de nem egy nagy szám. Elég sokáig törpe volt, így most, hogy megnőtt, kicsit olyan mintha labilis lenne, de hát ilyen ez a fránya serdülőkor.
Vonások: Kisfiús, kissé bugyuta arca van, de a folytonos mosoly sokat dob rajta. A szemei, talán kicsit messze vannak egymástól, talán ezért olyan furcsa első ránézésre.
Szem: Rikítóan kék, nagy, kerek szempár. Mindig csillog benne az érdeklődés és a vidámság. Egészen földobja az amúgy, nem valami különleges arcát.
Haj: Mindig kócosra belőtt "szélfútta" séróval nyomul, ami egyébként világosbarna, de egyre sötétedik.
Általános öltözet
Farmer-póló variáció előnyben, egyébként a kapucnis, belebújós pulcsik tárháza az ő szekrénye. Sapka mániás; ha nyaralni van, vagy bárhol, tuti, hogy szerez egy baseballsapkát. Kabátok közül csak fekete bőrdzseki, vagy a baseballdzseki jöhet szóba. Cipőben a kényelem a lényeg, fölvesz bakancsot-sportcipőt, néha napján, esetleg strandon, még a papucs is belefér, de a szandáltól égnek áll a szőr a hátán.
Első benyomás, kisugárzás
SOK.
Mindig pörög, pattog, dumál; agyadra megy. Amellett meg szeretethiányos, folyton bújna, ölelgetne. Örök mókamester, szóval, ha rossz kedved van, fordulj Konorhoz! Ez már otthon is bevett szokás náluk. Imád barátkozni, ismerkedni, vagy csak ellenni veled. Szüksége van arra, hogy szeressék, legyenek barátai, akikkel megoszthat bármit.
Mindegy mit, csak beszélj hozzá; biztos, hogy nagy szemekkel figyeli majd, amit mondasz neki, majd észrevételeket fűz hozzá.
Ha nem ismered, azt mondod, feltűnési viszketegsége van, közben Ő csak igyekszik mindenkivel tudatni, hogy mi a véleménye a dolgokról.
Más emberek szeretetétől övezve érzi magát értékesnek, szóval a legfontosabb, hogy ne legyél vele bunkó, goromba, mivel az nyomot hagy benne és magában kudarcnak fogja fel.

Oszkár és Bella még a főiskola alatt szerettek egymásba, majd amint elvégezték, össze is házasodtak. Nem telt egy évbe, míg szerelmük gyümölcseként megszületett kislányuk, Lilla. Háromtagú varázslócsaládként éldegéltek budai kertes házukban, teljes boldogságban és nyugalomban. Oszkár szeretett volna még egy kisfiút, így három év múlva megjött az öcsi is. Lilla persze szerette a kis tesóját, de jobb szeretett egykeként mindent megkapni. Mivel ahogy megjött Konor, megoszlott a figyelem. Egészen a fiú tizenharmadik életévéig gyilkolták egymást. Vitáik fő kiváltó oka, hogy míg Lilla az idősebb gyerek, Konor kapta a született képességeket.
Bizony!
Konor Aeromágus.
Vadmágiája tizenegy éves korában jelentkezett először, amikor nagy nyugalomban játszott kint, a lehullott falevelek között. A szülei már csak arra lettek figyelmesek, hogy a kisfiú körül egy hurrikán keletkezik, a sárga levelekből. Míg anya-apa szívbajt kapott, hogy „na, elnyeli a gyereket a saját mágiája”, addig Konor teljes boldogságban folytatta játékát a hurrikán közepén. Ezek után ki is derült, hogy a fiú bizony, született mágus.
Azóta is ezzel cukkolja nővérét, ha az éppen az agyára megy. Konor mindig is anyuci szeme fénye volt, amit rendesen ki is használt Lilla ellen. Aztán tizenhárom éves kora után, már egy kis összezördülés sem volt a testvérpár között, kivételesen jól elvannak egymással. Főleg, így, hogy Koni már „idősebb”, Lilla pedig folyamatosan hordja haza a barátnőit… na, igen.
Jócskán benne van a korban, hogy lekötik a lányok, bár a legtöbbjükkel nem tud mit kezdeni, általában csak haveroknak nézi őket. Nem egy nagy flörtbajnok.
Konor horoszkópja egyébként Ikrek, ami Levegő elemű. Ki is ütközik a fiú jellemén, hiszen kis szeles, meggondolatlan. Vágyik az újdonságokra, a kalandokra, érdekli minden kis apró részlet. Szeret mindennek a közepébe csapni, nem végig járni a célig vezető utat.
Folytonos mozgásvágya kihat a tanulmányaira is, mivel nem képes normálisan, figyelmesen végigülni egy tanórát. Mindig közbeszól, dobol, levelezik, néha még papírrepülőt is gyárt, amit aztán szelek szárnyán továbbít is szépen. A tanároknak idegesítő, míg a diákok nevetnek rajta. És ez az, ami neki kell. A figyelem. Iskolai ajánlás miatt, még nyugalomterápiára is jár hetente kétszer, de általában csak bosszantja a mellérendelt pszichológust, vagy segítőt. Nem igen tud változtatni a jellemén, maximum kordában tartja magát.
De minek azt?
Talán Koni sosem nő fel igazán. Mindig is játékos és komolytalan marad. Legfeljebb a játék-szerek, társak és terek változnak. Érzelmei hullámvasútként működnek: gyors váltásokkal fent és lent. Viszont a fiút koránt sem képes mindenki elviselni; komolyabb társainak nem egyszer okozott már fejfájást a heves természetével. Édesapját is rendre kikészíti, amikor kéthetente hazalátogat. Általában ott kezdődnek a bajok, amikor túlzásba viszi az erősségeit. Lelkes és ötletes, vidám és beszédes. De felettébb érdekes szituációkba keveredik, amikor elszabadul személyiségének kisördöge. Ez otthon mosogatást vagy szobafogságot, a suliban pedig büntetőmunkát von maga után.

Szóval, ha nagy a tűrőképességed, akkor színt visz az életedbe… ha nem, akkor aszpirint.


Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.04. 14:32:25

Üzenet küldése